تبلیغ این ۱۹کالا ممنوع‌ اعلام شد

  4050329082

تبلیغ ۱۹ قلم کالا و خدمات با مصوبه دولت ممنوع اعلام شد.

تبلیغ این ۱۹کالا ممنوع‌ اعلام شد

به گزارش فارس؛ دولت چهارشنبه ۲۷ خردادماه فهرست ۱۹ قلم کالا و خدمت در فهرست کالاها و خدمات آسیب‌رسان را اعلام عمومی کرد.

طبق قانون تولید و ورادات این کالاها مشمول پرداخت عوارض حداکثر ۱۰ درصدی می‌شوند اما هنوز میزان عوارض تعیین نشده است، همچنین هرگونه تبلیغ این کالاها در همه رسانه‌ها غیر قانونی است.

انواع سوسیس و کالباس، ژامبون، ساندویج و پیتزا، نوشابه گازدار بدون قند، نوشابه انرژی‌زا، ماءالشعیر فاقد استاندارد ملی، انواع نوشیدنی های میوه ای گازدار با و بدون گاز با محتوای آب میوه ۲۵ درصد و کمتر، شربت میوه ای و غیرمیوه‌ای، روغن مصرفی خانوار، مایونز و سس های سرد، فراورده های سرخ شده در روغن، انواع فراورده حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات، سیگار و محصولات دخانی، فرآورده های آرایشی تاتو، فرآورده های رنگ مو،‌ فرآورده های صاف کننده، فر کننده و کراتینه کننده های مو، فرآورده های کاشت ناخن، خدمات برنزه سازی پوست و خدمات تاتو و دتاتو در فهرست كالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت در سال ۱۴۰۵ قرار گرفته‌اند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین