دستور پزشکیان برای افتتاح طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی

  4040915004 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی با دستور رئیس جمهور افتتاح و بهره‌برداری رسمی از آن آغاز شد.

دستور پزشکیان برای افتتاح طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز شنبه 15 آذر 1404 در مراسمی دستور افتتاح و آغاز بهره‌برداری رسمی از طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران (حد فاصل سیرجان تا اصفهان) را که با حمایت عمده شرکت فولاد مبارکه اصفهان اجرا شده است، صادر کرد.

هدف اجرای این پروژه تأمین آب پایدار برای صنایع استان اصفهان است که با هزینه 35 هزار میلیارد تومان و مشارکت عمده شرکت فولاد مبارکه به طول 800 کیلومتر در مسیر سیرجان تا اصفهان اجرا شده است.

با آغاز بهره‌برداری از این طرح وابستگی کامل فولاد مبارکه و بخش قابل توجهی از صنایع منطقه به آب زاینده‌رود قطع می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۸۳۳۶۷۱۰:۵۹:۱۹ ۱۴۰۴/۹/۱۵
فولاد مبارکه اصفهان از ابتدا هم قرار نبود در اصفهان ساخته شود . عقل سلیم اصلا فولاد سازی در بیابان نمی‌سازد .
ناشناس۴۰۸۳۴۶۵۱۲:۵۲:۰۶ ۱۴۰۴/۹/۱۵
تغییر در اکو سیستم اشتباه است در ضمن آب شور دریا با هزینه بالا و صرف انرژی زیاد شیرین میشود
ناشناس۴۰۸۳۳۷۹۱۱:۱۰:۰۹ ۱۴۰۴/۹/۱۵
این یعنی فولاد مبارکه اصفهان باید در کنار دریا ساخته می شده نه در مرکز ایران و در واقع هم جانمایی اولیه این پروژه ملی در بندرعباس بوده نه نزدیک اصفهان.
ناشناس۴۰۸۳۴۸۴۱۳:۰۸:۰۶ ۱۴۰۴/۹/۱۵
اینها بهانه هست کل صنعت 3 درصد آب کشور مصرف می‌کنند!!!!
h۴۰۸۳۴۱۷۱۱:۵۲:۵۶ ۱۴۰۴/۹/۱۵
خداروشکر.یکی ازبهترین اخباری بود که توی این 5 سال شنیدم .امیدوارم هرچه سریع تر افتتاح بشه
ناشناس۴۰۸۳۴۷۱۱۲:۵۸:۳۲ ۱۴۰۴/۹/۱۵
برای این اقدام ایا مطالعات زیست محیطی انجام شده است ؟ آیا هزینه انتقال صنایع فولاد از اصفهان به نزدیک دریا کمتر نیست ؟
حامد۴۰۸۳۵۲۲۱۳:۵۹:۴۵ ۱۴۰۴/۹/۱۵
صنایع آب بر باید در کنار دریا احداث شوند. انرزی و هزینه مصرفی برای این حجم یا وزن انتقال آب را کارشناسی کرده اند!؟
ناشناس۴۰۸۳۶۱۰۱۵:۳۶:۵۶ ۱۴۰۴/۹/۱۵
یعنی حالا آب زاینده رود و حق آبه کشاورزان شهرکرد و اصفهان که سالها در بدبختی و فلاکت شرمنده خانواده بودند و به یزد و کرمان و قم و گلپایگان و بر سر کوه ها و تپه ها برای ویلاها و باغات در زمین های تصرف شده بیت المال فرستادید و در بطری هایی بی شمار و با لوله به کویت و عربستان و دبی و قطر فرستادید به زاینده رود بر میگردد ؟ یا هنوز مافیای آب سیراب نشده ؟
علی۴۰۸۳۷۷۶۱۸:۴۴:۴۶ ۱۴۰۴/۹/۱۵
خیلی خوبه
مجتباخان۴۰۸۴۳۸۱۰۹:۳۴:۱۳ ۱۴۰۴/۹/۱۶
پروژه در خور احترامی است. آما مشکل اصلی یعنی تامین آب کشاورزی برای فلات مرکزی ایران هنوز باقی است.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین