وقتی وزیر آمریکایی کباب شد!

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4050212043 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
وقتی وزیر آمریکایی کباب شد!

پیت هگست وزیر جنگ آمریکا در نشستی با حضور نمایندگان کنگره آمریکا حاضر شده و آماج سوالات و انتقادات آن ها قرار گرفته است. موضوع اصلی نشست مذکور، حمله آمریکا به ایران و طرح سوال از وزیر جنگ آمریکا با محوریت ابعاد مختلف این رویداد بوده است.  این نشست با بازتاب های گسترده ای نیز همراه شده به صحنه ای عینی از شکست و رسوایی برای ترامپیست ها و ادعاهای بی سر و ته آن ها در مورد جنگ ایران تبدیل شده است. برخی رسانه های آمریکایی تاکید کرده اند که هگست در این جلسه کباب شده است!

بسیاری از نمایندگان کنگره با سوالات خود ادعاهای ترامپ درباره کسب پیروزی در جنگ علیه ایران را زیر سوال بردند. آن ها پرسیدند که چگونه جنگ اخیر علیه ایران از سوی دولت ترامپ با هدف نابودی توان موشکی و هسته ای تهران به راه افتاد در حالی که این دولت در جریان جنگ ۱۲ روزه مدعی بود دو توانمندی مذکور ایرانی ها را به کل نابود کرده است!

آن ها همچنین به هگست یادآوری کردند که ادعاهای او در مورد اینکه پیش بینی مسدودسازی تنگه هرمز از سوی ایران را داشته، دروغ است زیرا اگر چنین بود، نباید تنها مین روب آمریکایی را مدتی قبل از جنگ عازم شرق آسیا می کرد! ورای همه این ها نمایندگان کنگره تاکید کردند که دولت کنونی آمریکا در مورد ایران در باتلاقی بزرگ گرفتار شده و نمی داند چه کند و صرفا با ادعاهای بی سر و ته به دنبال لاپوشانی واقعیت ها است. 

تنش در فضای جلسه حضور هگست در کنگره فقط به فضای داخل جلسه محدود نبود و وقتی که وزیر جنگ آمریکا وارد جلسه شده و از آن خارج گشت هم با اعتراضات گسترده ای رو به رو شد. جالب اینکه وزیر جنگ آمریکا حتی نتوانست یک استدلال مطرح کند که آمریکا توانسته به اهداف خود در فلان مسأله در مورد ایران دست یابد. هیچکس هم خریدار ادعاهای وزیر جنگ آمریکا نبود. در این نقطه باید از ترامپ و متحدانش پرسید آیا آن ها واقعا با این شرایط مدعی پیروزی بر ایران هستند؟ اگر هستند چرا فضای کنگره و جامعه آمریکا ادعاهای آن ها را تأیید نمی کند؟

دیدگاه کاربران

رضا.۴۲۰۴۶۱۳۰۰:۳۳:۰۴ ۱۴۰۵/۲/۱۴
متاسفانه کنگره و سنا تحت کنترل جمهوری خواهان است و حتی در صورت رای مثبت به محدود کردن رییس جمهور در مورد جنگ ، توسط رییس جمهور میتواند وتو شود و وتوی رییس جمهور با رای دو سوم آرا ممکن است توسط کنگره باطل شود که امری تقریبا محال است ضمنا خیلی به دموکرات‌ها نمیشه دلخوش کرد که آنها هم در ضدیت با ج.اسلامی با جمهوری خواهان فرقی ندارند فقط روش های آنها متفاوت است و همه این دعواها بر سر قدرت و کشمکش های حزبی و جلب آرای مردم است.
ناشناس۴۲۰۴۶۳۳۰۱:۰۹:۴۸ ۱۴۰۵/۲/۱۴
...متاسفانه دنیا دست انسان های پستی افتاده سلبریتی بازی و سرمایه داری دنیارو به جای بدی کشوند
ااا۴۲۰۴۶۶۰۰۶:۲۷:۲۸ ۱۴۰۵/۲/۱۴
خواهشمندیم یکساعت درهفته اینترنت جهانی رابازکنه بدون فیلترشکن تاگوشی هارابروز رسانی کنیم! بخدا گوشی ازکارافتاده حتی پیامک نمیشه فرستادمغازه هایی هم که نت بین الملل دارن میگن چهارمیلیون میگیریم به روز رسانی می کنیم! می ترسیم لپ تاپ بچه هم ازکاربیفته عن قریب وازدرس ومشق بیفته واسیربشیم! ازتوجه شمابه این موضوع سپاسگزارم!
ناشناس۴۲۰۵۰۳۹۲۰:۰۴:۳۵ ۱۴۰۵/۲/۱۴
بهترین روش همینه هفته ای یکی دو ساعت
ناشناس۴۲۰۵۰۴۰۲۰:۰۵:۲۴ ۱۴۰۵/۲/۱۴
داشتی خوب پیش میرفتی اما آخرش لو دادی که خود ترامپی
ناشناس۴۲۰۴۶۸۳۰۸:۳۳:۱۸ ۱۴۰۵/۲/۱۴
نتیجه جلسه چه بود ؟ وزیر جنگ آمریکا استیضاح شد ؟ برکنار شد ؟ استعفا داد ؟
ناشناس۴۲۰۴۶۸۷۰۸:۴۱:۲۳ ۱۴۰۵/۲/۱۴
حتی از نظر ظاهری هم آن وقار و شخصیت یک وزیر جنگ ابرقدرت را ندارد .
ناشناس۴۲۰۴۸۰۱۱۲:۳۲:۲۲ ۱۴۰۵/۲/۱۴
خدا کنه واقعا کباب بشه !
yektanetتریبون

آخرین عناوین