محکومیت ۱۶ کشور علیه افتتاح سفارت سومالی‌لند در قدس اشغالی

  4050303060

۱۶ کشور عربی و اسلامی طی بیانیه‌ای اقدام جدائی‌طلبان سومالی‌لند برای افتتاح سفارت در قدس اشغالی رامحکوم کردند.

محکومیت ۱۶ کشور علیه افتتاح سفارت سومالی‌لند در قدس اشغالی

به گزارش تسنیم، 16 کشور عربی و اسلامی امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای اقدام اقلیم جدائی‌طلب سومالی‌لند برای افتتاح سفارت در قدس اشغالی رامحکوم کردند.

وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که 16 کشور عربی و اسلامی در بیانیه‌ای مشترک اقدام اقلیم جدائی طلب موسوم به «سومالی‌لند» برای افتتاح «سفارت ادعایی» در قدس اشغالی را محکوم کردند.

در بیانیه‌ای 16 کشور عربی و اسلامی آمده است که اقدام اقلیم جدائی‌طلب «سومالی‌لند» برای افتتاح سفارت ادعایی در قدس اشغالی، اقدامی غیرقانونی و غیرقابل قبول است.

پیش از این، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم اقلیم جدایی‌طلب سومالی‌لند برای ادامه روند عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی و اعلام قصد افتتاح سفارت در شهر قدس اشغالی تجاوز و تعرضی آشکار به حقوق ملت فلسطین و همسویی علنی با پروژه‌های یهودی‌سازی است که فلسطین و اماکن مقدس آن را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: این‌گونه اقدامات خطرناک و غیرقابل قبول نقض اجماع عربی و اسلامی در حمایت از حقوق ملت فلسطین محسوب می‌شود و اشغالگران را برای ادامه جنایات و تجاوزات روزافزون علیه مردم، سرزمین‌ و مقدسات ما تشویق می‌کند.

حماس از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی خواست که اقدامات فوری و بازدارنده‌ای برای جلوگیری از ادامه این اقدامات باطل و غیرقانونی در منطقه اتخاذ کنند و برای ایجاد یک چتر حمایتی سیاسی و دیپلماتیک برای قدس و تمام سرزمین‌های اشغالی فلسطین تلاش کنند و با هرگونه تلاشی برای تضعیف اجماع عربی و اسلامی در مورد آرمان فلسطین مقابله کنند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین