۱۰۰ هزارمیلیاردتومان تسهیلات برای خانوارهای آسیب دیده از جنگ

  4050125050 ۰ نظر، ۳ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

جهت حمایت از خانوارهای ساکن در مناطق آسیب‌دیده که فاقد شغل ثابت بوده‌اند، ۱۰۰ همت تسهیلات پیش‌بینی شد.

۱۰۰ هزارمیلیاردتومان تسهیلات برای خانوارهای آسیب دیده از جنگ

به گزارش تسنیم، سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به آخرین عملکرد وزارت اقتصاد در روزهای جنگ  اظهار کرد: جهت حمایت از خانوارهای ساکن در مناطق آسیب‌دیده که فاقد شغل ثابت بوده‌اند، 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: 80 هزار میلیارد تومان منابع بانکی برای بنگاه‌های کوچک با کمتر از 50 نفر کارکن در رسته‌ها و مناطقی که دچار آسیب شده‌اند اختصاص یافته است.

وزیر اقتصاد تأکید کرد: علاوه بر این تسهیلات، برنامه‌ریزی جهت تأمین منابع بازسازی صنایع در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین