با اسلیو برای همیشه از چاقی خداحافظی کن

گزارش بازرگانی، 390268،   4031015028

بله، کاملا درست متوجه شدید، اسلیو روشی همیشگی برای درمان چاقی است. اگر شما هم از چاقی و اضافه وزن خود خسته شده اید. اگر شما هم روش های مختلف مثل رژیم های سخت، ورزش های چربی سوزی و حتی مصرف قرص های لاغری را امتحان کرده اید اما کاهش وزن دلخواه تان را نداشته اید، شاید اسلیو تنها راه نجات شما باشد.

اسلیو معده نوعی جراحی لاغری برای افرادی است که شاخص توده بدنی بالای 35 دارند و با روش های معمول موفق به کاهش وزن نشده اند. این افراد با مراجعه به یک جراح اسلیو و مشاوره گرفتن از وی می توانند متوجه شوند که آیا کاندیدای مناسبی برای انجام این جراحی چاقی هستند یا خیر؟ چه مزایا و عوارضی دارد؟ و هزینه اسلیو معده چقدر است؟

اسلیو معده چیست؟

همان طور که گفتیم اسلیو معده نوعی جراحی چاقی برای افراد مبتلا به چاقی مفرط (شاخص توده بدنی بالای 35) است که طی این جراحی، جراح اسلیو پس از بیهوشی بیمار با ایجاد برش های کوچک بر روی شکم بیمار، تجهیزات جراحی و دوربین لاپاراسکوپ را وارد شکم بیمار می کند. جراح به کمک این تجهیزات حدود 70 درصد از معده بیمار را برش می دهد و از بدن خارج می کند و معده جدید باقی مانده که به شکل موز یا آستین است را منگنه مخصوص بخیه می زند و پس از خارج کردن تجهیزات جراحی از شکم بیمار، جراحی به اتمام می رسد.

آیا بریدن این حجم از معده خطرناک نیست؟!!

خیر، عمل اسلیو یکی از ایمن ترین و کم خطرترین روش های جراحی لاغری است که احتمال مرگ و میر در اثر آن کمتر از نیم درصد است.

البته در صورتی که به یک جراح اسلیو متبحر مراجعه نکنید و یا در مراقبت های بعد از عمل سهل انگاری کنید عوارضی مثل عفونت، خونریزی، نشت محتویات معده، آمبولی ریه، آسیب به سایر اندام ها و .... در کمین شماست.

به طور کلی می توان گفت که احتمال بروز عوارض خطرناک اسلیو در بین افراد کمتر از یک درصد است.

آیا احتمال مرگ با عمل اسلیو معده وجود دارد؟

طبق تحقیقات انجام شده و نتایج موجود از این عمل در کل دنیا، احتمال مرگ با عمل اسلیو بسیار کم (کمتر از نیم درصد) است.

بعد از عمل اسلیو چند کیلو کم می کنیم؟

میزان کاهش وزن بعد از عمل اسلیو در افراد مختلف، متناسب با شرایط مختلف متفاوت است. یعنی اگر دو نفر همزمان نزد یک پزشک عمل اسلیو انجام دهند، نتیجه جراحی این دو فرد پس از جراحی کاملا مشابه نخواهد بود.

اما به طور کلی بر اساس تحقیقات انجام شده پس از عمل اسلیو کاهش وزن 25 تا 35 درصدی در همه افراد قطعی است، البته ممکن است محدوده کاهش وزن حتی به 80 درصد هم در برخی افراد برسد. برای مثال اگر وزن قبل از عمل اسلیو شما 100 کیلوگرم باشد در بدبینانه ترین حالت بعد از عمل اسلیو وزن شما به 80 کیلوگرم می رسد.

در جدول زیر می توانید میزان کاهش وزن بعد از عمل اسلیو در هر ماه را ببینید:

ماه اول بعد از عمل اسلیو

حدود 8 کیلوگرم

ماه دوم بعد از عمل اسلیو

حدود 7 کیلوگرم

ماه سوم بعد از عمل اسلیو

حدود 5 کیلوگرم

ماه چهارم بعد از عمل اسلیو

حدود 4 کیلوگرم

ماه پنجم بعد از عمل اسلیو

حدود 3 کیلوگرم

ماه ششم بعد از عمل اسلیو

حدود 2 کیلوگرم

سال اول بعد از عمل اسلیو

50 تا 70 درصد از کل اضافه وزن

سال دوم بعد از عمل اسلیو

80 درصد یا بیشتر از کل اضافه وزن

مزایای عمل اسلیو فقط در کاهش وزن خلاصه نمی شود!

شاید تصور کنید که تنها مزیت عمل اسلیو کاهش وزن است اما این تصور کاملا اشتباه است! چرا که کاهش وزن تنها یک مزیت عمل اسلیو است و این عمل لاغری مزایای بسیار زیاد دیگری نیز دارد که عبارتند از:

  • بهبود بیماری های مرتبط با چاقی بعد از عمل اسلیو و کاهش نیاز به مصرف دارو بعد از جراحی: از آنجا که چاقی زمینه ساز بسیاری از بیماری ها مثل دیابت نوع دو، فشار خون بالا، کبد چرب، آرتروز مفاصل، ناباروری، آپنه خواب، بیماری های قلبی، انواع سرطان ها، کلسترول بالا، بی اختیاری ادرار، نقرس، آسم، میگرن، تنبلی تخمدان، افسردگی و ... است با عمل اسلیو تا حد زیادی از شر این بیماری ها و عوارض آنها خلاص می شوید.
  • افزایش طول عمر: به دلیل اینکه چاقی باعث بروز بیماری های قلبی و انواع سکته می شود با درمان آن تا حد زیادی ریسک ابتلا به این بیماری ها کاسته می شود که نتیجه آن افزایش طول عمر شما است.
  • کاهش اشتها: طی جراحی اسلیو بخشی از معده که مسئول تولید هورمون گرسنگی (هورمون گرلین) است برداشته می شود، بنابراین فرد بدون احساس گرسنگی به راحتی وزن کم می کند.
  • کم تهاجمی: به دلیل اینکه به روش لاپاراسکوپی انجام می شود و برخلاف بای پس معده نیازی به دستکاری روده نیست با حداقل تهاجم و خطر همراه است.
  • نیازی به رژیم های سخت نیست: بعد از عمل اسلیو تنها در هفته ها و ماه های اولیه باید از مایعات و غذاهای پوره شده استفاده کنید پس از گذشت این بازه زمانی شما مجاز به مصرف مواد غذایی جامد هستید و نیازی به پایبندی به رژیم های سخت و محدود کننده نیست.
  • ارزان تر از بای پس معده: با اینکه اسلیو روشی نوین در حوزه لاغری است اما هزینه اسلیو به نسبت بای پس معده بسیار کمتر است.
  • دوره نقاهت کوتاه مدت: از آنجا که این جراحی به روش لاپاراسکوپی انجام می شود با کمترین جای زخم همراه است و دوره نقاهت فرد نیاز بسیار کوتاه است.

کلام آخر

ما در اینجا درباره معجزه قرن برای لاغری یعنی اسلیو معده صحبت کرده ایم. عمل اسلیو معده یکی از جدیدترین روش های جراحی لاغری برای افرادی است که دچار چاقی مفرط هستند و با روش های معمول مثل رژیم و ورزش موفق به کاهش وزن نشده اند.

تلگرامفیس‌بوکتوییترلینکدیننسخه‌ی متنی
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  2. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  3. آقای عطاران اگر قرار بود به سوالی جواب ندهید چرا در نشست خبری شرکت کردید؟

  4. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اوکراینی‌ها با طناب زلنسکی در چاه جنگ با روسیه افتادند/ مذاکره وقتی جواب می‌دهد که دست بالا را داشته باشیم/ سلاح اتمی از نان شب هم واجب‌تر است

  5. ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد

  6. وعده تعیین مزد سال آینده کارگران بر اساس تورم و سبد معیشت

  7. علم‌الهدی: گرانی‌ها ناشی از نفوذ و توطئه دشمن است

  8. همتی: چاره ای جز توانمندسازی بخش خصوصی نداریم  

  9. خواب شوم ترکیه و افغانستان؛ سرنوشت استان‌های غربی و شرقی ایران چه می شود؟

  10. شگفتانه بزرگ ایران در خلیج فارس

  11. شیرین کاری های عطاران در نشست فیلم «صددام»

  12. امام جمعه موقت تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد، پیشنهاددهندگان تحقیر شدند  

  13. لیدر اصلی عرفان حلقه در اصفهان دستگیر شد  

  14. ایران: آماده مذاکرات هسته‌ای بر اساس احترام متقابل هستیم/ پیشرفت دیپلماسی درگرو حسن‌نیت غرب

  15. خصوصی‌سازی ایران‌خودرو، گام بلند در مسیر مطالبه رهبر معظم انقلاب

  16. غضنفری: کجا گفتم ظریف ساواکی است؟/ نمی دانم تجمع مجوز داشت یا نه، من فقط چند دقیقه حرف زدم

  17. زنان در راهپیمایی‌های بهمن ۵۷

پربحث‌های هفته

  1. جدیدترین خوش‌خدمتی تشکیلات خودگردان فلسطین به آمریکا و رژیم صهیونیستی

  2. درخواست صدور ویزای ظریف به سفارت آلمان ارسال نشد

  3. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

  4. ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم/ اگر ما را در FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد

  5. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  6. گوشت قربانی قدرت های بزرگ!

  7. مصالحه و گفت‌وگو با هوشیاری حداکثری!   

  8. آیا مشکل اصلی اقتصاد ما فقط تحریم است؟

  9. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  10. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  11. جزئیات برهنه شدن یک زن روی ماشین پلیس در اتوبان صیاد شیرازی مشهد

  12. جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس درباره FATF

  13. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

  14. آدرس غلطی که علی دایی داد / وقتی معاون رئیس‌جمهور، خاتمی و کروبی را قهرمانان ملی می‌داند!/ خزعلی علیه نصیری

  15.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

  16. قالیباف: طبق آمارها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود

  17. ۳ نکته در مورد رونمایی از شهرهای زیرزمینی نظامی ایران

  18. واقعاً میزی برای مذاکره وجود دارد؟!

  19. تجمع طرفداران قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی

  20. ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌گو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی

  21. دولت دارد چه کار می‌کند؟/ بحران هویت در پرونده هسته ای ایران/ اسم رمز حمله به نیروهای انقلاب !

  22. دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: با کفار هم می‌شود مذاکره کرد

  23. فقر در ایران؛ از گذشته تا امروز

  24. هزینه‌های سکوت قالیباف/ چرا منتقدان ظریف حق دارند؟/ ادعای عجیب واعظی در خصوص اعتراضات آبان ۹۸

  25. تعزیرات حکومتی یا حیاط خلوت دولتی؟

آخرین عناوین