سرلشکر موسوی: به رژیم صهیونیستی به طور مستمر حمله خواهیم کرد  

  4040329022 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: به هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به طور مستمر حمله خواهیم کرد و هیچگونه محدودیتی را مقابل خود نمیبینیم.

سرلشکر موسوی: به رژیم صهیونیستی به طور مستمر حمله خواهیم کرد  

به گزارش ایلنا، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح سرلشکر عبدالرحیم موسوی طی بازدید از یکی از پایگاه‌های نیروی هوافضای سپاه پاسداران اسلامی در شب گذشته ضمن عرض خداقوت به رزمندگان ان پایگاه روحیه و امادگی همه جانبه انان را بسیار بالا توصیف نمود.

 سرلشکر موسوی عملکرد عملیاتی و پاسخ‌های کوبنده و دقیق رزمندگان هوافضای سپاه را ستود و عنوان نمود ما به حول و قوه الهی به هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به طور مستمر حمله خواهیم کرد و هیچگونه محدودیتی را مقابل خود نمیبینیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۳۷۵۰۶۰۹:۳۸:۱۰ ۱۴۰۴/۳/۲۹
اسرائیل تا با خاک یکسان نشده جنگ باید ادامه داشته باشه. اینا ثابت کردن که اگه صلح بشه میرن دوباره تجدید قوا میکنن و بعد دوباره حمله میکنن. اینا لایق زنده مونده نیستن.
ناشناس۳۹۳۷۵۰۷۰۹:۴۰:۲۹ ۱۴۰۴/۳/۲۹
نصر من الله و فتح القریب خدا شما رو حفظ کنه
ناشناس۳۹۳۷۵۴۰۱۰:۳۴:۰۶ ۱۴۰۴/۳/۲۹
امان دادن بهشون درست نیست چون نقشه های شیطانی میکشن و حمله میکنن
ناشناس۳۹۳۷۸۴۴۱۸:۰۱:۲۴ ۱۴۰۴/۳/۲۹
آژانس و شورای حکام و شورای امنیت عملا نشان دادند جلوی حملات اسرائیل به تاسیسات هسته ایران را نمیگیرند . چرا دیمونا را با خاک یکسان نمیکنید ؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین