هند سفیر ایران را احضار کرد

  4050129103 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزارت خارجه هند از احضار سفیر سفیر ایران خبر داد.

هند سفیر ایران را احضار کرد

به گزارش مهر به نقل از ایندیا تودی، وزارت خارجه هند در بیانیه ای از احضار هند سفیر ایران خبر داد.

گزارش این رسانه مدعی است که ۲ کشتی با پرچم هند در تنگه هرمز از سوی ایران مورد تیراندازی قرار گرفته است.

وزارت خارجه هند نگرانی‌ های خود را در این ارتباط مطرح کرده است.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) گفت: جمهوری اسلامی ایران پیرو توافقات قبلی در مذاکرات صورت گرفته با حسن نیت با عبور تعداد محدودی از کشتی‌های نفتکش و تجاری از تنگه هرمز به صورت مدیریت‌شده موافقت کرد. ولی متأسفانه آمریکایی ها با بدعهدی های مکرر که در سابقه خود دارند همچنان به راهزنی و دزدی دریایی تحت عنوان به اصطلاح محاصره، ادامه می دهند. به همین دلیل کنترل تنگه هرمز به حالت قبل برگشت و این تنگه راهبردی تحت مدیریت و کنترل شدید نیروهای مسلح قرار دارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۹۶۳۱۳۲۱:۳۷:۴۹ ۱۴۰۵/۱/۲۹
هند یکی از بدترین دولتها را دارد.
ناشناس۴۱۹۶۳۲۲۲۱:۴۷:۳۶ ۱۴۰۵/۱/۲۹
برو بابا این هند گفته ایران و پاکستان نباشد هند و اسرائیل بزرگتر می‌شود
پیروزان۴۱۹۶۳۹۴۰۰:۳۴:۰۲ ۱۴۰۵/۱/۳۰
هند مگر نمیداند خلیج فارس میدان جنگ است. مگر ناخدایان و شرکتهای کشتیرانی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه را نشنیده اند؟ هند دست از بازی در زمین آمریکا بردارد.
ناشناس۴۱۹۶۵۵۴۱۱:۱۷:۴۲ ۱۴۰۵/۱/۳۰
قابل توجه مذاکره کنندگان محترم: تا این لحظه، ۲۸ میلیون نفر «جان‌فدا، برای ایران». درخواست‌های مردم شجاع ایران برای حضور در صحنه نبرد و مقابله با دشمنان.
yektanetتریبون

آخرین عناوین