به گزارش ایسنا، رسول اسدی، رئیس فدراسیون دوچرخه سواری، هفته گدشته با مدیرعامل باشگاه سایپا دیدار و گفتگو داشت و امروز در حکمی همسر مدیر عامل این باشگاه را به عنوان مربی بدنساز تیم بانوان این رشته معرفی کرد.
در حکم تازه صادر شده رئیس فدراسیون دوچرخه سواری، النازعابدینزاده اصل به عنوان مربی بدنساز تیمهای ملی بانوان فدراسیون انتخاب شده و تا پایان بازیهای آسیایی بحرین نیز این مسئولیت او ادامه خواهد داشت.
گفتنی است، عابدینزاده اصل همسر رسول خطیبی مدیرعامل باشگاه سایپا است که سه ماه قبل به عنوان سرپرست کمیته بانوان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام منصوب شده بود.
این اتفاق در حالی افتاده که رسول خطیبی بعد از برکناری از پیکان سریعا مدیرعامل سایپا شد و همسر وی نیز تنها مدتی پسی از گرفتن پست در فدراسیون بدنسازی در فدراسیون دوچرخه سواری نیز پست گرفت.
رسول خطیبی از چهره های ورزشی نزدیک به مسعود پزشکیان و حامی سرسخت وی در انتخابات ریاستجمهوری بود که طی تبلیغات انتخاباتی و در جریان یک گردهمایی، به تندی علیه زاکانی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جهموری صحبت کرد.