اداره های دولتی هرمزگان سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

  4050422086

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان گفت:  همه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مراکز آموزشی استان هرمزگان در روزهای سه‌شنبه ۲۳ و چهارشنبه ۲۴ تیرماه تعطیل است.

اداره های دولتی هرمزگان سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد‌رضا پاکروان با اشاره به افزایش دما در استان هرمزگان و ضرورت مدیریت انرژی گفت: این تصمیم با بررسی‌های کارشناسی و با موافقت استاندار هرمزگان و مصوبه کارگروه انرژی استان گرفته شده است.
وی افزود: بر این اساس، همه دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در روز سه‌شنبه ۲۳ و چهارشنبه ۲۴ تیرماه تعطیل خواهد بود.
معاون استاندار هرمزگان گفت: امتحانات نهایی و هماهنگ دانش آموزان و دانشجویان طبق برنامه از پیش تعیین شده برگزار خواهد شد و تعطیلی شامل آن‌ها نمی‌شود.
پاکروان افزود: مراکز خدمات‌رسان، درمانی، امدادی، عملیاتی، انتظامی و سایر دستگاه‌های ضروری، مطابق روال معمول و بر اساس تشخیص مدیران ذی‌ربط، به ارائه خدمات به شهروندان ادامه خواهند داد.
معاون استاندار هرمزگان افزود: شورای هماهنگی بانک های استان می بایست  در جهت انجام امور بانکی، شعب ویژه بانک های عامل  را جهت خدمات رسانی به مردم در روز سه شنبه و چهارشنبه تعیین کرده و اطلاع رسانی لازم را انجام دهند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین