هشدار تخلیه ارتش رژیم صهیونیستی برای عین قانا لبنان  

  4050308031 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

ارتش صهیونیستی خواستار تخلیه فوری روستای عین ‌قانا در لبنان شد.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، ارتش صهیونیستی خواستار تخلیه فوری روستای عین ‌قانا در لبنان شد.

ارتش رژیم صهیونیستی با صدور هشداری فوری، از ساکنان روستای «عین‌ قانا» در لبنان خواست این منطقه را تخلیه کنند.

بر اساس این هشدار، از ساکنان خواسته شده است از روستای عین ‌قانا فاصله بگیرند و دست ‌کم تا شعاع هزار متری از آن دور شوند.

آژیر خطر در الجلیل در پی شلیک موشک و نفوذ پهپاد از لبنان 

از سوی دیگر منابع صهیونیستی اعلام کرد آژیرهای هشدار در منطقه «مسگاف عام» در الجلیل علیا به‌ دلیل احتمال شلیک موشک از لبنان به صدا درآمده است.

همچنین آژیرهای خطر در شهرک «مرگلیوت» واقع در الجلیل، در پی هشدار درباره نفوذ یک پهپاد از لبنان فعال شده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۱۳۵۶۱۱۰:۵۲:۵۸ ۱۴۰۵/۳/۸
آمریکا و اسرائیل با مذاکرات دارن ایران رو فریب میدن تا در لبنان هر کاری که بخوان انجام بدن و ایران به خاطر مذاکرات هیچ دخالتی نکنه

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین