مجتبی یوسفی، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز (سهشنبه) کمیسیون تلفیق بودجه 1405 گفت: در راستای اجرای دقیق طرح متناسبسازی حقوق بازنشستگان و با موافقت دولت و مجلس، ردیفی در بودجه سال آینده پیشبینی شده است. این اعتبار جهت افزایش حقوق و اجرای متناسبسازی برای صندوقهای بازنشستگی کشوری، لشکری و دولتی به صورت کامل دیده شده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1405 اعلام کرد: همچنین برای صندوقهای بازنشستگی غیردولتی که فراگیر هستند (مانند صندوق تأمین اجتماعی، صندوق نفت، صندوق بانکها و سایر صندوقهای صنفی) نیز تمهیداتی اندیشیده شده است. لازم به تأکید است که دارایی این صندوقها، اموال شخصی و حق بازنشستگان است و جزو اموال دولت محسوب نمیشود. اما برای اینکه امکان متناسبسازی حقوق بازنشستگان تحت پوشش این صندوقها (از جمله صندوق تأمین اجتماعی) نیز فراهم گردد، دولت در بودجه مکلف شده است تا بدهیها و مطالبات معوق خود را به این صندوقها پرداخت نماید.
وی ادامه داد: مبلغ اولیه این تعهد در بودجه، ۱۰۷ هزار میلیارد تومان بود که با پیشنهاد نمایندگان مجلس، این رقم به ۲۷۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. این اعتبار به منظور پرداخت دیون و مطالبات دولت به صندوقهای بازنشستگی غیردولتی (بهویژه صندوق تأمین اجتماعی) اختصاص یافته است تا آن صندوقها توان مالی لازم برای اجرای متناسبسازی را داشته باشند.
یوسفی عنوان کرد: ذکر این نکته حائز اهمیت است که این ۲۷۷ هزار میلیارد تومان مربوط به متناسبسازی حقوق در صندوقهای کشوری و لشکری نیست، زیرا اعتبار لازم برای آن صندوقها قبلاً و به طور جداگانه در بودجه پیشبینی شده است. این اعتبار جدید، ویژه بازنشستگان صندوقهای غیردولتی است.
نماینده اهواز در مجلس در پایان گفت: در خصوص تخصیص دقیق این مبلغ بین صندوقهای مختلف غیردولتی (که عمده آن به صندوق تأمین اجتماعی تعلق خواهد گرفت) و نیز زمانبندی پرداخت، جزئیات متعاقباً و در فرصتی مناسب به اطلاع عموم خواهد رسید.
خبر خوب کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ برای بازنشستگان
4041108007 ۰ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشارسخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ از افزایش اعتبار پرداخت بدهی دولت به صندوقهای بازنشستگی غیردولتی (مانند تأمین اجتماعی، نفت و بانکها) از ۱۰۷ به ۲۷۷ هزار میلیارد تومان خبر داد. این منابع مالی جهت توانمندسازی این صندوقها برای اجرای «متناسبسازی حقوق» بازنشستگان تحت پوشش آنها اختصاص یافته است.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.