پزشکیان: چین زمینه‌ساز رفاه مشترک برای کشورهای جهان شده است

  4040709015 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهور برای همتای چینی خود نوشت: روز ملی نمادی از وحدت، پیشرفت و دستاوردهای چشمگیر ملت چین در مسیر توسعه و شکوفایی است که زمینه‌ساز رفاه مشترک برای کشورهای جهان شده است.

پزشکیان: چین زمینه‌ساز رفاه مشترک برای کشورهای جهان شده است

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در پیامی، به نمایندگی از ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، با تبریک فرارسیدن هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین به «شی جین پینگ» رئیس جمهور این کشور، نوشت: «همان‌طور که در دیدار اخیر با جناب‌عالی در پکن ابراز داشتم، مشارکت جامع راهبردی با جمهوری خلق چین اولویتی مهم برای جمهوری اسلامی ایران است و شرایط متغیر و پیچیده بین‌المللی و منطقه‌ای، تقویت و گسترش مناسبات همه‌جانبه را بیش از پیش ضروری ساخته است.

امیدوارم در سایه احترام و منافع متقابل، روابط دو ملت با قدرت به مسیر تعالی خود ادامه دهد.

روز ملی نمادی از وحدت، پیشرفت و دستاوردهای چشمگیر ملت چین در مسیر توسعه و شکوفایی است که زمینه‌ساز رفاه مشترک برای کشورهای جهان شده است.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۳۴۷۹۴۱۱:۰۵:۴۴ ۱۴۰۴/۷/۹
چین هم مانند سایر قدرتها ، صرفا به فکر منافع خود است و بس .
سید مجتبی۴۰۳۴۹۱۸۱۳:۳۶:۵۶ ۱۴۰۴/۷/۹
کجا و کی چین دست آوردهای اقتصادی و نظامی و ... را با دیگر ملتها به اشتراک گذاشت؟ اصلا چیزی نمیخواهیم همین نفت ما را به قیمت بخرد و مفت نبرد.
ناشناس۴۰۳۴۹۴۹۱۴:۰۹:۰۲ ۱۴۰۴/۷/۹
درسته چین خیلی خوبه همه جوره.
ناشناس۴۰۳۵۰۰۳۱۴:۵۸:۱۹ ۱۴۰۴/۷/۹
اگر چین کشور خوبی است و زمینه ساز رشد کشوری شده بی زحمت اسم چند تا از این کشورها که توسط چین رشد کرده اند را نام ببرید؟ چرا خود چینی ها به امریکا فرار می کنند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین