همایش بزرگ «عدالت، معیشت، ایران» فردا برگزار می‌شود/ حضور صاحب‌نظران برجسته و منتقدین نئولیبرالیسم در این همایش

  4041108106 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

جمعی از صاحب‌نظران برجسته اقتصاد ایران و منتقدین نئولیبرالیسم در همایش بزرگ «عدالت، معیشت، ایران» راهکارهای خود را برای برون‌‌رفت اقتصاد ایران از وضعیت کنونی ارائه می‌دهند.

همایش بزرگ «عدالت، معیشت، ایران» فردا برگزار می‌شود/ حضور صاحب‌نظران برجسته و منتقدین نئولیبرالیسم در این همایش

به گزارش ایلنا، همایش بزرگ «عدالت، معیشت، ایران» فردا (پنج‌شنبه ۹ بهمن ‌ماه ۱۴۰۴) با هدف بررسی وضعیت اقتصادی و معیشتی و ارائه راهکارهای عملی برای برون رفت اقتصاد ایران از وضعیت فعلی، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۷:۳۰ عصر در سالن غدیر مسجد امام صادق (ع)  واقع در میدان فلسطین تهران برگزار خواهد شد.

این همایش در شرایطی برگزار می‌شود که اقتصاد ایران با سطح بالایی از ریسک، عدم‌قطعیت و تحولات ژئوپلتیک مواجه است. در این رویداد، تلاش خواهد شد با نگاهی جامع، ابعاد مختلف تحولات سیاسی و اقتصادی مؤثر بر فضای کسب‌وکار و معیشت مردم مورد بررسی قرار گیرد.

در این همایش، جمعی از برجسته‌ترین خبرگان حوزه اقتصاد به تحلیل وضعیت اقتصادی و معیشتی خواهند پرداخت.

از جمله سخنرانان این رویداد می‌توان به فرشاد مومنی، بیژن عبدالکریمی، حسن سبحانی، حسین راغفر، حسین صمصامی، محمدرضا یزدی‌زاده، سید یاسر جبرائیلی، احسان فرزانه، علیرضا میرغفاری، مجیدرضا حریری و  سید محمد بحرینیان اشاره کرد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین