اولین واکنش عراقچی به پاسخ ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی

  4050317102

سید عباس عراقچی با انتشار پرچم ایران و لبنان در کنار یکدیگر به تحولات میدانی اخیر در منطقه غرب آسیا واکنش نشان داد.

اولین واکنش عراقچی به پاسخ ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یکشنبه شب با منتشر کردن پرچم ایران و لبنان در کنار یکدیگر به پاسخ امشب ایران به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان واکنش نشان داد.

براساس این گزارش ‌فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) امشب در بیانیه ای اعلام کرد:

«ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف نماید و در صورت گسترش حملات خود به آن منطقه و یا پاسخ به اقدام ایران با ضربات کوبنده تر و پشیمان کننده روبرو و حملات ویرانگری علیه رژیم و حامیان آن آغاز خواهد شد

رژیم متجاوز صهیونیستی با نقض مکرر آتش‌بس شرارت های خود علیه مردم مظلوم لبنان با چراغ سبز و حمایت آمریکای جنایتکار و سکوت مجامع بین المللی را روز به روز افزایش داده و با استفاده از سلاح های ممنوعه از جمله بمب های فسفری مرتکب جنایات جنگی می‌گردد.

با وجود هشدارهای قبلی جمهوری اسلامی ایران، رژیم کودک کش صهیونیستی با عبور از همه خطوط قرمز و افزایش حملات در جنوب لبنان، ضاحیه بیروت را هدف قرار داده است.

قبلا اخطار داده بودیم در صورت گسترش جنایت در ضاحیه بیروت، اهدافی را در سرزمین های اشغالی مورد هجوم قرار می دهیم.»

به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که شلیک موشک‌هایی از ایران به سمت اراضی اشغالی را رصد کرده است.

ارتش اشغالگر مدعی شد که سیستم‌های پدافندی‌اش در حال رهگیری موشک‌های ایران هستند.

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی در همین راستا اعلام کرد که آژیرهای هشدار در شمال اراضی اشغالی پس از حمله موشکی از ایران به صدا در آمده است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین