عکسی که چهره عریان و زشت اشغالگران را نشان داد

  4050128056 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

مجله لاسبریسو ایتالیا با انتشار یک تصویر، اشغالگران صهیونیستی را رسوا کرد.

عکسی که چهره عریان و زشت اشغالگران را نشان داد

به گزارش ایسنا، کانال شعوبا نوشت:

عکس روی جلد مجله لاسبریسو ایتالیا پس از انتشار تصویری که خشونت استعماری در کرانه باختری را به نمایش گذاشت، واکنش‌های جهانی شدیدی را برانگیخت.

تصویر نشان می‌دهد که یک شهرک‌نشین اسرائیلی با تهدید به فیلمبرداری از یک زن فلسطینی، او را به ترس می‌اندازد. این تصویر باعث تنش دیپلماتیک میان اسرائیل و ایتالیا و همچنین بحث‌هایی در مورد آزادی مطبوعات و نقد اشغالگری شد. 

تلاش اسرائیل برای تحریف حقیقت و ادعای اینکه تصویر دستکاری شده است، با واکنش‌های جهانی مواجه شد که صحت آن را تأیید کردند. مجله لاسبریسو بر موضع خود پافشاری کرد و تأکید نمود که تصویر به‌طور دقیق نقض‌های حقوق بشر در کرانه باختری را مستند می‌کند و تلاش‌های شهرک‌نشینان برای گسترش «اسرائیل بزرگ» را نشان می‌دهد.

انتشار فیلم این حادثه صحت ادعای مجله ایتالیایی را نشان داد.

عکسی که چهره عریان و زشت اشغالگران را نشان داد

عکسی که چهره عریان و زشت اشغالگران را نشان داد

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۹۵۹۱۵۰۸:۱۰:۳۳ ۱۴۰۵/۱/۲۹
سوء استفاده از قدرت در همه کشورها هست، اون چیزی که کشورها رو از هم متفاوت میکنه، حضور دوربین دومی هست که این صحنه رو به تصویر کشیده و حاکمیت قانونی که آزادی و امنیت عکاس دوم رو تضمین کرده و امکان انتشار عکس رو فراهم آورده تا هزینه سوء استفاده از قدرت بالا بره.
yektanetتریبون

آخرین عناوین