شی و پوتین بیانیه مشترک همکاری تصویب کردند

  4050230022

رئیس جمهور روسیه و همتای چینی اش در چارچوب سفر جاری پوتین به پکن بیانیه مشترکی درباره تشکیل یک جهان چندقطبی تصویب و منتشر کردند.

شی و پوتین بیانیه مشترک همکاری تصویب کردند

به گزارش ایسنا، مراسم امضای اسناد دوجانبه امروز (چهارشنبه) پس از مذاکرات بین ولادیمیر پوتین و شی جین‌پینگ روسای جمهور روسیه و چین در پکن برگزار شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری نووستی، پس از این دیدار، روسای جمهور روسیه و چین بیانیه مشترکی در مورد تقویت بیشتر مشارکت و تعمیق روابط بین دو کشور تصویب کردند.

همچنین پوتین و شی جین‌پینگ یک سند مفهومی دیگر که بیانیه مشترکی در مورد تشکیل جهان چند قطبی و نوع جدیدی از روابط بین الملل است، امضا کردند.

هیات‌های نمایندگی روسیه و چین در طول این سفر با حضور پوتین و همتای چینی او، ۲۰ سند مشترک امضا کرده‌اند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین