روسیه پیش نویس قطعنامه پایان درگیری در خاورمیانه را به شورای امنیت ارائه کرد 

  4041218020 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

منابع دیپلماتیک اعلام کردند: روسیه پیش نویس قطعنامه ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده است که در پی تشدید تنش در خاورمیانه همه طرف ‌ها، درگیری‌ را متوقف کنند و به مذاکرات بازگردند.

روسیه پیش نویس قطعنامه پایان درگیری در خاورمیانه را به شورای امنیت ارائه کرد 

به گزارش ایرنا، منابع دیپلماتیک یکشنبه شب به ایرنا گفتند که در پیش نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه آمده است: شورای امنیت «از همه طرف‌ها می‌خواهد که فوراً فعالیت‌های نظامی خود را متوقف کرده و از تشدید بیشتر در خاورمیانه و فراتر از آن خودداری کنند.»

در متن قطعنامه پیشنهادی روسیه از «تشدید کنونی تنش‌های نظامی در خاورمیانه و فراتر از آن» و تلفات انسانی «در جریان درگیری‌های جاری در منطقه» ابراز نگرانی و تاسف عمیق شده است.

در قطعنامه پیشنهادی روسیه همچنین امده است که شورای امنیت «قویاً همه طرف‌های ذیربط را تشویق می‌کند که بدون هیچ تاخیر بیشتری به مذاکرات بازگردند و از ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک به طور کامل استفاده کنند.»

در این قطعنامه همچنین آمده است: شورای امنیت، با تاکید مجدد بر اهداف و اصول منشور ملل متحد، با یادآوری ماده ۲(۴) منشور ملل متحد که استفاده از زور علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی هر کشوری را ممنوع می‌کند.

در قطعنامه پیشنهادی روسیه همچنین آمده است: شورای امنیت «با شدیدترین لحن، همه حملات علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کند و خواستار حفاظت از آنها می‌شود و بر تعهدات همه طرف‌ها تحت قوانین بین‌المللی، از جمله قوانین بین‌المللی بشردوستانه، تاکید می کند.»

در بخش دیگری از قطعنامه پیشنهادی روسیه آمده است که شورای امنیت «بر اهمیت تضمین امنیت همه کشورها در منطقه خاورمیانه و فراتر از آن تاکید می‌کند.»

تصویب یک قطعنامه در شورای ۱۵ عضوی شورای امنیت به رای ۹ عضو بدون وتوی اعضای داری حق وتو نیاز دارد .

به گزارش ایرنا، تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

«تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) در هفتمین روز از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اعلام کرد: «طبق گزارش ها، ما شاهد مبالغ هنگفتی، روزانه ۱ میلیارد دلار، برای تامین مالی این جنگ هستیم که صرف تخریب می‌شود.»

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۷۲۱۲۳۰۸:۵۵:۰۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
هر روز ما را تحریم کردند رهبر ما را شهید کردند. صدها کودک و دانش اموز ما را در حین دو بار مذاکره تکه تکه کردند. این همه خسارت و ویرانی، یعنی تمام؟ با چه کسی مذاکره کنیم مگر آن ها، نام شرف را شنیده اند؟ این افراد متکبر و خودخواه در تهایت سرمستی و غرور به ما حمله کردند.
ناشناس۴۱۷۲۱۴۷۰۹:۱۵:۰۷ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
جنگ جنگ تا پیروزی
ناشناس۴۱۷۲۱۹۸۰۹:۵۸:۳۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
احتمال فراوان پشت پرده آمریکا رفته سراغ روس‌ها که نزار آبرو ریزی بشه
ناشناس۴۱۷۲۲۰۸۱۰:۰۵:۴۸ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
محل نگذارید و تا اخراج دشمن ادامه دهید
ناشناس۴۱۷۲۲۲۹۱۰:۱۸:۲۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
زهی خیال باطل. تازه شروع ماجراست. ما اسفناکتر از این جنگ را زندگی کرده ایم. این شرایط به نتیجه مطلوب مردم ایران منتهی خواهد شد.
ناشناس۴۱۷۲۲۴۴۱۰:۲۷:۲۲ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
این قطعنامه بیشتر راه نجات اسراییل و امریکاست تا پایان جنگ در خاورمیانه،اسراییل و امریکا به ما تجاوز کردند و باید متجاوز معلوم بشه و در ثانی باید به ایران غرامت پرداخت بشه و ثالثا باید امریکا از منطقه بره تا خاورمیانه امن بشه
ناشناس۴۱۷۲۲۷۰۱۱:۰۳:۱۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
اول روسیه که خودش چند ساله با اوکراین داره میجنگه برای اینکه ناتو به مرزهاش نزدیک نشه , این پیش نویس رو برای خودش اجرا کنه . . . . امریکا دور تا دور کشور ما رو با پایگاه های نظامی سالهاست که محاصره کرده و الان هم از این پایگاه ها داره حمله میکنه و الان بدون هیچ محکومیت و مجازات و خسارتی پیشنهاد برگشت به مذاکره رو میده اقای پوتین . . . چند بار باید مذاکره کنیم و امریکا وسط مذاکره حمله کنه و هر وقت عرضه رو تنگ ببینه بگه آتش بس و باز حمله کنه . . . ِِ این چه سازمان ملل و شورای امنیت بی خاصیتیه که فقط طرف قدرتها رو میگیره و اگر هم با منافع یک قدرت منافات داشته باشه از حق وتو استفاده میکنه . . . انگار قانون زور در شورای امنیت برای کشورهایی که حق وتو ندارند استفاده میشه .
بنده خدا اصل۴۱۷۲۳۱۶۱۱:۵۵:۱۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
آتش بس کافی نیست. اول محکومیت آمریکا و اسراییل بعلت تجاوز به ایران سپس صلح کامل ودائم و بعد رفع تحریمها و پرداخت خسارت به ایران .
ناشناس۴۱۷۲۳۵۲۱۲:۴۰:۰۴ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
چه ضمانتی برای عدم تجاوز مجدد هست؟ روح امام و شهدا شاد
ناشناس۴۱۷۲۳۶۴۱۳:۰۸:۵۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
مذاکره منظور همان شرایط ترامپ خلع سلاح ترامپ و نتانیاهو ، منظور از مذاکره چیست
رضا۴۱۷۲۴۰۷۱۴:۲۴:۵۷ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
امریکا این قطعنامه را وتو خواهد کرد و بیشتر رسوا میشود فعلا فقط ترک مخاصمه به شرط عدم بازگشت امریکا به منطقه که الان از ان اخراج شده به درد ما میخورد نه ترک مخاصمه بی قید و شرط و نه مذاکره
ناشناس۴۱۷۲۴۷۷۱۶:۳۰:۲۵ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
روسیه روسیاه ترین و عهدشکن ترین در تاریخ ایران است
ناشناس۴۱۷۲۵۵۴۱۸:۴۹:۱۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
اینها اهمیتی نداره برای نجات ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باید تمام پایگاه ها و چاه های نفتی متحدین آمریکا رو در خاورمیانه آسیای مرکزی و حتی اروپای شرقی با خاک یکسان کنه.
ناشناس۴۱۷۲۶۰۴۱۹:۴۲:۳۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
روسیه خودش سرزمین اکراین رو اشغال کرده
ناشناس۴۱۷۲۶۱۰۱۹:۴۷:۳۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
فعلا بیشترین منفعت جنگ را روسیه با فروش نفت گران میبرد .
ناشناس۴۱۷۲۶۶۰۲۱:۱۹:۵۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
با مرگ نتانیاهو جنگ تمام میشود
yektanetتریبون

آخرین عناوین