کشف عتیقه‌جات و ماینرهای غیرمجاز ۱۳۴ میلیاردی در ۲ عملیات

  4041001022

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف عتیقه‌جات و ماینرهای غیرمجاز به ارزش ۱۳۴ میلیارد تومان در دو عملیات جداگانه خبر داد و اعلام کرد: این کشفیات با مشارکت پلیس امنیت اقتصادی فراجا و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شده است.

کشف عتیقه‌جات و ماینرهای غیرمجاز ۱۳۴ میلیاردی در ۲ عملیات

به گزارش تسنیم، سردار حسین رحیمی با بیان اینکه بهره‌برداری غیرمجاز از ماینرها یکی از دلایل عمده ناترازی در حوزه برق است، از این‌رو جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز و قاچاق با همکاری شرکت توانیر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار دارد، عنوان داشت: در هفته گذشته 156 دستگاه ماینر از استان‌های هرمزگان، زنجان، غرب تهران و تهران بزرگ، از طریق اطلاعات و اخبار به‌دست‌آمده از شهروندان کشف و جمع‌آوری شد.

وی با اشاره به اینکه ارزش ماینرهای کشف‌شده، بر اساس اعلام کارشناسان این حوزه، بیش از 44 میلیارد تومان برآورد می‌شود، بیان داشت: برای متهمان دستگیرشده 10 پرونده تشکیل شده است.

کشف 63 دستگاه گنج‌یاب و عتیقه‌های میلیاردی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در ادامه، با اشاره به کشف 63 دستگاه گنج‌یاب در یکی از شهرستان‌های کردستان، بیان داشت: در این رابطه 3 نفر متهم دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه از این متهمان چند قبضه سلاح شکاری و تعدادی قطعات و اشیای عتیقه و تاریخی کشف شد، بیان داشت: با بررسی‌های صورت‌گرفته، ارزش اشیای تاریخی کشف‌شده بالغ بر 90 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص جرائم و مفاسد اقتصادی با شماره تلفن 30110 در میان بگذارند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین