فروش بیش از ۷۴۳ هزار سکه در ۶۴ حراج/ عرضه سکه ضرب جدید از ماه آینده

  4031105024

طی ۶۴ جلسه حراج سکه طلا در مرکز مبادله ارز و طلا، در مجموع ۷۴۳ هزار و ۴۸۵ قطعه انواع سکه که شامل سکه‌های ضرب سال ۱۳۸۶ و ۱۴۰۳ می‌شود فروخته شده و طبق اعلام بانک مرکزی، از نیمه اسفند ماه، سکه‌های ضرب ۱۴۰۴ به بازار عرضه می‌شود.

فروش بیش از ۷۴۳ هزار سکه در ۶۴ حراج/ عرضه سکه ضرب جدید از ماه آینده

 به گزارش ایسنا، اولین جلسه حراج سکه طلا از سوی مرکز مبادله ایران با هدف تامین نیاز بازار سکه و طلای کشور در روز یکشنبه ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲، از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران به نشانی market.ice.ir برگزار شد. ویژگی مهم این حراج در گستردگی جغرافیایی آن بود به طوری که تمام متقاضیان شرکت در حراج سکه می‌توانستند از طریق سامانه معاملات سکه این مرکز در هر نقطه از کشور در حراج سکه، شرکت کنند.

امروز با گذشت نزدیک به ۱۱ ماه از برگزاری اولین جلسه حراج سکه، ۶۴ جلسه حراج از سوی این مرکز برگزار شده که براساس آن در مجموع و طی ۶۴ جلسه حراج، ۷۴۳ هزار و ۴۸۵ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان اختصاص یافته که سهم ربع سکه از این حراج‌ها ۳۸۴ هزار و ۷۹۷ قطعه، نیم سکه ۱۰۱ هزار و ۲۵۸ قطعه و تمام سکه ۲۵۷ هزار و ۴۳۰ قطعه است که به صورت میانگین، نشان دهنده تخصیص بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ قطعه انواع سکه طی هر جلسه حراج است. به عبارت دیگر در مجموع ۶۴ جلسه حراج برگزار شده به صورت میانگین در هر جلسه بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ قطعه انواع سکه به برندگان حراج سکه اختصاص یافته است که نشان دهنده نقش این مرکز در تامین نیازهای بازار سکه طلا در کشور است.

عرضه سکه‌های ضرب ۱۴۰۳

عرضه سکه طلا با ضرب سال ۱۴۰۳، روز شنبه ۱۹ آبان ماه، برای اولین بار در جلسه سی و دوم حراج سکه طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، آغاز شد. در این جلسه برای اولین بار ربع سکه ضرب سال ۱۴۰۳ در کنار نیم سکه و تمام سکه ضرب سال ۱۳۸۶ عرضه و پس از آن در چهل و سومین جلسه حراج سکه در تاریخ ۱۴ آذرماه، عرضه سکه تمام بهار آزادی با تاریخ درج ۱۴۰۳ در مرکز مبادله آغاز شد.  

 

آغاز عرضه سکه ضرب ۱۴۰۴ در نیمه اسفند ماه

روز چهارشنبه سوم بهمن ماه سال جاری نیز، بانک مرکزی اعلام کرد که با تمهیدات صورت گرفته و در جهت پاسخ به نیاز متقاضیان، ضرب قطعات ربع و تمام سکه طلای بهار آزادی با تاریخ سال ۱۴۰۴ در این بانک آغاز شده و از نیمه اسفند امسال نیز از طریق معاملات حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران عرضه می‌شود و با توجه به اینکه اولین جلسه حراج سکه طلا در مرکز مبادله ایران در تاریخ ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، به نظر می‌رسد که عرضه سکه‌های طلا ضرب سال ۱۴۰۴ در اولین سالروز برگزاری حراج سکه در مرکز مبادله عرضه شود.  

 

فردا؛ حراج شکه برگزار می‌شود

گفتنی است؛ فردا، شنبه ششم بهمن ماه ۱۴۰۳، شصت و پنجمین حراج سکه طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران، با موضوع حراج تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران به نشانی market.ice.ir برگزار می‌شود که بازه زمانی آن برای واریز وجه، ساعت هشت تا ۲۳ امروز جمعه پنجم بهمن ماه است. همچنین، بازه زمانی ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴ روز شنبه ششم بهمن ماه خواهد بود.

خارجه کویت و «جاسم البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس امروز جمعه وارد بیروت شدند.

«ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان در دیدار با هیئت کویتی با ریاست عبدالله علی الیحیا گفت: من اطمینان دارم که شما از هیچ کمکی به برادرانتان در لبنان دریغ نمی‌کنید.

طبق گزارش النشره، وی تاکید کرد: بعد از تشکیل دولت جدید با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای ایجاد اصول جدید همکاری ارتباط برقرار خواهیم کرد.

وزیر خارجه کویت نیز گفت: سفر ما برای حمایت، تایید و بیان پایبندی به حمایت از لبنان است.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  2. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  3. بازداشت قاتلان امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران

  4. توهمات ناتمام نتانیاهو درباره ایران!

  5. متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران مرتکب ۴۰ فقره سرقت شده بودند

  6. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  7. درخواست فرمانده کل سپاه پاسداران از نخبگان مهاجر ایرانی/برای کمک به ایران برگردید

  8. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  9. اولین تصاویر از انتقال دو متهم قتل دانشجوی دانشگاه تهران

  10. کارشناس مسائل آمریکا: می‌شود با تحریم رشد اقتصادی داشت؛ روسیه توانست!

  11. واکنش پزشکیان به حذف تصاویر شهیدان سلیمانی و رئیسی: بیخود کرده‌اند، غلط کرده‌اند/ برخورد می‌کنم

  12. متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند و اعتراف کردند

  13. متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران: روز جمعه فهمیدم چه اتفاقی افتاده است

  14. صدای ماندگار دوبله خاموش شد

  15. پزشکیان: قادر به حل مشکلات هستیم/ به ۷ دهک جامعه کالابرگ داده می‌شود

  16. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  4. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  5. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  6. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  7. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  8. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  9. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  10. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  11. ... در این جهان چون جنگل !

  12. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  13. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  14. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  15.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  16. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  17. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  18. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  19. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  20. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  21. بوق یا واقعیت؟!

  22. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  23. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  24. فتوای هسته ای رهبری را تضعیف نکنید!

  25. چرا ترامپ روی ترس ما حساب کرده؟/ ترامپ در تحریم ایران تنها نیست / وقتی ترجمه وفاق، «کمیته رفع حصر» می‌شود!

آخرین عناوین