آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

گروه سیاسی الف،   4030918089 ۸۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

عبرت معامله بر سر سوریه

روزنامه جمهوری‌اسلامی نوشت:

۱- از بی‌محتوا بودن اجلاس‌های مکرر «آستانه» که ترکیه و روسیه به مدت 6 سال ایران را به آن سرگرم کردند، می‌شد فهمید برای سوریه چه نقشه‌ای کشیده شده است. ایران، که به سوریه برای دسترسی‌های تدارکاتی و لجستیکی جبهه مقاومت نیاز مبرم داشت، نمی‌بایست اجازه می‌داد استان اِدلب سوریه و بخش‌هائی از جدار مرزی این کشور با ترکیه بعد از سرکوب شدن داعش و سایر تروریست‌های تکفیری مامن این گروه‌ها باشند.

۲- بی‌عملی دولت سوریه در یکسال و دو ماه اخیر در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، چه تفسیری می‌تواند داشته باشد؟ شاید نتوان بشار اسد را متهم به فراهم ساختن زمینه برای سقوط حکومت خودش کرد ولی آیا از حضور عناصر نفوذی تصمیم‌ساز در بدنه رژیم او هم می‌توان مطمئن بود؟

۳- بمباران‌های پیاپی نقاط مهم نظامی، کارخانجات ساخت سلاح و مهمات و مراکز امنیتی و دفاع سوریه در سال‌ها و به ویژه ماه‌های اخیر توسط ارتش رژیم صهیونیستی آیا بخشی از طرح ویژه‌ای نبود که اکنون در حال پیاده شدن توسط تروریست‌های تکفیری در چارچوب معامله بزرگ بر سر سوریه است؟

۴- اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه که آنهمه علیه صهیونیسم رجز می‌خواند، چرا در تمام مدت ۱۴ ماه گذشته که رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان به جنایت مشغول بود با ارسال انواع مختلف کالاهای تجاری، مواد غذائی و سلاح و مهمات به اسرائیل کمک کرد؟

۵- معامله بر سر سوریه با هدف تنگ‌تر کردن محاصره جبهه مقاومت توسط بازیگران سیاسی منطقه‌ای و بین‌المللی صورت گرفته و اینها همه نشانه‌های روشن در دست اقدام بودن چنین معامله‌ای بودند. این نشانه را چرا چشم‌های سیاسیون ما ندیدند و گیرنده‌های دستگاه دیپلماسی ما حس نکردند؟ آیا برای حراست از جبهه مقاومت، تدابیر، دوراندیشی‌ها و حساسیت‌های بیشتری لازم نبود؟!

۶- در مدیریت کشور به ویژه آنجا که با موضوعات مرتبط با منافع ملی سروکار پیدا می‌کند، پرهیز از شعار، دل بستن به وعده‌ها، تکیه کردن بر تبلیغات بی‌اساس و اعتماد کردن به اخبار و گزارش‌ها و تحلیل‌های میان‌ تهی، بسیار خطرناک است. این امور بی‌مبنا هرگز نباید پایه‌های تصمیم‌سازی برای اقدامات مهم شوند.

******

کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!

روزنامه کیهان نوشت:

در حالی ‌که گران‌سازی‌های رسمی و دستوری و ناگهانی دلار نیمایی (و به تبع آن دلار آزاد) و همچنین کالاها و خدمات، از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم ادامه‌دار شده، وزیر اقتصاد از ضرورت رفع فیلترینگ، واردات گوشی آیفون و FATF حرف می‌زند و هر روز گرانی‌های جدیدی به بازار می‌آید. به نظر می‌رسد همتی از بازارها و جهش قیمت‌ها در همین مدت کوتاه دولت چهاردهم بی‌خبر است که اینچنین درگیر حواشی است. در ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت پزشکیان قیمت انواع نان به طور متوسط ۵۰ درصد، لبنیات ۳۰ درصد، برنج ایرانی ۵ درصد، برنج خارجی ۱۴ درصد، مرغ ۱۴ درصد، سیب‌زمینی ۱۳ درصد، انواع حبوبات ۹ درصد، گوجه‌فرنگی ۵۹ درصد و خیار ۳۸ درصد افزایش یافته است.

همچنین توزیع گوشت قرمز تنظیم بازاری ۳۰۰ هزار تومانی متوقف شده و اقشار کم‌درآمد مجبور به خرید گوشت قرمز به قیمت آزاد در قصابی‌‌ها هستند که دو و نیم برابر قیمت تنظیم بازاری است. همچنین دولت به طور پنهانی و بدون اطلاع‌رسانی به مردم از ابتدای مهر تعرفه قبض برق را ۳۸ درصد افزایش داده است. همتی نه‌تنها ایده مؤثری برای گرانی‌ها مطرح نمی‌کند که حتی با ایده‌هایش، عملاً بسترسازی برای تشدید تورم را دنبال می‌کند. او از زمان روی کار آمدن در دولت چهاردهم، بر افزایش نرخ دلار نیما اصرار کرده و در حالی ادعا دارد که فاصله دلار نیمایی با دلار بازار آزاد کاهش خواهد یافت، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این سیاست موفقیت‌آمیز نبود و در نیمه آذرماه فاصله دو نرخ ارز به رکورد حدود ۳۰ درصد رسیده است.

آیا در این شرایط که مردم زیر فشار گرانی‌ها قرار دارند، وزیر اقتصادی باید به جای ارائه برنامه و راهکار، به مباحثی بپردازد که در حوزه مسئولیت سایر وزرا و دستگاه‌ها است؟ آیا همتی ایده و راهکاری برای حل مشکلات اقتصاد کشور ندارد که مدام سرگرم حاشیه‌ها است؟ به نظر می‌رسد دولت و مجلس باید فکری به حال این مشکل کنند، چرا که ظرفیت مهمی از دولت یعنی وزارت اقتصاد، با این روند از کارکرد اصلی خود خارج شده است.

******

آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان!

روزنامه جوان نوشت:

پزشکیان هم خیلی زود «نمی‌گذارند»‌های خود را شروع کرد! «در برق و آب و گاز و بنزین و پول مشکل داریم ولی می‌گویند دست نزن!» این سنت را اول‌بار رئیس‌دولت نهم بلکه بیشتر همو در دولت دهم شروع کرد. هرچند دولت اصلاحات هم از این بهانه خالی نبود و فقط موضوعش فرق داشت. در دولت‌های یازدهم و دوازدهم «نمی‌گذارند» شد حرف اصلی دولت. خیلی شیک و مجلسی با این بهانه از انجام کار سخت رویگردان بودند و دنبال کار آسان می‌گشتند. دولت سیزدهم نیز اگرچه سعی می‌کرد از این سنت نکوهیده دوری کند، اما برخی اعضای دولت در بزنگاه‌هایی مجلس همسو را هم به همین اتهام که «نمی‌گذارد» می‌نواختند. حالا پزشکیان با آن‌همه «کارشناس» که در اطراف خود جمع کرده دوباره به همین سنت نکوهیده بازگشت. نکته مخرب و غیرسازنده این بهانه‌گیری آنجاست که ذهن مخاطب درباره این نمی‌گذارند‌ها به هر سمتی می‌رود الا آنجا که باید! مثلاً ممکن است یک مصوبه قانونی «نگذارد» چیزی گران شود، اما وقتی رئیس‌جمهور مستقیماً و شفاف نمی‌گوید که چه کسی به او اجازه نمی‌دهد برق را گران کند (با اینکه کرد) یا بنزین را گران کند (با اینکه می‌خواهد بکند و معاون اجرایی او نیز دیروز رجز مفصلی در این‌باره خواند)، ذهن مردم به سوی کانون‌های نامشروع قدرت می‌رود. درحالی‌که هر دولتی که بر سر کار می‌آید دنبال قدرت انحصاری در تصمیم‌گیری‌هاست و گویی از تفکیک قوا ناراضی است یا وفاق یعنی همه «بگذارند» ما کار خودمان را بکنیم!

البته اینکه دکتر پزشکیان در مقام ریاست جمهوری این‌گونه موضع بگیرد که برای اصلاح روش‌های غلطی که همه به نادرستی ادامه آن اذعان دارند، بگوید: «عده‌ای می‌گویند، به آن دست نزنید» توجیه قابل پذیرشی نیست. رئیسان جمهور ادوار گذشته هم مواضع  را داشته‌اند که اکنون به زعم ایشان چنین مشکلاتی انباشته شده و به او به ارث رسیده است. ضمن اینکه بار‌ها در مواضع خود بیان کرده با کسی دعوا ندارد و بدون وابستگی به هیچ حزب و جریانی برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور به میدان آمده است. بنابراین در فضایی منطقی و عقلانی باید او و همکارانش با مردم طرح مسئله کنند و برای آن راهکار اجرایی و عملیاتی بدهند. وگرنه ارجاع مشکلات به مخالفت‌های این و آن مشکلی از مشکلات حل نخواهد کرد.

******

توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

احمد‌ زید‌آبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح‌طلب در کانال تلگرامی خود نوشت:

«این دوستانی که سقوط اسد را جشن گرفته‌اند و "آزادی" سوریه را تبریک می‌گویند، عقل سلیم حکم می‌کند که کمی صبر کنند! هنوز مشخص نیست که ماهیت فاتحان دمشق چیست؟ دقیقاً از چه مراکزی حمایت و هدایت می‌شوند؟ و از چه راه‌هایی می‌خواهند اختلافات بین خود را حل کنند؟ به نظر نمی رسد جامعۀ استبدادزده و متفرق سوریه در حال حاضر مهیای "دمکراسی" باشد.

بیانیه‌های ابتدایی فاتحان را نباید جدی گرفت! بعد از هر جابجایی سیاسی، از این نوع بیانیه‌ها بسیار داده می‌شود اما بعد از چندی سر از بازتولید استبدادی تازه و کشتار در می‌آورد. ماجرای سوریه اتفاقی است که حکومت باید از آن درس بگیرد نه اینکه سبب پایکوبی و شادی به بهانۀ دمکراسی‌خواهی شود!»

******

تمجید مطهری از موضع ایران در قبال تحولات اخیر سوریه

علی مطهری، فعال سیاسی و نماینده ادوار مجلس در واکنش به تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد، در توییتر نوشت:

«موضع ایران در قبال تحولات اخیر سوریه عاقلانه بود، زیرا خود را در مقابل بخش عظیمی از مردم سوریه که طرفدار مخالفان اسد بودند قرار نداد و از یک جنگ میان سنی و شیعه و برادرکشی مسلمانان که خواست آمریکا و اسرائیل بود جلوگیری کرد. هسته اصلی مخالفان اسد از جنس اخوان المسلمین و ضد رژیم صهیونیستی هستند و البته ممکن است ضد شیعه هم باشند که این هم بیشتر ناشی از گفتار و رفتار برخی شیعیان تندرو است و باید با آن هسته اصلی گفت وگو و آنها را جذب کرد».

******

ناگفته‌های دبیر پیشین شورایعالی فضای مجازی از پروسه بسته شدن تلگرام

سیدابوالحسن فیروزآبادی، دبیر پیشین شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با سایت خبرآنلاین، پیرامون فیلترشدن تلگرام در سال ۹۷ توضیحاتی را ارائه کرد. بخش‌هایی از این مصاحبه به شرح زیر است:

* تلگرام با حکم قضایی بسته شد. خواسته قوه قضاییه بود. با هماهنگی هایی که به عمل آمد شورای عالی و دبیرخانه که بنده دبیر دبیرخانه بودم، و همچنین مرکز ملی فضای مجازی که من رئیس آن بودم، با بستن تلگرام مخالفتی نکنیم.

* البته تلگرام هم در آن زمان با ما ناسازگاری کرد. یعنی صاحب تلگرام خط و نشان کشید که من می خواهم آزادی را در ایران گسترش دهم، من رسالت تاریخی دارم، من دژ آزادی هستم و از این حرفها زد که نمی دانم هدایت شده بود یا در یک روال عادی رخ داده بود و آن همکاری‌هایی که متعارف هستند را قطع کرد. هماهنگی های حرکت تروریستی در مجلس شورای اسلامی هم بر روی تلگرام صورت گرفته بود. مجموعه همه اینها، فضا را به گونه ای مدیریت کرده بود که تلگرام بسته شود.

* این مسأله چالش‌هایی را به وجود آورد و مخالفت هایی هم وجود داشتک آقای روحانی رییس جمهور وقت شخصا با بستن تلگرام مخالف بود. ولی در مجموع تحرکات خود تلگرام و تلاش های جریان های سیاسی مخالف فعالیت تلگرام، کار را به این جا رساند. البته تلگرام در آن زمان هم یک حرکتی را شروع کرد و می خواست پولی را به عنوان گرام راه اندازی کند که در آن ماجرا هم باز ما احساس کردیم که اگر این پول با توجه به ضریب نفوذی که تلگرام در کشور داشت راه اندازی شود یک خطر است. این خطر را خود آمریکایی ها هم حس کردند در نهایت اجازه ندادند که این پول توزیع شود اما ما این قدرت را نداشتیم که به تلگرام بگوییم تو در داخل کشور ما گرام را تکثیر و توزیع نکنید.

******

دلایل عمده‌ای که منجر به سقوط بشار اسد شد

خبرگزاری فارس نوشت:

این روزها سوریه کانون توجه جهانیان شده و مرکز ثقل تحولات سیاسی شده است. سرعت تحولات آنقدر سریع است که حتی امکان تحلیل آن را از کارشناسان گرفته است. اینکه چطور یک گروه تروریستی می‌تواند در عرض چند روز، شهرهای بزرگ سوریه را تصرف و به سمت دمشق حرکت کند، موضوع عجیبی است که تنها کسانی می‌توانند آن را هضم کنند که با ساختار داخلی نظام سوریه آشنا باشند. بی شک چهار دلیل اصلی برای این حرکت سریع معارضین قابل تصور است که در ذیل به آنها اشاره می‌کنیم:

۱.ضعیف شدن ارتش و آلوده شدن به فساد/ ارتش سوریه طی یک دهه اخیر روز به روز ضعیف شده و سازمان منسجم و یکپارچه آن تحلیل رفته است. نداشتن انگیزه و آلوده شده نیروهای ارتش به فساد از دلایل اصلی این ضعف ارتش است که مقابل یک گروه کوچک عملا توان مقابله ندارد و می بینیم که توان مقابله جدی مقابل معارضین از خود نشان نمی دهد. اخبار غیررسمی حتی از تبانی برخی سران ارتش با معارضین در قبال دریافت رشوه حکایت دارد که داستان غم‌آلودی است.

۲. عدم همراهی مردم با دولت و ارتش/ عدم همراهی مردم با دولت و ارتش این کشور دلیل دیگری است که نظام سوریه را از پشتوانه قوی داخلی محروم کرده است که دلیل آن مشکلات ساختاری و اقتصادی است که طی سالها انباشته شده و راه حلی برای آن متصور نیست و عملا چشم‌انداز روشنی پیش چشمان مردم نیست.

۳. اعتماد دولت سوریه به برخی وعده های دولت‌های خارجی/ بازی خوردن دولت سوریه در مقابل برخی وعده‌های خارجی کشورهای منظقه در ازای دست‌برداشتن از مقاومت، نکته دیگری است که عملا دولت سوریه را از مرکز ثقل محور مقاومت به حاشیه برده و راه را برای توطئه‌های داخلی هموار ساخته است.

۴. مداخلات خارجی و تجهیز تروریست‌ها/ چشم طمع دولت های غربی و برخی قدرت های منطقه‌ای به مطامع سرزمینی سوریه و تجهیز تروریست‌ها در این کشور از داعش و جبهه النصره گرفته تا تحریرالشام نکته دیگری است که آرامش و پکپارچگی را از کشور سوریه گرفته و طی سالهای اخیر میدان جولان تروریست‌ها بوده است. همه این عوامل دست به دست هم داده و نارضایتی اکثر مردم سوریه را فراهم کرده که مانع از حمایت قوی آنها از نظام فعلی سوریه شده است.

******

کد‌های تهدید رئیس‌جمهور از سوی تندرو‌ها

روزنامه جوان نوشت:

سعید شریعتی، از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب معتقد است که اجرایی نشدن قانون حجاب و عفاف و نیز رفع فیلترینگ باعث می‌شود که «مردم» برای اصلاحات اقتصادی با دولت همراه شوند. یحتمل منظور او از اصلاحات اقتصادی، گرانی حامل‌های انرژی و مواردی از این دست است. اما نکته ناگفته این است که آیا گسترش بی‌حجابی می‌تواند تاب‌آوری مردم در قبال گرانی را بیشتر کند؟ او اضافه کرده:‌ «دولت اگر بتواند بر سر این دو مسئله خاص – قانون حجاب و عفاف و فیلترینگ - خود را با جامعه همراه نشان دهد، مردم برای اصلاحات اقتصادی و حل دیگر مسائل با دولت همراهی خواهند کرد.» قریب به اتفاق موارد، وقتی اصلاح‌طلبان از نظر «مردم» می‌گویند، منظورشان نظر و خواست خودشان و در نهایت، نظر حامیان خودشان است و اصولاً جریان اصلاح‌طلب، حامیان و رأی‌دهندگان به رقبای اصلاح‌طلبان را «مردم» نمی‌دانند؛ لذا در اینجا هم منظور سعید شریعتی از مردم، اصلاح‌طلبان و حامیان آنهاست.

از این رو، می‌توان فهم کرد که این جمله ایجابی، یک معنای سلبی هم دارد و آن اینکه اگر پزشکیان موضوع حجاب و فیلترینگ را طبق آنچه مدنظر مردم (یعنی همان اصلاح‌طلبان) است، حل نکند، نباید انتظار همراهی اصلاح‌طلبان را با دولت خود در تصمیمات سخت اقتصادی داشته باشد. عدم همراهی اصلاح‌طلبان هم همواره این‌گونه بوده که از رسانه‌های اصلاح‌طلب فریاد مخالفت بلند می‌شود و تا حمایت از آشوب‌های کف خیابان هم می‌رسد. بنابراین، می‌توان چنین اظهاراتی را کد دادن اصلاح‌طلبان تندرو برای برهم زدن فضای اجتماعی جامعه در دولت پزشکیان دانست. به نوعی مشروط کردن حمایت از پزشکیان هم است. طبیعی است که پزشکیان برای اجرایی کردن تصمیمات خود به همراهی افکارعمومی و رسانه‌ها نیاز دارد و عملاً سعید شریعتی دارد می‌گوید چنین همراهی و حمایتی مشروط به این است که نظر اصلاح‌طلبان درباره قانون حجاب و فیلترینگ اجرایی شود. یک سؤال مهم‌تر هم این است که آیا وضعیت اقتصادی و اصلاح معیشت برای مردم (مردم واقعی و نه فقط اصلاح‌طلبان) مهم‌تر است یا فیلترینگ و ممانعت از قانون حجاب؟

******

 در حسرت ناخدای رسانه‌ای

سایت فردانیوز نوشت:

یک نفر که حوصله داشته باشد و در این یکی دو روز برنامه های صدا و سیما ( پیرامون تحولات سوریه) را رصدی دوباره کند و مداقه اندکی هم به خرج دهد به این نتیجه می رسد که یک بی سر سامانی در بخش سیاسی و سیاستگذاری حاکم است. تحول به این مهمی در منطقه نزدیک به ما رخ داده و رسانه رسمی ما که ویترین اعلام رسمی نظام هم به شمار می آید اصلا نمی داند گروه پیش رو در سوریه را چه بنامد. یکبار تروریست یکبار گروه مسلح یکبار شبه نظامیان!

یا با وجود صف بلند کارشناسان مسلط منطقه ای به سراغ جواد لاریجانی می رود که چند ساعت مانده به سقوط اسد به دوربین زل می زند می گوید: سقوط اسد بعید است! ساعتی بعد از سقوط هم که مردم منتظر یک تحلیل درست از شرایط هستند تا به سراغ بی بی سی و امثالهم نروند یک کارشناس معمولی رادیو را به تلویزیون می آورند مقابل دوربین تا او از عاقل بودن شورشیان بگوید. واقعا ، تحول نیاز امروز رسانه ملی است.

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۸۸۳۴۳۲۰:۳۷:۲۹ ۱۴۰۳/۹/۱۸
همتی بهتره بفکر کنترل قیمت دلار و ملزومات زندگی مردم باشد و از سیاسی کاری دست بردارد.
ناشناس۳۶۸۸۶۲۲۲۳:۳۳:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۱۸
همتی‌هویت‌اقتصادی‌نداره همانطورکه‌قابلیت‌سیاسی نداره باتوجه‌به‌سوابقشون‌میشه‌ گفت: ایشون‌باحاشیه‌سازی‌وبحران آفرینی‌وگران‌سازی‌برای‌مردم‌و طمع‌سازی‌ومنفعت‌آفرینی‌برای‌ اغنیا‌وفراریان‌مالیاتی‌داره‌سعی‌ میکنه‌خودش‌روکورس‌وبورس حفظ‌کنه
ناشناس۳۶۸۸۶۵۲۲۳:۴۹:۵۸ ۱۴۰۳/۹/۱۸
همتی کاملا درست عمل میکند برای گسترش صادرات کشور باید مشکل فیلترینگ و fatf حل شود
ناشناس۳۶۸۹۱۸۸۰۹:۵۷:۴۱ ۱۴۰۳/۹/۱۹
فیلترینگ و FATF ربطی به صادرات ندارد زیرا در دولت شهید رئیسی صادرات غیرنفتی با رقم بی سابقه 53 میلیارد دلار سالیانه رکورد زد و ارز حاصله به کشور اومد.
ناشناس۳۶۸۹۱۹۹۱۰:۰۶:۰۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
می توان برای کسی که صادر کننده هست استثنا قائل شد و او دسترسی داشته باشد نه اینکه فیلتر را برای همه برداریم دوما fatf هیچگاه حل نخواهد شد زیرا اگر ما به تمام مفاد آن هم عمل کنیم طرف های مقابل باز نمی پذیرند مانند برجام که آژانس بارها عملکرد ایران را تایید کرد ولی غربی ها قبول نکردند
سعید۳۶۹۰۱۵۲۱۶:۴۸:۴۵ ۱۴۰۳/۹/۱۹
استثنا یعنی رانت که نتیجش را داریم میبینیم.
ناشناس۳۶۸۹۲۱۴۱۰:۱۲:۱۸ ۱۴۰۳/۹/۱۹
FATF کلاه گشادی مثل برجامه با پیوستن به اون راههای دور زدن تحریم ها لو می رود و اوضاع بدتر می شود.
ناشناس۳۶۹۰۸۵۵۰۰:۴۲:۰۱ ۱۴۰۳/۹/۲۰
دیگه کجا رو میخوای دور بزنی?نه سوریه ماند نه لبنان
ناشناس۳۶۸۸۷۶۲۰۰:۴۰:۴۷ ۱۴۰۳/۹/۱۹
همتی خودش دلار رو گرون کرد شما می گید کنترل کنه؟؟؟
ناشناس۳۶۸۸۹۹۸۰۸:۰۳:۰۸ ۱۴۰۳/۹/۱۹
وقتی در تمام دولتها نمیگذارند بوده پس شما کتمان نکنید .
ناشناس۳۶۸۹۲۰۹۱۰:۱۰:۵۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
اگر نمی شود و نمی گذارند !!! چرا موقع انتخابات کاندیدا می شوند و برای تصاحب قدرت سر و دست می شکنند ؟!
ناشناس۳۶۸۹۷۳۴۱۳:۴۵:۳۵ ۱۴۰۳/۹/۱۹
که نمیگذارندها بیان سر کار و زندگی حداقلی هم معدوم بشه؟!
ناشناس۳۶۸۹۳۱۸۱۰:۴۷:۴۵ ۱۴۰۳/۹/۱۹
همتی عمداً خرابی بالا میاره تا لباس غریق نجات بپوشه وقتی مطامع طمع کارها تامین شد ، ویرانیها رو گردن گذشتگان و آیندگان و زمین و زمان میندازه و نمیذارن‌ها رو شروع میکنه و بعنوان ناجی ظاهر میشه
ناشناس۳۶۹۰۱۲۳۱۶:۲۷:۱۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
یک مقایسه بسیار ساده بین تغییرات مادی ایجاد شده در زندگی سیاست پیشگان ، مقامات ، مسئولان ، مدیران ، ..... با هر دیدگاه سیاسی در طول تمام این سالها با تغییرات مادی ایجاد شده در زندگی اکثریت ملت به خوبی تائید میکند که آنها هرگز نگران تامین ملزومات زندگی مردم نبوده و نیستند و تنها خداوند متعال در فکر ما است.
ناشناس۳۶۸۸۳۴۸۲۰:۴۰:۵۴ ۱۴۰۳/۹/۱۸
روزنامه جوان درست نوشت پزشکیان در مصاحبه اخیر خیلی زود نمی توانیم و نمی شود و نداریم !!! را شروع کرد.
ناشناس۳۶۸۹۱۶۳۰۹:۴۷:۰۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
شما فکر می کنی ماجرای لایحه حجاب که عملا جامعه را دچار التهاب می کنه و ماجرای ظریف سیاسی کاری و چوب لای چرخ دولت کردن نیست ؟
ناشناس۳۶۸۹۱۹۲۰۹:۵۹:۴۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
انتصاب ظریف غیرقانونی است دولت پزشکیان خودش با اینکارها جامعه را دچار التهاب میکنه .
ناشناس۳۶۹۰۰۱۹۱۵:۳۶:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
کدام جامعه ؟آن ۵۰ درصد که رای نداد یا آن ۳۰ درصد که به پزشکیان رای داد؟؟
ناشناس۳۶۸۹۲۸۷۱۰:۳۳:۱۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
ماجرای کنار گذاشتن مخربان قدرت دفاعی و امنیتی و هسته ای کشور در منطقه در التهاب چوب برای چرخ دولت نیست بلکه ممانعت از چوب برای چرخ امنیت کشور گذاشتن است امنیت فقط منحصر به انفجار بیسیم و پیجر نیست جایی است عوامل مخرب را هم دریابید
ناشناس۳۶۹۰۳۳۶۱۸:۳۹:۵۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
کنار گذاشتن مخربان قدرت دفاعی و امنیتی و هسته ای کشور در منطقه پر التهاب خاورمیانه چوب گذاشتن لای چرخ دولت نیست .....بلکه ممانعت از چوب گذاری لای چرخ امنیت کشور توسط نفوذی و مخربان برجام 1 است ...
ناشناس۳۶۸۸۳۶۲۲۰:۵۴:۱۳ ۱۴۰۳/۹/۱۸
الان وقت عملیات وعده صادق سه است نباید تعلل کرد
ناشناس۳۶۸۸۷۴۴۰۰:۳۲:۱۶ ۱۴۰۳/۹/۱۹
چه کسانی مانع هستند همانند 2؟!!!!!!
ناشناس۳۶۸۸۳۶۵۲۰:۵۶:۱۵ ۱۴۰۳/۹/۱۸
تمام زحمات شهید سلیمانی و مدافعین حرم را افراد سازشکار کشور با گستاخ کردن دشمنان از بین برده و ضایع کردند
ناشناس۳۶۸۸۳۷۴۲۱:۰۸:۲۲ ۱۴۰۳/۹/۱۸
آقای همتی! مردم عادی هم می دانستند که با گران کردن دلار نیمایی دلار آزاد هم گران می شود شما که وزیر اقتصاد شده اید چطور نمی دانید؟ چطور گفتید که دلار نیمایی را بالا می برید تا به دلار آزاد نزدیک شود؟ آیا شد؟
ناشناس۳۶۸۸۶۱۲۲۳:۲۵:۴۹ ۱۴۰۳/۹/۱۸
خیر دلار نیمایی دلاری سرکوب شده هست و دلار آزاد هم با تورم بالا می‌رود مگر آن هم سرکوب شود
ناشناس۳۶۸۸۳۸۴۲۱:۱۳:۰۳ ۱۴۰۳/۹/۱۸
سقوط دمشق از آنجا شروع شد که گفتیم اسلحه را زمین میگذاریم ....
ناشناس۳۶۸۸۳۸۷۲۱:۱۳:۵۶ ۱۴۰۳/۹/۱۸
اقای همتی به اقتصاد بپردازید
ناشناس۳۶۸۸۸۳۹۰۲:۲۰:۴۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
دوستانی که از این پیام ابراز ناراحتی کرده اند بفرمایند آیا آقای همتی به عنوان وزیر اقتصاد نباید به امورات اقتصادی بپردازد ؟ باید کار وزیر ارشاد و وزیر ارتباطات را انجام بدهد ؟
ناشناس۳۶۸۸۸۶۷۰۲:۵۹:۴۶ ۱۴۰۳/۹/۱۹
به راستی این 15 نفر که نمی گذارند فیلترینگ از گرده 90 میلیون ایرانی برداشته شود کیستند؟!
ناشناس۳۶۸۹۴۵۵۱۱:۵۲:۰۵ ۱۴۰۳/۹/۱۹
مشتی خود حق پندار مثل حامیان اسد!
ناشناس۳۶۹۰۳۸۵۱۹:۱۸:۴۶ ۱۴۰۳/۹/۱۹
افرادی آگاه و تحقیق کرده
ناشناس۳۶۸۸۳۸۸۲۱:۱۴:۰۶ ۱۴۰۳/۹/۱۸
سقوط دمشق از آنجا شروع شد که برخی اظهار کردند ما اسلحه را زمین میگذاریم ...
ناشناس۳۶۸۸۷۷۰۰۰:۵۰:۰۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
ببخشید برای سقوط سوریه حداقل یک سال کار فکری و برنامه ریزی و تعلیم و تجهیز نظامی صورت گرفته و دولت چهاردهم هنوز ۴ ماه کامل نیست که روی کار آمده !! اتفاقا کسانی عامل غفلت بودند که ادعا می کردند توانسته اند با همسایگان ایران آشتی و همفکری کنند و بدون توجه به خواست مردم سوریه هزینه ها کردند !!
ناشناس۳۶۸۹۲۹۳۱۰:۳۵:۱۸ ۱۴۰۳/۹/۱۹
با صحبت اینکه ما جنگ نمی‌خواهیم اسلحه را زمین میگذاریم ،سالها تلاش ایران را پنبه کردند حالا نوبت تاسیسات اتمی است لابد ...
ناشناس۳۶۸۹۱۶۶۰۹:۴۸:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
حتما عملکرد بشار اسد و نداشتن پایگاه اجتماعی در بین مردم سوریه هم تاثیری نداشته !
ناشناس۳۶۸۸۳۹۴۲۱:۲۰:۱۰ ۱۴۰۳/۹/۱۸
لطف بفرمایید بر سر قوانین کشور دوقطبی سازی نکنید
ناشناس۳۶۸۸۴۰۳۲۱:۲۳:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۱۸
از سوریه درس عبرت بگیرد و اجازه ندهید که بروند دنبال برجام های متعدد
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۸۸۴۱۵۲۱:۲۸:۴۳ ۱۴۰۳/۹/۱۸
من واقعا نمی دانم چرا صدا و سیما خودش را از وجود و حضور کارشناسان نام آشنا و با سابقه حضور در رسانه ملی بی نیاز احساس می کند. این روزها جای دکتر صادق زیباکلام و امثال ایشان در بخش های تحلیل و تفسیر صدا و سیما خیلی خالی است.
ناشناس۳۶۸۸۶۱۴۲۳:۲۷:۱۷ ۱۴۰۳/۹/۱۸
چه افراد موجهی!!!
ناشناس۳۶۸۹۱۱۶۰۹:۲۶:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
زیبا کلام دوباره می خواد از اسراییل دفاع کنه
ناشناس۳۶۸۸۴۲۴۲۱:۳۰:۱۰ ۱۴۰۳/۹/۱۸
روسیه خیانتکار قطر مرموز ترکیه مکارباعث شکست سوریه وایران ومقاومت لبنان شد قطعا فردا نوبت خلع سلاح لبنان پس فردا نوبت عراق می‌شود تنها دستاورد نظام ایران خسارت مالی وجانی بعنوان مدافعان حرم بود الان چرا حرم را ترک کردند آیا مدافع نمیخواهد؟ چراصداوسیما لقب تکفیروتروریستی گروه تحریرهای را گروه مسلحین نامید آیا تفکروایده آنان عوض شده یا صداوسیما ومسئولان ما رنگ عوض کردند؟
ناشناس۳۶۸۸۴۴۹۲۱:۴۵:۲۴ ۱۴۰۳/۹/۱۸
اصولگرایان کلا در حال سنگ اندازی هستن از فیلترینگ تا حجاب fatf
محمد۳۶۸۸۴۶۲۲۱:۵۱:۲۹ ۱۴۰۳/۹/۱۸
ما برای سقوط اسد خوشحال نیستیم ، چون اساسا هیچ ربطی به ایران و ایرانی نداشت . خوشحالی ما از این است که ما بی بصیرتیم و بعضی ها با بصیرت . اگر بصیرت این چیزی است که طی شش ماه گذشته رخ داده ، خوشا به بی بصیرتی ما
ناشناس۳۶۸۸۴۷۷۲۲:۰۵:۱۶ ۱۴۰۳/۹/۱۸
بنده خدا رئیسی خیلی کارها کرد و این همه حاشیه سازی هم نکرد
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۸۸۹۲۶۰۶:۵۷:۰۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
حاشیه سازی کجا بود؟! از دو حال خارج نیست: یا می خواهید مشکلات مملکت حل شوند و یا نمی خواهید. اگر می خواهید مشکلات حل شوند این رسمش نیست! متاسفانه و باز متاسفانه به جای اینکه همه و همه با دولت جدید همراه و همدل و همقدم باشند هر بخشی به سهم خود با شیوه های مختلف سر راه این دولت مانع تراشی می کند و حتی فراتر از مانع تراشی ها و مخالفت ها چون با منطق و استدلال نمی توانند دولت را از رسیدن به اهداف و آمالش بازدارند حتی از راه تخریب و تحقیر شخصیت رئیس جمهور وارد می شوند و با نسبت دادن صفات زننده خودشان را در جایگاه امر به معروف و نهی از منکر مصون از هر خطا و اشتباهی می دانند. حضور دکتر پزشکیان یک فرصت هم ذیحق و هم ذیقیمت است که اگر قدر ایشان به درستی دانسته نشود معلوم نیست تبعات این قدر ناشناسی ها قابل جبران باشد. والله اعلم
ناشناس۳۶۹۰۳۴۴۱۸:۴۳:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
مشکل ما با برخی اینست که گرای صنعت دفاعی و هسته ای کشور را گرفته آند ظاهراً کلاه های گشاد برجامی را میخواهند در راستای تخریب تاسیسات اتمی و ممانعت از قدرت گیری ایران بر سر کشور فرود آورند .
ناشناس۳۶۹۰۳۹۶۱۹:۲۳:۴۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
همین مقدار که دولت پزشکیان دارد با وفاق همه چیز را گران می کند کافی است اگر به تمام حرف هایش گوش کنند چه مصیبتی درست می شود جوری می گوئید حاشیه سازی و ... انگار تهمت ها و دروغ ها ضد آقای رئیسی یادتان رفته
ناشناس۳۶۸۸۴۸۱۲۲:۰۶:۱۹ ۱۴۰۳/۹/۱۸
کسانی که توسط خارجی ها می آیند و حکومترانی می کنند زیاد دوام ندارند
ناشناس۳۶۸۸۶۵۵۲۳:۵۰:۲۸ ۱۴۰۳/۹/۱۸
نفوذی هایی که به کمک خارجی ها بداخل حکومت‌ها نفوذ میکنند ممکن است یکبار تخریب را بر صنعت دفاعی و هسته ای کشور با سناریوی تدوینی عامل های خارجی تحمیل کنند اما زیاد دوام ندارند و زود شناخته میشوند که برای بار دوم چنین اقدامات تخریب را انجام ندهند ...
ناشناس۳۶۸۸۵۴۲۲۲:۴۱:۴۵ ۱۴۰۳/۹/۱۸
اسد یک دیکتاتور بود و این سرنوشتش است.
حسن۳۶۸۸۵۷۱۲۲:۵۹:۵۳ ۱۴۰۳/۹/۱۸
اوردن همتی و رأی اعتماد به او‌بزرگترین استباه پزشکیان و مجلس بود ایشون جای رئیس بانک مرکزی هم تصمیم میکیرد و کمر به نابودی زندگی مردم بسته است ، فرزین هم بدتر از او ، پرشکیان هم با تکرار مکرر جملات نخنمای وفاق، دعوا نکنیم و نمیزارن رو اعصاب مردمه ، وقتی میفهمن باید جلوی گرانی رو میگرفتن که دیگه خیلی دیر شده .
شادمهر۳۶۸۸۶۳۶۲۳:۴۱:۴۹ ۱۴۰۳/۹/۱۸
وقتی نهادهای مختلف در اقتصاد ایران ذینفع هستند طبیعی است که مانع تغییرات شوند .
ناشناس۳۶۸۸۶۴۴۲۳:۴۸:۱۰ ۱۴۰۳/۹/۱۸
سال 1400 بشار اسد یه انتخابات برگزار کرد و گفت 95 درصد به او رای دادن حالا باید گفت این چه مدل انتخاباتی بود و مردمی که به او رای دادن کجا بودن اینجاست که میگن سرمایه اجتماعی بزرگترین سرمایه یک حکومته .
ناشناس۳۶۸۸۶۵۸۲۳:۵۱:۳۲ ۱۴۰۳/۹/۱۸
حکومت قانون حجاب را تعلیق کند.
ناشناس۳۶۸۸۶۶۸۲۳:۵۳:۴۹ ۱۴۰۳/۹/۱۸
جلوی نفوذی ها را بگیرید و درس بگیرید از شرایط منطقه که دنبال برجام های متعدد هستند
ناشناس۳۶۸۸۷۱۳۰۰:۱۵:۱۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی عنوان نمود :بیش از ۸۳ درصد از بودجه 1403 به حقوق و دستمزد شاغلین اختصاص دارد
ناشناس۳۶۸۸۷۳۱۰۰:۲۳:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
با عرض ادب ملت سوريه پشت بشار اسد نبودند و خيلي راحت معارضين كشور سوريه را فتح كردند
ناشناس۳۶۸۸۷۸۳۰۱:۰۱:۵۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
تا اخر دوره ریاست جمهوری ترامپ خاورمیانه دیگری خواهیم داشت .
ناشناس۳۶۸۹۳۰۱۱۰:۳۸:۱۲ ۱۴۰۳/۹/۱۹
ایران باید قدرت اتمی شود نباید منتظر پیاده سازی سناریو بقیه باشید باید مقدم بر آنها عمل کنید زود دیر میشود
مهدی۳۶۹۱۳۳۱۱۰:۳۴:۲۸ ۱۴۰۳/۹/۲۰
قدرت یک حکومت مردمش هستند و نه بمب اتم و سلاح شیمیایی.
ناشناس۳۶۸۸۹۵۲۰۷:۳۷:۳۸ ۱۴۰۳/۹/۱۹
قابل توجه روزنامه کیهان روزنامه کیهان الان بفکر گرانی افتادید؟درطول سه سال دولت سیزدهم باآن همه گرانی افسارگسیخته آیا دغدغه گرانی داشتید؟درکدام شمارگان آن روزنامه ودرکدام روز درآن روزنامه دردولت سیزدهم دم ازگرانی نمیزدی الان بفکرگرانی افتادید؟
ناشناس۳۶۸۹۲۰۶۱۰:۰۸:۵۹ ۱۴۰۳/۹/۱۹
7 سال پیاپی تورم افسارگسیخته داریم و دلیل اصلی اون چاپ پول بدون پشتوانه و افزایش 10 برابری حجم نقدینگی در دولت روحانی است.
ناشناس۳۶۸۸۹۶۱۰۷:۴۱:۲۶ ۱۴۰۳/۹/۱۹
چقدر شما فراموش کارید. وقتی بارها و بارها روحانی گفت برجام نهایی شده و آماده امضا است اجازه بدهید کار را تمام کنیم اما نگذاشتید. یادتان رفته؟ وقتی اروپاییها در سازمان ملل دنبال روحانی بودند که دیداری با اوباما داشته باشد تا ارتباط سیاسی برقرار شود نگذاشتید یادتان رفته.
ناشناس۳۶۸۹۲۰۰۱۰:۰۶:۰۷ ۱۴۰۳/۹/۱۹
برجام در سال 94 امضاء شد اما تحریمهای پولی و مالی و بانکی و سوئیفت و یوترن (چرخه دلاری) هرگز لغو نشدند و اروپا هم بعد از خروج امریکا از برجام حتی نخواست اینستکس یا همان نفت در برابر غذا را عملی نماید و همان سیاست فشار حداکثری ترامپ را دنبال کرد.
ناشناس۳۶۸۹۷۰۷۱۳:۳۸:۰۹ ۱۴۰۳/۹/۱۹
دنبال برجام 2 بودید
راد۳۶۸۹۰۷۹۰۸:۵۸:۴۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
این دولت از ابتدا هیچ برنامه ای نداشت ..بهر حال انتخاب مردم بود .چرا ما نمی توانیم مشکل اقتصاد رو حل کنیم خیلی عجیب هست !!!! دولت شهید رییسی راه حل مشکلات را می‌دانست که خواست ناترازی را ابتدا از خود دولت و بعد از بانکها و.....چرا مسیر را طی نمی‌کنیم تا مشکلات به پایان برسه ؟ چرا اینقدر سیاسی کاری ؟ این چند هزار کارشناس آقای پزشکیان کی شروع به کار می‌کنه ؟ کی نظرات کارشناسان برای بررسی نهایی به دست دولت میرسه و کی آنرا با مجلس به قانون اجرایی تبدیل می‌کنه ؟ تو ۸ سال فکر نکنم جواب بده .اوضاع منطقه ای هم که مشکلی نیست دولت کار اقتصادی خودش رو انجام میده و کاری هم به آنها نداره گوشی آیفون بیاد و FATF رو هم انجام بدیم تا آمریکا راحت بتونه تحریمها رو نقطه زن کنه و همین کشورهایی که با ما داد و ستد دارن هم شناسایی و تعطیل.حالا دیگه مرگ و زندگی ما دست اوناست ،هر چی گفتن باید بگیم چشم قربان.
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۸۹۲۲۲۱۰:۱۴:۰۹ ۱۴۰۳/۹/۱۹
بی فکری ها و بی درایتی ها به این زودی ها برطرف شدنی نیستند و ربطی هم به دولت دکتر پزشکیان ندارد. نه ایشان و نه هیچکس دیگر معجزه گر نیستند که بتوانند به این راحتی ها جبران مافات نمایند. بی گدار به آب زدن ها و یکسویه نگری ها و یکسویه رفتن ها تازه دارد نتایجش آشکار و واضح می شود و هنوز شما همه مشکلات را از چشم دکتر پزشکیان و دولت ایشان می بینید که جای بسی تأسف است. دکتر پزشکیان هیچگاه ادعای اعجاز و حل کردن یک شبه انبوه مشکلات را نکرده اند که حالا مستحق این همه قدر ناشناسی و ملامت و سرزنش باشند. انصاف هم خوب چیزی است! والله اعلم
ناشناس۳۶۸۹۵۷۳۱۲:۴۵:۵۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
بی درایتی ها و ناترازی ها مربوط به دولت برجامه قبل از برجام اینهمه مشکلات جور واجور نداشتیم.
ناشناس۳۶۹۱۳۴۴۱۰:۴۰:۱۷ ۱۴۰۳/۹/۲۰
چای دبش هم رفع ناترازی بود؟
ناشناس۳۶۸۹۰۹۱۰۹:۰۷:۲۱ ۱۴۰۳/۹/۱۹
از جمله راههای بهبود اقتصاد از بین بردن موانعی نظیر FATF و امثال آن است که واقعا عده ای نمی گذارند. چرا به پزشکیان خرده میگیرید. شایسته است کمی هم انصاف داشته باشیم.
ناشناس۳۶۸۹۲۲۰۱۰:۱۳:۵۵ ۱۴۰۳/۹/۱۹
بسیار ساده هستید که فکر می کنید غربی ها به پیمان خود با شما عمل می کنند
ناشناس۳۶۸۹۳۰۴۱۰:۳۹:۰۷ ۱۴۰۳/۹/۱۹
همش میگویند باید دانشگاهها برای مسایل برنامه دهند پس شما چه کاره هستید...
ناشناس۳۶۸۹۴۳۵۱۱:۴۵:۲۴ ۱۴۰۳/۹/۱۹
با سلام حرفش درسته ولی عملکردش درست نیست یه زمامدار که نمیتونه علامه دهر باشه
ناشناس۳۶۸۹۸۱۲۱۴:۰۹:۵۹ ۱۴۰۳/۹/۱۹
اولا برنامه خواستن از دیگران و توجه به افکار مختلف نه تنها ضعف را نشون نمیده بلکه بها دادن به دیگران بخصوص دانشجویان و عدم منیت ایشون را نشون میده. ثانیا ایشون برنامه های نصویب FATF ، رفع فیلترینگ و اصلاح قانون حجاب را داده اند.
ناشناس۳۶۹۰۴۰۲۱۹:۲۸:۵۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
هر 3 برنامه ای که ارائه دادن مضر هست
ناشناس۳۶۸۹۴۰۴۱۱:۳۳:۱۰ ۱۴۰۳/۹/۱۹
با سلام بنده اعتقاد دارم همه نا ترازی ها قابل حل شدن هستن بدون اینکه فشاری بر مردم وارد شود با استفاده از منابع و امکانات فعلی و استفاده درست از پتانسیل های موجودوبرنامه ریزی صحیح ولی با توجه به اینگه نگاه ها همه بسمت تحریمها دوخته شده و بدنبال منابع غیبی میگردم دیگر قادر نیستیم داشته هایمان را ببینیم و ازانها فرصت های جدیدی بوجود اوریم که دور از انتظار هم نیست
ناشناس۳۶۸۹۶۷۱۱۳:۲۰:۵۹ ۱۴۰۳/۹/۱۹
مردم به رئیس جمهوری رای دادند که هیچ برنامه ای نداشت !!! لطفا به این فکر کنید چرا این اتفاق افتاد. و چرا بیش از ۵۰ درصد مردم اصلا رای ندادن!!!
ناشناس۳۶۹۱۰۷۹۰۷:۴۶:۵۶ ۱۴۰۳/۹/۲۰
چون مردم به جای کار و فعالیت برای کشور اسیر فضای مجازی و جنگ ترکیبی دشمن ایران هستند
ناشناس۳۶۹۰۴۱۱۱۹:۳۵:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
تا رابطه با دنیا درست نشود و ایران از خاورمیانه خدا حافظی نکند و مشکل انرژی اتمی حل نشود و این بگیر و به بند ها تمام نگردد کشور روی ارامش نخواهد دید
ناشناس۳۶۹۰۵۴۴۲۱:۱۵:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۱۹
رفتار معارضین سوریه نشان میدهد یک ساختار عقلایی پشت سیاستهای آنها وجود دارد که هم شیوه های نظامی را خوب هدایت میکند هم موقعیت شناس است هم سیاستمدار و هم از لحاظ اجتماعی و جامعه شناختی کاربلد است .
علی۳۶۹۱۱۶۸۰۸:۴۵:۱۳ ۱۴۰۳/۹/۲۰
جوجه را آخر پائیز می شمارند این ضرب المثل ایرانی در مورد اینده تروریستها در سوریه و حکومت احتمالی آنها مصداق دارد یا شبیه حکومت طالبان در افغانستان حکومت تشکیل خواهند داد یا امریکا و صهیونیستها با اشغال این سرزمین یک جنگ طولانی مدت با مردم سوریه را تجربه خواهند کرد کشوری که خلع سلاح شده چطور میتواند در برابر دشمن بایستد مردم سوریه باید عبرت بگیرند از سکوت و خیانت خواص و بزرگان خودشان که زمینه ساز این همه خسارت جانی و مالی و روانی و حتی امنیتی به آنها شده اند اگر مردم سوریه تا چندی قبل دچار مشکل اقتصادی بوده اند اما از این پس سایه ترس و وحشت ناشی از ناامنی برسرشان فرود خواهد آمد طوری که هر لحظه باید یا ارزوی مرگ کنند یا بایستند و با دادن هزینه سنگین کشورشان را از دست متجاوزین تروریست و صهیونیست نجات داده و سپس درست کنند
مهدی۳۶۹۱۳۳۶۱۰:۳۶:۵۲ ۱۴۰۳/۹/۲۰
اکثریت ملت با رای ندادن و رای دادن به پزشکیان بی برنامه عملا مخالفت خودشان را با برنامه های جلیلی و ... اعلام کردند
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. هم فرصت، هم تهدید!

  8. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  12. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  13. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  14. دیوانه یا عاقل؟!

  15. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  16. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  17. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  18. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  19. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  20. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  21. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  22. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  23. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  24. روسیه جنگنده فرانسه را با «اس ۴۰۰» هدف گرفت

  25. نتانیاهو در پرتگاه جهنم!

آخرین عناوین