به گزارش ایسنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (پنجشنبه) گفت که روسیه به تماسهای خود با ایران ادامه میدهد اما تاکنون هیچ درخواستی از تهران برای برگزاری مکالمه تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران دریافت نکرده است.
پسکوف در پاسخ به خبرنگاران گفت: خیر، تاکنون هیچ درخواستی برای مکالمه تلفنی با ولادیمیر پوتین دریافت نکردهایم. ما به تماسهای خود با همکاران ایرانی خود ادامه میدهیم.
مقام روس همچنین درباره تحولات منطقه تصریح کرد: ما متوجه دور دیگری از بیثباتسازی در منطقه خلیج فارس هستیم که مملو از پیامدهای منفی برای اقتصاد جهانی است.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره روند تحولات در اوکراین اظهار داشت: تمام اخبار مربوط به کییف را به ویژه در شرایط تداوم عملیات نظامی ویژه رصد میکنیم. تغییرات در ترکیب دولت اوکراین برای روسیه اهمیتی ندارد؛ آنچه برای ما مهم است، تامین منافع کشورمان است.
در حالی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در اقدامی وزیر دفاع خود را اخراج کرده و موجب اعتراضاتی در کییف شده است، سخنگوی کرملین افزود: برای روسیه اهمیتی ندارد که وزیر دفاع اوکراین چه کسی باشد. مهم این است که فردی در کییف باشد که تصمیمات مسئولانه اتخاذ کند و امکان حل و فصل مسالمتآمیز یا پایان عملیات نظامی را فراهم کند
او با بیان اینکه «هیچ چشمانداز نزدیکی برای ازسرگیری روند مذاکرات اوکراین در ترکیه نمیبینیم» خاطرنشان کرد: اما برای این روند آماده هستیم.
پسکوف همچنین بیان کرد: از تمایل ترکیه برای تسهیل حل و فصل مسالمتآمیز اوضاع پیرامون اوکراین مطلعیم و از این بابت از آنکارا قدردانی میکنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود در گفتوگو با خبرنگاران یادآور شد که مشکلات اقتصادی در روسیه ماهیت بحرانی ندارند و وضعیت اقتصادی روسیه به طور کلی دارای ثبات است.



نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.