حملۀ وریا غفوری به اینترنشنال: کاسبان خون هستید

  4041204054 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

مربی موقت استقلال:

 این روزها دو نفر از آدم‌هایی که یک روزی در این مملکت بودند، اما امروز کت و شلوارپوش شده‌اند، پوندی حقوق می‌گیرند، به من حمله می‌کنند و می‌گویند خون‌شور و بی‌شرف شده‌ام! واقعاً وقاحت و بی‌شرمی تا چه حد؟! زندگی من روی هواست.

 شاید اینجا جایش نباشد بگویم که دو کافه شخصی من بسته شده است. مردم باید بدانند چه شیادهایی امروز درباره من صحبت می‌کنند. زندگی من روی هواست و بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بابت بسته شدن کافه‌هایم، ضرر کردم.

 خط تلفنم بسته است و حکم دادگاه دارم. به حدی فشار روی من است که الان شرمم می‌آید اسمش را بگویم. به خاطر ندارم این دوستانی زمانی که در ایران بودند، یک کلمه حرف زده باشند. جز مجیزگویی یکسری افراد برای اینکه تیم بگیرند، کاری از آنها به خاطر ندارم یا تریبون به آنها بدهند.

 اینها دایه‌تر از مهربان‌تر از مادر شده‌اند. شما دیگر حداقل درباره من حرف نزنید. من خون‌شور نیستم و همیشه در صف مردم بوده‌ام. شما کاسه خون هستید و شرم بر شما باد!

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۶۲۳۶۸۱۲:۲۹:۳۸ ۱۴۰۴/۱۲/۴
درود
ناشناس۴۱۶۲۵۱۴۱۵:۳۸:۱۴ ۱۴۰۴/۱۲/۴
درود خدا...
ناشناس۴۱۶۲۳۸۳۱۲:۴۹:۰۱ ۱۴۰۴/۱۲/۴
بارک الله !
ناشناس۴۱۶۲۴۱۰۱۳:۱۱:۰۷ ۱۴۰۴/۱۲/۴
باید این سد رسانه های دشمن شکست شود با اینکه غفوری مجرم هست و باید مجازات شود به خاطر دمیدن در آشوبی که توسط همین رسانه ها تحت تاثیر قرار گرفت ولی باز دمش گرم
ناشناس۴۱۶۲۵۷۵۱۶:۵۹:۳۱ ۱۴۰۴/۱۲/۴
احسنت
ناشناس۴۱۶۲۴۱۴۱۳:۱۸:۰۸ ۱۴۰۴/۱۲/۴
متوجه نشدیم این حرفها ابراز ندامت و معذرت خواهی از توهین‌هایی که به ملت شریف ایران و حاکمیت بود یا اعلام انزوای روحی و مالی
ناشناس۴۱۶۲۴۲۲۱۳:۳۶:۲۲ ۱۴۰۴/۱۲/۴
زنده باد وریا
ناشناس۴۱۶۲۴۷۱۱۴:۵۸:۳۰ ۱۴۰۴/۱۲/۴
دمت گرم وریای باشرف و آزاده
yektanetتریبون

آخرین عناوین