به گزارش فارس، آنتونیو آدان که در ابتدای فصل با قراردادی یک ساله به استقلال پیوست، به احتمال زیاد در فصل آینده پیراهن آبی را به تن نخواهد کرد.
طبق آخرین اطلاعات واصله، مدیران استقلال با توجه به عملکرد و شرایط سنی دروازهبان اسپانیایی تمایلی به ادامه همکاری و تمدید قرارداد آدان ندارند. البته باشگاه استقلال هنوز بخشی از مطالبات گلر اسبق رئال مادرید را پرداخت نکرده است.
پیشتر موسی جنپو و جوئل کوجو قرارداد خود با استقلال را به طور یکطرفه فسخ کردند و با این شرایط احتمالا آدان سومین خروجی غیرایرانی آبیها در فصل جدید خواهد بود.
آنتونیو آدان در مجموع ۱۹ بازی با پيراهن استقلال انجام داد و آمار ۶ کلینشیت و ۲۲ گل خورده را به ثبت رساند.
سومین خروجی استقلال مشخص شد
4050317093باشگاه استقلال تمایلی به ادامه همکاری با دروازهبان اسپانیایی اسبق رئال مادرید ندارد.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.