پاکستان: مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده از سرگرفته می‌شود

  4050403050 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که مذاکرات فنی در سطح کارشناسی میان ایران و آمریکا با میانجیگری پاکستان و قطر، هفته آینده ازسرگرفته می‌شود.

پاکستان: مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده از سرگرفته می‌شود

به گزارش فارس، وزارت خارجه پاکستان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که مذاکرات فنی در سطح کارشناسی میان ایران و آمریکا، با میانجیگری پاکستان و قطر، هفته آینده از سر گرفته خواهد شد. به گفته سخنگوی این وزارتخانه، رایزنی‌ها با طرف‌های ایرانی و آمریکایی برای اجرای مؤثر تفاهم‌نامه ادامه دارد و توافق شامل ایجاد خط ارتباط مستقیم میان تهران و واشنگتن برای جلوگیری از بروز مشکلات است.

در همین راستا، پیش از این، ، نخست‌وزیر قطر شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «فایننشال‌تایمز» تصریح کرد که ایجاد یک خط تلفن مستقیم میان ایالات متحده و ایران برای جلوگیری از کارشکنی بازیگران خرابکار در مسیر بازگشایی تنگه هرمز ضروری است. 

ایران و آمریکا روز یکشنبه هفته جاری، نشست‌هایی را با یکدیگر و با حضور پاکستان و قطر به عنوان میانجی‌، در بورگن‌اشتوک سوئیس برگزار کردند. این گفت‌وگوها به تشکیل تیم‌های فنی و نظارتی انجامیده و گفت‌وگوهای فنی در آینده ادامه خواهد یافت.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین