به گزارش ایرنا، سردار حسین امجدیان روز سهشنبه با اعلام این خبر افزود: در پی وقوع تجمعات و در پی آن آشوبهای اخیر در سطح شهرستان بن که منجر به تخریب و آتش زدن بخشی از اماکن دولتی و اموال عمومی شهروندان شد، موضوع دستگیری عاملان و لیدرهای اصلی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان بن با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی ۱۱ نفر از لیدرهای اصلی اغتشاشات اخیر شدند که با هماهنگیهای لازم قضایی، در عملیاتهای جداگانه و غافلگیرانه آنها را دستگیر کردند.
امجدیان اضافه کرد: کماکان دستگیری عوامل و لیدرهای حاضر در آشوبهای اخیر با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در خصوص دستگیری سه نفر از کسانیکه اقدام به آتش کشیدن بانک صادرات و میدان رسالت شهر چالشتر شهرکرد کرده بودند گفت: پلیس پس از این اتفاقات بلافاصله شناسایی و دستگیری متهمان را در دستور کار قرار داد.
به گفته وی،سربازان گمنام امام زمان (عج) در پلیس اطلاعات استان با رصد اطلاعاتی و تلاش شبانهروزی خود موفق شدند تعداد سه نفر از عاملان این اقدامات را شناسایی و در عملیاتی ضربتی متهمان را در مخیگاه آنها دستگیر کنند.



