سیلی فیفا به پهلوی صدای اسرائیل را درآورد

  4050230019 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رژیم صهیونیستی از ضربه کاری فیفا به پهلوی‌چی‌ها در جام جهانی ناراحت شد.

سیلی فیفا به پهلوی صدای اسرائیل را درآورد

به گزارش فارس، بعد از انتشار خبر ممنوعیت پرچم پهلوی در مسابقات جام جهانی در بازی‌های تیم ملی ایران امروز(چهارشنبه) نشریه هآرتص با ناراحتی به این موضوع پرداخت و نوشت: فیفا پرچم مخالفان رژیم ایران را در جام جهانی ممنوع کرده و این برخلاف آزادی بیان است.

طبق قانون فیفا هواداران در ورزشگاه‌ها حق استفاده از علائم سیاسی، توهین به مقدسات و مقامات کشور یا هر اقدامی علیه فرهنگ و پرچم رسمی آن کشور را ندارند.
 
 
روز گذشته بود که نشریه معتبر اتلتیک به نقل از منبعی آگاه از فیفا از ممنوعیت ورود پرچم‌های قبل از انقلاب ایران(پهلوی) به ورزشگاه‌ها در جام جهانی خبر داد.
 
شبکه کان اسرائیل هم با نقد از فیفا می‌گوید که این اقدام فیفا محدود کردن آزادی بیان در مسابقات جام جهانی است.این رسانه صهیونیستی با ناراحتی ملزم شدن فیفا به اجرای شروط ۱۰ گانه ایران برای شرکت در جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا را نقد کرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۱۰۷۳۶۱۴:۳۹:۵۶ ۱۴۰۵/۲/۳۰
همان پرچم شیر و خورشید هم پرچم تاریخی ایران بوده که از عصر صفوی شکل گرفته و در دوران قاجار به شکل فعلی درآمده و کوچکترین ربطی به خاندان دست نشانده پهلوی ندارد.
ناشناس۴۲۱۰۷۵۵۱۵:۲۶:۱۴ ۱۴۰۵/۲/۳۰
اینکه در گذشته پرچم یه کشوری چی بوده مهم نیست مهم پرچم رسمی یه کشوره که باید اون به رسمیت شناخته بشه و به اهتزاز دربیاد
ناشناس۴۲۱۰۷۵۶۱۵:۲۷:۴۴ ۱۴۰۵/۲/۳۰
پرچم رسمی ایران 3 رنگ داره دورش الله اکبر نوشته و وسطش هم یا آرم الله داره غیر از این هیچکدوم پرچم کشور نیستن
ناشناس۴۲۱۰۷۵۷۱۵:۲۸:۴۳ ۱۴۰۵/۲/۳۰
ضد انقلاب با یه پرچم جعلی میخواد بگه این تیم رو ما فرستادیم؟؟//
yektanetتریبون

آخرین عناوین