حمله غیرمستقیم اوباما به ترامپ: شرم و ادب دیگر وجود ندارد

  4041126013 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

اوباما در واکنش به ویدئوی نژادپرستانه ترامپ گفت که «شرم از رفتارهای توهین‌آمیز در سیاست آمریکا از بین رفته است

حمله غیرمستقیم اوباما به ترامپ: شرم و ادب دیگر وجود ندارد

به گزارش تسنیم، باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در نخستین واکنش خود به انتشار ویدئویی توهین‌آمیز در حساب کاربری دونالد ترامپ که او و همسرش میشل اوباما را به شکل میمون نشان می‌داد، از نبود «شرم» و «شأن» و «ادب» در رفتار برخی مقامات آمریکایی انتقاد کرد.

این ویدئو که با فناوری هوش مصنوعی تولید شده و بخشی از آن شامل تصاویر تحقیرآمیز از زوج اوباما بود، روز شانزدهم بهمن‌ماه منتشر شد و پس از انتقادهای شدید دوحزبی – از جمله از سوی سناتور جمهوری‌خواه تیم اسکات – حذف گردید. کاخ سفید ابتدا مدعی شد ویدئو بخشی از یک «میم اینترنتی» است و سپس مسئولیت را به خطای یکی از کارکنان نسبت داد.

اوباما در مصاحبه با یک پادکست، بدون اشاره مستقیم به ترامپ، اظهار داشت: «این رفتارها جلب توجه می‌کنند و حواس‌پرتی ایجاد می‌کنند، اما مردم آمریکا هنوز به شأن، احترام و مهربانی باور دارند. حس احترام به جایگاه و رعایت ادب دیگر وجود ندارد؛ شرم از این اعمال از بین رفته است.»

وی افزود که در سفرهای خود در آمریکا با افرادی روبه‌رو می‌شود که همچنان به ارزش‌های انسانی پایبند هستند و تأکید کرد که چنین اقداماتی برای اکثر شهروندان آمریکایی نگران‌کننده و غیرقابل قبول است.

وبگاه شبکه سی بی اس در این باره نوشت که این رویداد بار دیگر بحث‌های داغی درباره نژادپرستی، مسئولیت محتوای منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی مقامات ارشد و تأثیر آن بر گفتمان سیاسی آمریکا برانگیخته است. ترامپ پیش‌تر اعلام کرده بود که کل ویدئو را ندیده و اشتباهی مرتکب نشده است و از عذرخواهی خودداری کرد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین