نوروزی: حداقل افزایش دستمزد کارگران باید ۴۰درصد باشد

  4031202023 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت: دغدغه اصلی ما این است که کارگران و تولیدکنندگان بتوانند در این شرایط سخت اقتصادی به حیات خود ادامه دهند و دولت باید با حمایت‌های لازم مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی و افزایش بیکاری شود.

رحمت‌الله نوروزی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با تسنیم،  با اشاره به مشکلات معیشتی کارگران در شرایط تورمی کنونی، بر لزوم تأمین شرایط حداقلی برای این قشر تأکید کرد.

 وی اظهار داشت: کارگران همواره همراه نظام بوده‌اند و در حوزه تولید نقش‌آفرینی کرده‌اند، بنابراین، باید تلاش کنیم مشکلات معیشتی آن‌ها کاهش یابد و حداقل دستمزدها به‌گونه‌ای تعیین شود که با تورم موجود هماهنگ باشد.

نوروزی با اشاره به پیشنهاد فراکسیون کارگری مبنی بر افزایش 40درصدی دستمزدها در صورت تورم بالای 45 درصد، گفت: ما پیشنهاد داده‌ایم که حداقل دستمزدها 40 درصد افزایش یابد تا کارگران بتوانند با شرایط سخت اقتصادی کنونی کنار بیایند، همچنین، باید از تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی جلوگیری شود و دولت به واحدهایی که در راستای ایجاد اشتغال پایدار فعالیت می‌کنند، کمک کند.

وی افزود: در برخی کشورها، دولت‌ها در دوران انقلاب صنعتی از تولیدکنندگان حمایت کرده‌اند تا اشتغال پایدار ایجاد شود، ما نیز باید از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنیم، چرا که افزایش هزینه‌های تولید از جمله مواد اولیه، آب، برق و گاز، فشار زیادی بر آن‌ها وارد کرده است. اگر دولت کمک‌های لازم را انجام ندهد، ادامه فعالیت این واحدها با مشکل مواجه خواهد شد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس در پایان خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی ما این است که کارگران و تولیدکنندگان بتوانند در این شرایط سخت اقتصادی به حیات خود ادامه دهند و دولت باید با حمایت‌های لازم، مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی و افزایش بیکاری شود.

دیدگاه کاربران

م ف۳۷۹۵۳۰۲۱۰:۵۰:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲
۴۰ درصد ۷ میلیون تومن چه تاثیری بر زندگی کارگران می تونه داشته باشه .. با توجه به حداقل اجاره ۱۵ میلیون تومنی یک واحد اپارتمان ۴۰ متری در جنوب شهر دولت و مجلس یه فکر اساسی باید برای حداقل حقوق پایه بکنند .
ناشناس۳۷۹۵۳۱۴۱۱:۰۰:۰۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲
تولید کننده هر افزایشی رو یک بار نه چند بار روی جنسش می کشه و راحته فقط کارگر بیچاره است که باید رنج ببره از حقوق کم و غیر مکفی
ناشناس۳۷۹۵۴۲۵۱۲:۵۹:۴۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲
الان میان روندش میکنن ۴ درصد افزایش
yektanetتریبون

آخرین عناوین