واکنش ظریف به ادعای رسانه صهیونیستی

  4041030049 ۱۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

دفتر محمدجواد ظریف با صدور بیانیه‌ای ادعای مطرح شده توسط کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل مبنی بر دستگیری روحانی و ظریف را تکذیب کرد.

واکنش ظریف به ادعای رسانه صهیونیستی

به گزارش فارس، دفتر محمدجواد ظریف در واکنش به ادعای مطرح شده توسط کانال 14 تلویزیون اسرائیل مبنی بر دستگیری روحانی و ظریف، تاکید کرد: متأسفانه بار دیگر ادعاهای خلاف واقع، برای پیشبرد منافع پست و بی‌ارزش جناحی، در کنار همراهی برخی گروه‌های مدعی داخلی با مزدوران نشان‌دار در خارج از کشور، منجر به طرح ادعایی سراسر دروغ شده است.

در این بیانیه آمده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیممتأسفانه بار دیگر ادعاهای خلاف واقع، برای پیشبرد منافع پست و بی‌ارزش جناحی، در کنار همراهی برخی گروه‌های مدعی داخلی با مزدوران نشان‌دار در خارج از کشور، منجر به طرح ادعایی سراسر دروغ شده است؛ ادعایی چنان مضحک و بی‌پایه که در ابتدا بنایی بر پاسخ‌گویی و تکذیب آن وجود نداشت.با این حال، سوءاستفاده رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از این فضاسازی در روزهایی که ملت ایران داغدار و رنج‌دیده است، ما را ناگزیر ساخت تا این داستان‌سرایی شرم‌آور را به‌طور رسمی تکذیب کنیم.

اینکه فردی شناخته‌شده به کذب‌گویی، که مورد توجه طیفی از تندروهای گوناگون است، بتواند چنین دروغ بزرگی را به نام یک نماینده مجلس شورای اسلامی و یک چهره سیاسی مطرح کند و این ادعا برای چندمین بار مورد استقبال رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی قرار گیرد، بلایی خطرناک است که کشور طی دهه‌های گذشته با آن دست به گریبان بوده است. مردم ایران به‌خوبی شاهد بوده‌اند که سال‌ها برخی افراد با ادعاهای فریبنده مشابه، عملاً در مسیر شیطنت‌ها و اهداف رژیم صهیونیستی حرکت کرده‌اند.
 
این دروغ‌پردازی بار دیگر زمینه را برای روایت‌سازی جعلی جنایتکاری چون نتانیاهو و دار و دسته‌اش ـ که به‌دنبال تضعیف و شقه‌شقه کردن ایران عزیز هستند ـ فراهم کرده است؛ نیاتی که نشانه‌های آن در مقالات اخیر رسانه‌های تندروی آمریکایی نیز آشکار شده است.شاید این هم‌زبانی ناخواسته، زنگ هشداری باشد برای پایان دادن به حاشیه امن کسانی که سال‌ها با پوشش انقلابی‌نمایی، به هر دروغ، تهمت و افترا متوسل شده و خسارت‌های جدی به منافع ملی و سرمایه اجتماعی ایران وارد کرده‌اند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۳۱۷۱۲۱۳:۱۶:۰۶ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
اقای ظریف پاسخگوی فجایع دولتی باش که تبلیغ کردی. پزشکیان دو هفته است ارتباطات مردم را قطع کرده و هزاران میلیارد تومان خسارت زده
ناشناس۴۱۳۱۸۶۰۱۴:۴۲:۴۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
ظریف مگه الان چه سمتی داره ؟
سلام۴۱۳۲۲۷۰۱۸:۴۹:۳۶ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
برای دفاع از ایران بیانیه نداد و سکوت کرد ولی برای دفاع از خودش بیانیه داد
ناشناس۴۱۳۱۸۶۴۱۴:۴۹:۱۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
سازمان اطلاعات سپاه تمامی مسولان گذشته کشور را که اینک‌ در کسوت براندازان هستند و عمل میکنند را دستگیر و تحویل قوع قضاییه دهند
اقبال۴۱۳۱۸۶۷۱۴:۵۰:۰۰ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
شورای عالی امنیت ملی قطع کرده .
سامان۴۱۳۲۳۲۰۱۹:۲۴:۵۱ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
رییس شورای علی امنیت ملی رییس جمهور است. دبیر آن لاریجانی است.
ناشناس۴۱۳۱۸۷۲۱۴:۵۲:۱۶ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
مثلا دولت مورد نظر شما بود قطع نمیکرد؟
سامان۴۱۳۲۳۲۲۱۹:۲۶:۲۵ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
توقع از دولتی که با شعار رفع فیلترینگ سر کار آمد بیشتر است.
ناشناس۴۱۳۲۱۱۱۱۶:۴۶:۵۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
دولت بیشترین وزن در شورای امنیت ملی دارد و بیشتر کار دبیرخانه آن هست تا صحن آن
H۴۱۳۲۴۴۰۲۱:۱۴:۵۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
تصمیم به‌ قطع اینترنت، تصمیم آقای پزشکیان يا قوه مجریه نیست. تصمیم کليت نظام است.
ناشناس۴۱۳۱۸۳۴۱۴:۲۳:۲۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
نظام اگه دنبال آرامش و امنیت مردم و جامعه‌اس باید از فتنه‌های ۸۸ و ۹۶ و ۴۰۱ عبرت بگیره و ظریف و روحانی رو محاکمه کنه
ناشناس۴۱۳۲۱۲۰۱۶:۵۳:۱۹ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
قوه قضاییه باید از مماشات کردن با مفسدین خارج شود...
ناشناس۴۱۳۲۳۰۲۱۹:۱۲:۲۴ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
یکی بگه تا چه زمانی باید در استرس باشیم ؟
ناشناس۴۱۳۲۳۴۵۱۹:۴۸:۲۱ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
عده‌ای شکست جلیلی در انتخابات رو هنوز نتوانستند هضم کنند ،واین حملات به ظریف بخاطر همان هست.
ناشناس۴۱۳۲۴۶۰۲۱:۳۳:۳۰ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
شما هنوز نمی‌دانید تصمیم برای قطع یا وصل اینترنت در حدود اختیارات رئیس‌جمهور نیست.
yektanetتریبون

آخرین عناوین