پاسخ وزارت دفاع به ابهامات لایحه کنوانسیون بکارگیری برخی سلاح‌های متعارف

  4031217017 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سردار سرتیپ پاسدار رضا طلایی نیک معاون برنامه ریزی و امور مجلس و سخنگوی وزارت دفاع گفت: کنوانسیون برخی سلاح های متعارف ربطی به تسلیحات و تجهیزات کشورمان ندارد.

پاسخ وزارت دفاع به ابهامات لایحه کنوانسیون بکارگیری برخی سلاح‌های متعارف

به گزارش وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سردار سرتیپ پاسدار رضا طلایی نیک در خصوص برخی ابهامات مطرح شده درباره لایحه کنوانسیون بکارگیری برخی سلاح‌های متعارف افزود: این لایحه با موافقت و نظارت ستاد کل نیروهای مسلح تنظیم شده است و انتظار می‌رود درخصوص این لایحه بدون مطالعه و بررسی دقیق محتوای آن، به طور شتاب زده قضاوت و اظهار نظر نشود.

وی ادامه داد: طبق بررسی همه جانبه نظامی، امنیتی و حقوقی و با انتخاب و تعیین پذیرش فقط دو پروتکل و نیز با اعمال حق شرط و اعلامیه تفسیری و همچنین طبق مفاد این کنوانسیون به هیچکدام از تجهیزات، مهمات و سلاح‌های ما این کنوانسیون ربطی نداشته و در صورت تصویب و طبق درخواست ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، فقط ایران دو پروتکل زیر را طبق متن لایحه خواهد پذیرفت تا از فرصت‌ها و منافع بین المللی و دفاعی آن مانند ۱۳۱ کشور جهان که تاکنون عضو شده‌اند، بتواند استفاده کند.

سخنگوی وزارت دفاع گفت: این دو پروتکل پیشنهادی در لایحه عبارت از محدودیت بکارگیری مهمات دارای ترکش‌های غیرقابل تشخیص با اشعه ایکس در بدن انسان و لزوم شناسایی و جمع آوری مواد منفجره از مناطق جنگی پس از جنگ هستند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۱۴۸۵۴۰۹:۲۰:۱۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
اگر غرب و امریکا این لایحه را برای کشورشان تصویب کنند ما هم میکنیم
م فلاح۳۸۱۴۹۳۰۱۱:۴۷:۴۰ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
پس فردا دوتا بند توش اضافه می‌کنند که اگر کشوری تحت تحریم سازمان ملل باشد شامل تحریم خرید و فروش فشفشه و ترقه وفلان و فلان سلاح و مهمات متعارف هم می شود آن وقت چه کسی پاسخ گو خواهد بود
ناشناس۳۸۱۴۹۷۸۱۳:۱۲:۴۸ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
مگه فعالیتهای هسته ای ایران ربط به بمب اتم داره؟ ولی بارها محکوم شدیم و تحریم شدیم، و تحت نظارت شدید، سیمان در تکنولوژیمون ریختیم
ناشناس۳۸۱۵۱۴۴۱۶:۵۱:۴۰ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
معمولا این نوع قراردادها الحاقی هستند،یعنی طرف واردشونده توانایی تغییر در متن و شرایط پروتوکل را ندارد،یا تمام شرایط را میپذیرد ،یا ازگل توافق خارج میشود،اگر روشنگری بیشتری شود بهتر میتوان قضاوت کرد.
امیر۳۸۱۵۲۲۴۱۸:۴۴:۳۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
ایران هر قانونی را از کشورهای دیگر قبول کرده بجز مصیبت هیچ سودی نداشته نمونه آن قبول آن پی تی سازمان انرژی اتمی و غیره و کشورهای متخاصم ما هر سلاحی دارند از ستاد کل نیروهای مسلح بعید است
ع۳۸۱۵۴۹۶۰۰:۰۸:۵۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
لطف کنید آقای سردار قبل از پیوستن به کنوانسیونها ی محدود کننده اطمینان حاصل نمایید کسانی که در خارج از این کنوانسیونها به جنایت مشغول هستند و تابع قوانین موجود بین المللی نیستند از پیوست شما بهانه چیره گری نظامی برشما پیدا نکنند آقای سردار لطفا دقت کن
yektanetتریبون

آخرین عناوین