شعار اربعین ۱۴۰۵؛ «مثلی لا یبایع مثل یزید»

  4050303062

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: شعار اربعین امسال مبتنی به کلام نورانی حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و نایب امام زمان، قائد شهید انقلاب اسلامی در آخرین فرمایشاتشان در اجتماع بزرگ مردم استان آذربایجان شرقی، «مثلی لا یبایع مثل یزید» تعیین شد.

شعار اربعین ۱۴۰۵؛ «مثلی لا یبایع مثل یزید»

به گزارش ایسنا علی‌اکبر پورجمشیدیان، قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، امروز (یکشنبه ۳ خرداد) ضمن تشریح جلسه کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین با حضور نمایندگان برخی کشورهای آسیایی و آفریقایی گفت: اولین محور جلسه امروز موضوع تعیین شعار مراسم اربعین امام حسین علیه‌السلام در سال ۱۴۰۵ بود که حاصل تلاش چشمگیر دستگاه‌های مختلف فرهنگی در جبهه مقاومت، جهان اسلام و مجموعه‌های فرهنگی در کشور ایران و کشور عراق است؛ تعاملات خوبی در این خصوص انجام شد.

وی در ادامه اظهار کرد: امروز از پوستر شعار اربعین امام حسین در سال ۱۴۰۵ که مبتنی به کلام نورانی حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و نایب امام زمان، قائد شهید انقلاب اسلامی در آخرین فرمایشاتشان در اجتماع بزرگ مردم استان آذربایجان شرقی فرمودند که «مثلی لا یبایع مثل یزید» رونمایی شد؛ این شعار را دستگاه‌های فرهنگی جبهه مقاومت و عالم اسلام از بین بیش از ۲۰۰ شعار پیشنهادی انتخاب کردند.

قائم مقام وزیر کشور ضمن تشریح ابعاد این شعار تصریح کرد: نکته حائز اهمیت دیگر در خصوص این شعار نورانی، انتخاب آن در نظرسنجی سایت متعلق به رهبر شهید انقلاب از مردم درباره فرمایشات ایشان در سال گذشته بود؛ در واقع این شعار انتخاب مردم، دستگاه‌های فرهنگی کشور، شخصیت‌های تأثیرگذار فرهنگی، جبهه مقاومت و همسایگان عزیز ما خصوصاً در کشور دوست و برادر عراق است و ان‌شالله مبنای حرکت‌های فرهنگی امسال مراسم راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) خواهد بود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به رونمایی از پوستر دوازدهمین جایزه جهانی اربعین افزود: این حرکت ارزشمند فرهنگی از سال ۱۳۹۳ شروع شده و به تدریج گسترش یافته است؛ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بانی این حرکت هستند و امروز با همراهی ستاد مرکزی اربعین و کمیته فرهنگی، از پوستر آن رونمایی شد؛ امیدواریم این حرکت جهانی فراگیر شود و ما در سال‌های آینده بتوانیم مشارکت بیشتری را از جهان اسلام و حتی از مجموعه‌های فرهنگی دنیا داشته باشیم.

قائم مقام وزیر کشور اساس فعالیت‌های ستاد مرکزی اربعین و راهپیمایی بزرگ اربعین امام حسین (ع) را حرکتی فرهنگی دانست و گفت: حتی فعالیت‌هایی که در عرصه پشتیبانی مراسم اربعین انجام می‌گیرد باید پیوست فرهنگی و نگاه فرهنگی داشته باشد.

پورجمشیدیان با اشاره به حضور نمایندگانی از کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، گینه، ساحل عاج، کامرون در این جلسه گفت: نگاه ما به موضوع راهپیمایی اربعین یک نگاه جهانی است؛ امسال هم مانند سال‌های گذشته، همه دستگاه‌ها از این حرکت مردمی پشتیبانی کامل خواهند داشت. مردم شریف هر زمانی برای زیارت تشریف ببرند عزیزان ما در مرزبانی و مجموعه‌های انتظامی و دستگاه‌های مسئول حضور دارند و کمک می‌کنند؛ اما آنچه که ما به عنوان زمان‌بندی رسمی اعلام می‌کنیم از ده تا بیستم ماه صفر یعنی سوم تا سیزدهم مرداد است. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به مرزهای قابل تردد در مدت راهپیمایی اربعین گفت: در شش مرز شلمچه، چذابه، مهران، خسروی، باشماق و تمرچین حتما به زائرین عزیز خدمات ارائه خواهد شد؛ بعضی از استانداری‌ها پیگیر هستند تا بتوانند مرزهای جدیدی را باز کنند که در صورت مهیا شدن اعلام خواهد شد. از همراهی کشورهای همسایه به خصوص کشور عراق در راه‌اندازی موکب در استان‌های تهران و قم و سایر شهرهای زیارتی در ایام جنگ تحمیلی سوم تقدیر می کنیم.

قائم مقام وزیر کشور با تاکید بر اینکه مردم، دستگاه‌های فرهنگی و مجلس و علمای عراق پیگیر هستند که پیکر مطهر نایب امام زمان و قائد شهید، برای طواف به کشور عراق منتقل شود و در شهرهای نجف و کربلا طواف داده شود گفت: ما این موضوع را به مقامات مسئول منتقل کردیم و امیدواریم مردم کشور عراق به آرزویشان نائل شوند؛ رهبر شهید انقلاب نیز علاقه داشتند که در زمان حیات با برکتشان مشرف به زیارت حضرت ابی‌عبدالله الحسین شوند که محقق نشد؛ اگر ان‌شالله موافقت شود این آرزوی ایشان نیز برآورده می‌شود.

همچنین در حاشیه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حمید الحسینی، رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون عراق، با تجلیل از مقاومت مردم ایران در برابر رژیم سلطه گفت: مردم ایران با حضور در میدان‌های مقاومت جواب دندان‌شکنی به آمریکا و رژیم صهیونیستی دادند. روسای عشایر و قبایل و مردم عراق برای شرکت در مراسم تشییع رهبر عزیز انقلاب اسلامی  اصرار دارند و مراسم اربعین امسال می‌تواند بهترین فرصت برای این امر باشد. در راستای انعکاس جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی امروز اولین گروه رسانه‌ای از کشور عراق وارد ایران می‌شوند.

 

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین