حزب‌الله: وعده‌های آمریکا به دولت لبنان دروغ است      

  4050224109 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس شورای سیاسی حزب‌الله با انتقاد مجدد از دولت غربگرای لبنان گفت: وعده‌های آمریکا به دولت لبنان دروغ است.

حزب‌الله: وعده‌های آمریکا به دولت لبنان دروغ است       

به گزارش تسنیم، محمود قماطی، معاون رئیس شورای سیاسی حزب‌الله در اظهاراتی گفت که هیچ امیدی به مذاکرات جاری میان لبنان و رژیم اشغالگر ندارد و آنچه در حال وقوع است را نه مذاکره، بلکه یک احضاریه آمریکایی به دولت لبنان می داند.

 قماطی تأکید کرد که مقاومت به این مذاکرات اهمیتی نمی‌دهد، چرا که به هیچ نتیجه‌ای که حاکمیت لبنان را حفظ کند نخواهد رسید و سلاح مقاومت هرگز موضوع مذاکره نخواهد بود.

این مقام ارشد حزب‌الله هشدار داد که آنچه دولت امروز انجام می‌دهد به فتنه داخلی لبنانی منجر خواهد شد و اوضاع در داخل کشور ثبات نخواهد داشت.

وی با صراحت گفت: «از نفاق و دروغ آمریکایی، اسرائیلی، برخی اعراب و لبنانی‌ها سیر شده‌ایم و وقت آن رسیده از این رخوت و افتادن در دامان آمریکا بیدار شویم.»

قماطی در انتقاد تندی از دولت لبنان پرسید: «آمریکا جز وعده‌های دروغ چه چیزی به این دولت داده است؟»

وی در پایان گفت که آنچه امروز دشمن را می‌ترساند موضوع تلفات انسانی است و به همین دلیل در عملیات رزمی تلاش می‌کند نظامیانش را از خطر دور نگه دارد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین