توقیف شناور متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط سپاه

  4040919096

شناور متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف اطلاعاتی پاسداران منطقه دوم ندسا، در آب‌های خلیج فارس توقیف شد.

توقیف شناور متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط سپاه

به گزارش تسنیم، پاسداران  منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با هدف حراست، حفاظت و صیانت از مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در خلیج فارس، طی رصد و اشراف اطلاعاتی یک شناور متخلف حامل سوخت قاچاق(گازوئیل) با پرچم سوازیلند(اسواتینی) را شناسایی و با حکم قضایی توقیف و به ساحل بوشهر منتقل کردند.

سردار حیدر هنریان مجرد فرمانده منطقه دوم ندسا در این‌باره گفت: این شناور متخلف دارای 350 هزار لیتر سوخت قاچاق شده از ایران بود که سوخت آن نیز با حکم قضایی به کشور بازگشت و در حال تخلیه و تحویل به شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی بوشهر است.

وی افزود: 13 نفر از ملوانان این کشتی نیز دستگیر شدند که از کشور هند و یکی از کشورهای همسایه هستند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین