روزنامه کیهان از دستگیری عوامل اصلی تهیه بیانیه میر حسین موسوی خبر داد

  4041114014 ۱۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۶ تکراری یا غیرقابل انتشار


به گزارش الف بر اساس نوشته کیهان یک منبع آگاه از بازداشت مهدی محمودیان، عبدالله مؤمنی و ویدا ربانی به عنوان عناصر اصلی تهیه‌کننده بیانیه منتسب به میرحسین موسوی خبر داد. به‌گفتۀ این منبع، این افراد در حالی که در یک خانه مشترک مستقر بوده و در حال برنامه‌ریزی برای خروج از کشور بودند، بازداشت شدند.
این منبع آگاه اعلام کرد که افراد یادشده همزمان با آغاز جنگ ۱۲ روزه و نیز شروع اغتشاشات دی‌ماه، با هدف بی‌ثبات‌سازی، اقدام به صدور بیانیه‌ای در چارچوب اهداف رژیم صهیونیستی کرده بودند.

براساس این گزارش، مهدی محمودیان و حسین رزاق پیش از این، خانواده‌های خود را در راستای مأموریت محوله به آلمان منتقل کرده بودند. به‌گفتۀ منبع آگاه، این افراد از طریق دبیر گروه موسوم به شورای گذار و همچنین عبدالله مهتدی، دبیرکل گروهک تجزیه‌طلب تروریستی کومله، با رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده‌اند.

دیدگاه کاربران

خبره۴۱۴۸۱۱۴۰۹:۱۷:۴۲ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
مگر بیانیه دادن جرم است؟ وانگهی این روزها میشود از هوش مصنوعی برای تهیه متن و مقاله حتی طرح شکایت هم کمک گرفت.
ناشناس۴۱۴۸۳۸۴۱۲:۵۹:۳۷ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
بیانیه دادن به نام کس دیگر قطعا جرم است .
ناشناس۴۱۴۸۴۸۰۱۳:۴۷:۳۰ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
اگر به اسم دیگران بیانیه بدهی بله اگر واقعا خود موسوی داده بود که چرا اینها دارند فرار می کنند اگر اینها سر خود بیانیه دادند که باید محاکمه شوند
ناشناس۴۱۴۸۵۹۹۱۵:۱۴:۳۱ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
بله جرمه دفاع از تروریسم
ناشناس۴۱۴۸۲۳۷۱۰:۴۳:۵۷ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
حرفهای کیهان هیچ اهمیت و ارزشی نداره .
ناشناس۴۱۴۸۴۲۹۱۳:۲۱:۴۱ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
چون رسوا می‌کند!
جواد۴۱۴۸۶۶۳۱۶:۱۵:۳۶ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
بیانیه موسوی رو بخونید هیچ اشاره ای به حمله آمریکا و تقبیح اون نمیکنه
ناشناس۴۱۴۸۵۹۷۱۵:۱۳:۵۰ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
واسه وطن فروش بله
ناشناس۴۱۴۸۲۶۶۱۱:۰۰:۱۸ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
نفوذی های تجزیه طلب در اسرع وقت باید محاکمه و به اشد مجازات محکوم شوند.
ناشناس۴۱۴۸۳۷۸۱۲:۵۴:۴۲ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
در این مملکت هیچ کس برای ابراز عقیده تحت بازجویی قرار نمی گیرد و جرم نمی باشد.
ناشناس۴۱۴۸۴۳۱۱۳:۲۲:۲۳ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
خود کسانی که دنبال انقلاب رنگی بودند باید مجازات شوند نه آزاد
الله یاری۴۱۴۸۴۳۷۱۳:۲۴:۵۶ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
هرچی فکر می کنم کشور باید با اقتدار اداره بشه و هرچی جلو تر میریم می بینیم نظرات کیهان و جناب اقای شریعتمداری درست ترین هست چون دشمن از جای که ما کوتاه امدیم و شل گرفتیم ضربه زده .
ناشناس۴۱۴۸۴۸۴۱۳:۵۲:۵۰ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
مشکل در نوشتن بیانیه نیست مشکل در همراهی با دشمن است
ب.س۴۱۴۸۶۷۲۱۶:۲۱:۴۶ ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
بیچاره میرحسین موسوی به چه روزی افتاده که به مهتدی معلوم الحال همدست شده ! بیوگرافی عبدالله مهتدی را بخوانید تابدانید چه موجود پلیدی است !
yektanetتریبون

آخرین عناوین