باید در حفظ سرمایه های انسانی خود بیش از پیش تلاش و مراقبت کنیم.
تروریسم دولتی سالهاست در اسراییل و امریکا فعال است. تجربه کسب کرده و ادم کشته است.
از همان شیوه ها و تقاطع دادن اطلاعات عادی و غیر عادی و بهره گیری از قدرت ماشین (اینترنت، کامپیوتر، موبایل، و هوش مصنوعی) برای انجام ترورها استفاده می کند.
باید دست از شیوه و منطق کلاسیک حفاظت برداریم. در پرهیز از ترور به شیوه صهیونی، محافظت شخصی بلافصل یا همراهان محافظ، نه عامل محافظت، که عامل دیده شدن و لورفتن است.
گفته شده "یحیی سنوار سالها رئیس مَجد (سازمان اطلاعات حماس) بود.
او مدتها در یک باریکه ۴۰۰ کیلومتر مربعی از چنگ چندین سرویس گریخت.
فقط انگلیس بیش از ۵۰۰ ریزپرنده تجسسی روی باریکه داشت!
این تعداد شهید کلیدی که ما در ۱ ماه و ۱۲ روز دادیم؛ آنها در دو سال دادند."
مصونیت از ترور
_ برای مصونیت از ترور دشمن، نیازی به هیچ محافظت شخصی نیست. چراکه شیوه ترور، کلاسیک نیست.بنابراین، هرچه تنهاتر، مصون تر.
قطع ارتباط با خانواده یک اصل کلیدی، کلاسیک و ثابت است که این روزها باید بیشتر جدی گرفته شود. اگر خانواده ها نگران اند، بدانند با هر تماس و پرس و جو جان عزیزان خود را خطر می اندازند. بنابراین باید نگرانِ نگرانی خود بوده و برای سلامت ماندن عزیزانشان، هیچ تقلا و حتی تمنای تماس و خبر نداشته باشند.
_ جابجایی و تغییر میدان خدمت یا محل خدمت برای برخی نیروهای فنی تر، در سطح جمعی، نوعی افقی کردن شبکه مدیریت و فرماندهی است که فرد و جمع را منحصر بفرد و غیرقابل پیش بینی و مؤثرتر می کند.
توان فرد فنی(مثل متخصص پرتاب موشک) در الگوی متغیر جمعی، بیش از توان فرد در الگوی متعارف جمعی است.
_ اصل بعدی این که هیچ استراحت و یا استقرار طولانی و محل جلسات نباید در سطح زمین و نیز طبقات فوقانی باشد.
_ دشمن پس از ناکامی در ترور مقامات اصلی مؤثر در جنگ، ناچار است برای دستاوردسازی سراغ سطوح دیگر و کم اثرتر بیاید.
در این سطوح هرچند اثر فردی و منفرد ترور افراد کمتر است، اما با توجه به رعایت کمتر اصول حفاظتی توسط افراد در این سطوح، امکان ترور وسیع تر برای دشمن وجود دارد.
_ به زبان ساده و طی اقدامی حداقلی، خانواده ها را در آدرس جدید و مخفی مستقر کنید.
محل زندگی خود و خانواده باید یک سنگر مستحکم باشد. اگر مقدور نبود، به هیچ وجه نباید استقراری در سطح زمین داشت._ هر ظاهرشدن در ملاعام و جلوی دوربین، باید به معنای آلوده شدن اطلاعاتی و سرنخ دادن به دشمن تلقی گردد.رهبر انقلاب در اولین پیام، مردم را رهبر دانستند.
امروز در سطح میدان و اداری هم شبکه افقی و همآهنگ در حالت هدایت و رهبری جنگ است._ باید به یاد داشت که رژیم صهیونی کمتر از یک هفته از درخواست اش برای آتش بس، شهید سنوار و شهید نصرالله را ترور کرد. اگر روزی درخواست آتش بس به ما داد نیز به عنوان توطئه برای ترور تلقی شود.



