تلاش ترامپ برای جبران انبارهای خالیِ پدافندی آمریکا

  4050424082

در حالی که تجاوز نظامی علیه ایران ذخایر تسلیحاتی آمریکا را به شدت کاهش داده است، ترامپ امروز قرار است که در گردهمایی شرکت‌های نظامی و اسلحه‌سازان شرکت کند.  

تلاش ترامپ برای جبران انبارهای خالیِ پدافندی آمریکا

به گزارش فارس؛ رئیس جمهور دونالد ترامپ روز چهارشنبه در اجلاس دفاعی در کالج جنگ ارتش آمریکا سخنرانی می‌کند و در حالی که تجاوز نظامی علیه ایران ذخایر موشک‌های کروز، تاماهاک و پدافند‌های پاتریوت و تاد را کاهش داده است، قصد دارد که از سرمایه‌گذاری‌های جدید در فناوری‌های نظامی رونمایی کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، این گردهمایی در پنسیلوانیا برگزار می‌شود و وزیر جنگ آمریکا پیت هگزث، رئیس ستاد مشترک ارتش دن کین، وزیر ارتش دن دریسکول، رئیس سازمان سیا جان راتکلیف و سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد مایک والتز در آن حضور دارند.

کاخ سفید اعلام کرد که این اجلاس، رهبران مهم حوزه نظامی و برخی از سرمایه‌گذاران را گردهم می‌آورد تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری را شناسایی کنند.دفتر سناتور پنسیلوانیا دیوید مک‌کورمیک اعلام کرد که شرکت‌کنندگان در این اجلاس شامل جیمی دیمون از جی‌پی‌مورگان، رئیس شرکت خدمات مالی بلک‌استون جان گری، مدیرعامل لاکهید مارتین جیم تایکلت، مدیرعامل جنرال داینامیکس فیبی نوواکوویچ، مدیرعامل بوئینگ کلی اورتبرگ، مدیر اسپیس‌ایکس آنتونیو گراسیاس و مدیر ارشد فناوری شرکت تحلیلی و هوش مصنوعی پالانتیر شیام سانکار هستند.

این نشست در حالی برگزار می‌شود که نگرانی‌ها درباره کاهش شدید زرادخانه موشکی و پدافندی آمریکا به خاطر تجاوز نظامی علیه ایران به‌شدت افزایش یافته و چند قانون‌گذار آمریکایی در این باره هشدار داده‌اند.

تحلیل منتشر شده در اردیبهشت ماه توسط مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی (CSIS) نشان داد که شرکت‌های نظامی آمریکایی حداقل به سه سال زمان نیاز دارند تا ذخایر موشک‌های تاماهاک و همچنین رهگیرهای پاتریوت و تاد را جبران کنند.
 
 
این در حالی است که آمریکا با نقض چندباره آتش‌بس و یادداشت تفاهم با ایران، بار دیگر حملات خود را از سر گرفته است، اقدامی که بیش‌ از‌ پیش منجر به تخلیه زرادخانه موشکی و پدافندی ایالات متحده می‌شود.از سوی دیگر، با درگیری آمریکا و ایران و در نتیجه کاهش ذخایر موشکی این کشور، نگرانی‌هایی مضاعفی ایجاد شده که نیروهای آمریکایی در هرگونه درگیری احتمالی آینده با چین، قدرت آتش محدودی خواهند داشت.

به نوشته ای‌بی‌سی نیوز، چین هدف اعلام شده‌ای دارد مبنی بر این که می‌خواهد ارتشش در صورت لزوم تا سال ۲۰۲۷ قادر باشد که تایوان را به خاک خود الحاق کند. شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، در جریان سفر اخیر ترامپ به پکن هشدار داد که اگر واشنگتن روابط خود را با تایوان به درستی مدیریت نکند، ایالات متحده و چین ممکن است در نهایت با یکدیگر تنش‌های جدیدی داشته باشند و یا حتی خود را در یک رویارویی آشکار بیابند.

ترامپ همچنین اخیراً متعهد شده که به اوکراین مجوز تولید سیستم‌های پدافندی پاتریوت را بدهد. این اقدام می‌تواند تحول بزرگی در جنگ این کشور با روسیه باشد، اما تبدیل این ایده به سلاح‌های واقعی احتمالاً سال‌ها زمان خواهد برد.

ترامپ با درخواست بودجه نظامی بی‌سابقه ۱.۵ تریلیون دلاری برای سال ۲۰۲۷، سعی در جبران این کسری‌ها داشته است. اما بسته‌ای که چنین سطوح هزینه‌ای را مجاز می‌کند، در کنگره متوقف شده است و حتی اگر در نهایت به تصویب برسد، همچنان به زمان زیادی برای گسترش قابلیت‌های تولید این سیستم‌های تسلیحاتی نیاز خواهد بود.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین