سفیر ایران در پکن: عبور کشورهای دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود

  4050413073

سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین در اظهاراتی اعلام کرد: با توجه به شرایط جدید امنیت ملی برای پس از جنگ اخیر، تهران برای کشورهای دوست از جمله چین در تعیین هزینه‌های خدمات تنگه هرمز ملاحظات ویژه‌ای قائل خواهد شد.

سفیر ایران در پکن: عبور کشورهای دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی، سفیر ایران در پکن، ظهر شنبه اعلام کرد که در تعیین سطح و نوع هزینه‌های خدمات برای کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند، برای چین و سایر کشورهای دوست «ملاحظات ویژه‌ای» لحاظ خواهد شد.

وی تصریح کرد که این آبراه حیاتی برای عرضه انرژی، اکنون در پی جنگ چهار ماهه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، به مسئله‌ای «امنیتی» تبدیل شده است. 

رحمانی فضلی افزود: تمهیدات جدیدی در خصوص تنگه هرمز با همکاری و مشارکت کشور عمان صورت خواهد گرفت. 

به گزارش ایسنا، تصمیم درباره مدیریت تنگه هرمز در حالی اتخاذ می‌شود که این آبراه استراتژیک اکنون به موضوعی مرتبط با امنیت ملی ایران تبدیل شده است و ایران قصد دارد تمهیدات جدیدی را با مشارکت کشور عمان در این منطقه اجرا کند. 

در همین راستا، ایران و عمان برای تعیین نحوه مدیریت این آبراهه راهبردی کمیته مشترک ایجاد کرده‌اند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین