حراج شمش طلا ۱۰ اسفند برگزار می شود

  4041208009

مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد که یکصد و چهل و یکمین حراج شمش طلا روز یکشنبه ۱۰ اسفند ماه در این مرکز برگزار می شود.

حراج شمش طلا ۱۰ اسفند برگزار می شود

 مهلت ثبت‌نام در این دوره از حراج شمش تا ساعت ۲۴ شنبه ۹ اسفند ماه اعلام شده و گروه‌های مجاز خرید شامل فروشندگان عمده شمش طلا، تولیدکنندگان مصنوعات طلا و خرده‌فروشان طلای آبشده هستند.

واریز ۱۰ میلیارد ریال (۱ میلیارد تومان) وجه الضمان به ازای هر شمش، دارا بودن پروانه کسب معتبر و ثبت‌شده در درگاه ملی مجوزها و مطابقت با شیوه‌نامه شماره ۹ مرکز مبادله ایران از شرایط شرکت در این حراج است.

در یکصد و چهلمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران که سوم اسفند ماه برگزار شد، ۱۳۵ کیلوگرم طلا به ارزش بیش از ۳۴۸۶ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت. میانگین قیمت هر شمش در معاملات امروز ۲۵ میلیارد و ۸۲۲ میلیون تومان بود که فعالان رسمی دارای مجوز در بازار طلا خریداری کردند.

از ابتدای امسال ۴۳ جلسه حراج شمش طلا برگزار شده و حجم کل معاملات ۲۹۶۷ کیلوگرم شمش طلا و ارزش کل معاملات بیش از ۳۳.۵ هزار میلیارد تومان بوده است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین