المیادین: مذاکرات تهران - واشنگتن روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود

  4041115090 ۰ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

منابع آگاه امروز (چهارشنبه) از برگزاری مذاکرات میان ایران و آمریکا در روز جمعه در مسقط خبر دادند.

المیادین: مذاکرات تهران - واشنگتن روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود

به گزارش ایسنا، منابع آگاه به شبکه خبری المیادین اعلام کردند که مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن در خصوص پرونده هسته‌ای روز جمعه در مسقط، پایتخت عمان برگزار خواهد شد.

پیش از این وب‌سایت آکسیوس اعلام کرده بود که ایران خواستار تغییراتی در محل و قالب مذاکرات با واشنگتن در روز جمعه شده و آمریکا با انتقال آن از ترکیه به عمان موافقت کرده و گفتگو در مورد پیوستن سایر کشورهای منطقه به مذاکرات در عمان ادامه دارد.

کاخ سفید تاکنون در این باره اظهار نظری نکرده است.

رویترز نیز به نقل از یک مقام منطقه‌ای گزارش داد که ایران خواستار مذاکرات با آمریکا در عمان، به عنوان ادامه مذاکرات هسته‌ای قبلی است و تهران تاکید دارد که فقط در مورد برنامه هسته‌ای خود در مذاکرات بحث خواهد کرد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین