کیم جونگ اون: روابط با آمریکا به رویکرد واشنگتن بستگی دارد  

  4041207013 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی روز چهارشنبه اعلام کرد چشم‌انداز روابط پیونگ‌یانگ و واشنگتن کاملا به رویکرد ایالات متحده بستگی دارد و هرگونه گفت‌وگو با کره جنوبی را منتفی دانست. 

به گزارش ایسنا، کیم در سخنانی گفت: «ما برنامه‌ای برای تقویت نیروی هسته‌ای ملی خود داریم و بر پروژه‌هایی برای افزایش شمار تسلیحات هسته‌ای و گسترش ابزارها و دامنه عملیاتی هسته‌ای تمرکز خواهیم کرد.»

وی افزود: «اگر آمریکا با به‌رسمیت شناختن جایگاه کنونی کشور ما، سیاست تقابل با کره شمالی را کنار بگذارد... دلیلی وجود ندارد که نتوانیم روابط خوبی با آمریکا داشته باشیم.»

در همین حال کیم جونگ اون، کره جنوبی را «دشمن اصلی» خواند و هرگونه گفت‌وگو با همسایه جنوبی را رد کرد.

وی هشدار داد در صورت «رفتار زننده» از سوی سئول در برابر کره شمالی، پیونگ‌یانگ «می‌تواند دست به اقدامات دلخواه بزند.»

رهبر کره شمالی در انتها گفت: «فروپاشی کامل کره جنوبی را نمی‌توان منتفی دانست.»

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین