تظاهرات هزاران نفر در تل‌آویو علیه نتانیاهو

  4041125109 ۰ نظر، ۵ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

هزاران نفر در شهر تل‌آویو علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس تظاهرات کردند.

تظاهرات هزاران نفر در تل‌آویو علیه نتانیاهو

به گزارش تسنیم، هزاران نفر در تل‌آویو شبانگاه شنبه علیه کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

به نوشته روزنامه یدیعوت آحارانوت، هیلا آویر، یکی از تظاهرات کنندگان در تجمع اعتراضی علیه دولت در میدان هابیما در تل‌آویو گفت: این مبارزه برای امنیت، اعتماد و ترمیم است.

انتقاد شدید اللحن رؤسای سابق شاباک از نتانیاهو

اعتراضات علیه بنیامین نتانیاهو در ماه‌های گذشته به‌طور مستمر در شهرهای مختلف سرزمین‌های اشغالی ادامه داشته است. منتقدان او، از خانواده‌های قربانیان حمله 7 اکتبر گرفته تا فعالان مدنی و مخالفان سیاسی، دولت نتانیاهو را به ناکارامدی امنیتی، بی‌توجهی به خانواده‌های گروگان‌ها و تلاش برای حفظ قدرت سیاسی متهم می‌کنند.

این تجمعات که اغلب در تل‌آویو برگزار می‌شود، بارها ده‌ها هزار نفر را به خیابان‌ها کشانده و به یکی از جدی‌ترین چالش‌های داخلی برای نتانیاهو تبدیل شده است،‌با این حال وی هیچ اعتنایی به این اعتراضات نمی کند. 

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین