مصرف ۷۵ درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری  

  4040928072 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

مصرف گاز خانگی، تجاری و صنایع جزء در روز گذشته (۲۷ آذر) به حدود ۶۴۵ میلیون مترمکعب در روز معادل حدود ۷۵ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه رسید.

به گزارش ایسنا، سیدحسن موسوی - سخنگوی شرکت ملی گاز ایران - اظهار کرد: برای عبور از زمستان پیش رو، همکاری و مشارکت مردم در مدیریت مصرف و رعایت الگوی بهینه استفاده از گاز، نقش بسزایی در تأمین گاز نیروگاه‌ها و صنایع مولد دارد.

وی از هموطنان درخواست کرد: با رعایت دمای آسایش ۲۰ درجه سانتی‌گراد، تنظیم دمای پکیج بین ۵۰ تا ۶۰ درجه، پوشیدن لباس گرم‌تر، بستن درزهای پنجره‌ها، نصب پرده ضخیم و پوشاندن دریچه کولرها، در کاهش مصرف گاز در این بخش و تأمین انرژی بخش‌های مولد سهیم باشند.

دیدگاه کاربران

پیرزاد۴۰۹۳۹۷۳۱۸:۴۹:۲۳ ۱۴۰۴/۹/۲۸
به قول آقای پزشکیان اگر کولر های گازی حذف شود و به جای آن از کولر های برقی استفاده شود صرفه جویی عظیمی در مصرف گاز خواهد شد

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین