باقی مانده حق‌التدریس معلمان چه زمانی پرداخت می شود؟

  4030816139

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۰ درصد باقی مانده حق‌التدریس معلمان در آبان‌ماه همراه با حقوق این ماه پرداخت می شود.

 

به گزارش ایسنا، علی فرهادی در نشست خبری که ظهر امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) با اشاره به وجود ۱۲۲ هزار مدرسه دولتی و خصوصی افزود: امسال برای اولین بار در تاریخ آموزش و پرروش، اضافه تدریس معلمان همراه با حقوق در همان ماه مهر پرداخت شد، ایجاد به موقع فایل مربوطه بدین منظور و پرداخت آن همراه با حقوق مهرماه بسیار کار بزرگی بود که از دست اندرکاران این مسئله متشکر هستیم.

پرداخت باقی مانده حقوق حق‌التدریس معلمان طی ماه جاری

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در ۲۰ شهریور ماه که من این مسئولیت را بر عهده گرفتم، هنوز حقوق حق التدریس اسفند ۱۴۰۱ پرداخت نشده بود که امسال ۸۰ درصد در مهرماه آماده بود و ۲۰ درصد باقی مانده نیز در آبان ماه پرداخت می‌شود. ما معقتدیم نظم مالی تنها یک مسئله مالی نیست و باعث نظم آموزشی می شود.

فرهادی ادامه داد: در سه سال گذشته، علی‌رغم افزایش جمعیت دانش‌آموزان، کادر اداری و آموزشی ما روند کاهشی داشته است. در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، جمع کل پرسنل اعم از آموزشی و اجرایی ۹۶۲ هزار و ۵۹۷ نفر بوده است. از این تعداد، حدود ۳۶ هزار و ۵۰ نفر اداری بودند اما همین عدد برای سال تحصیلی بعد از آن به ۹۷۶ هزار رسیده و در سال بعدی به ۹۶۵ هزار و ۹۲۶ نفر کاهش یافته است. بنابراین این عدد نسبت به ۱۲ سال پیش که ما قریب به ۴ میلیون دانش‌آموز نسبت به حال حاضر کمتر داشتیم، باز هم کمتر است.

وجود بیشترین پرسنل آموزش و پرورش در مقطع ابتدایی

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ما بیشترین پرسنل را در دوره ابتدایی داریم و سپس در دوره متوسطه اول و دوم، بیشترین تمرکز و زحمت حوزه آموزش و پرورش در بخش ابتدایی متمرکز است، زیرا اعتقاد داریم پوشش ۱۰۰ درصد تحصیلی در این دوره بسیار مهم است.

فرهادی با بیا اینکه تعداد نیرو های آموزش و پرورش کم است، افزود: تعداد نیروهای خدماتی ما نسبت به سال ۱۴۰۰ـ۱۴۰۱ حدود سه هزار نفر کاهش پیدا کرده و ما به شدت نیازمند جذب سرایدار و خدماتی هستیم. تعداد نیروهای اداری نسبت به دو سال پیش، ۴ هزار نفر کاهش داشته است. همچنین تعداد نیروهای متوسطه دوم نسبت به دو سال پیش ۴ هزار و نیروهای متوسطه اول نیز ۲ هزار کاهش یافته است اما تعداد معلمان و کادر آموزشی در دوره ابتدایی نسبت به دو سال پیش ۹ هزار افزایش یافته که این مسئله نشان می دهد ما قصد ایجاد عدالت آموزشی در سراسر کشور را داریم.

جدیدترین آمارها از نسبت دانش آموزان به معلمان

به گفته وی، در مقطع ابتدایی نسبت دانش‌آموز به معلم ۲۸.۲۷ درصد بوده است و در متوسطه اول این آمار ۲۵.۹ است و در متوسطه دوم ۱۶.۹ بوده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نسبت دانش‌آموز به مدیر در مقطع ابتدایی ۲۳۲ نفر، در مقطع متوسطه اول ۲۴۰ و در متوسطه دوم ۱۸۴ است.

فرهادی گفت: نسبت دانش‌آموز به مدیر آموزشی در مقطع ابتدایی ۳۰۴، در متوسطه اول ۳۱۶ و در متوسطه دوم ۲۰۹ است.همچنین مراقب بهداشت و سلامت ما هر کدام به چند مدرسه می‌روند. در ابتدایی به ازای هزار و۴۰۰ دانش آموز یک مشاور، در متوسطه اول به ازای‌ هر ۳۷۶ دانش‌آموز و متوسطه دوم ۷۰۰ نفر در ابتدایی ۵ هزار نفر است.

وی افزود: ما به ازای هر ۸۸۷ دانش‌آموز یک مدیر اجرایی در دوره ابتدایی، در متوسطه اول ۵۳۴ و در متوسطه دوم این عدد به ۲۲۵ می‌رسد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نسبت دانش آموز به معاون پرورشی نیز در مقطع ابتدایی ۵۹۷ نفر، در متوسطه اول ۵۲۰ نفر و متوسطه دوم ۴۸۸ نفر است.

وجود ۴۱۳ مدرسه ابتدایی به تنها یک دانش‌آموز

فرهادی گفت: ما ۴۱۳ مدرسه ابتدایی در کشور داریم که تنها یک دانش‌آموز و یک معلم داریم که همه امور را انجام می‌دهد. همچنین ۵ هزار و ۲۸۶ مدرسه داریم که از ۲ تا ۵ دانش آموز دارد. ۵ هزار و۶۹۶ مدرسه داریم که از ۶ تا۱۰ دانش آموز دارد.

وی افزود: ما ۴هزار و ۱۹۶ مدرسه که از ۱۱ تا ۱۵ دانش‌آموز دارد و ۳ هزار و ۷۱۵ مدرسه که از ۱۶ تا ۲۰ دانش‌آموز دارد. همچنین ۳هزار و ۱۸۸ مدرسه نیز ۲۱ تا ۲۵ دانش آموز دارند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ۳هزار و ۲۵۴ مدرسه از ۲۶ تا ۲۰ نفر دانش‌آموز، ۱۱هزار و ۴۳۶ مدرسه از ۳۰ تا ۵۰ دانش‌آموز، ۸ هزار و۴۸۶ مدرسه از ۵۱ تا ۷۶ دانش اموز و ۷هزار و ۳۰۳ مدرسه نیز از ۷۷ تا۱۰۰ دانش ‌آموز دارند. همچنین ۹هزار و ۸۷۷ مدرسه از ۱۰۱ تا ۱۵۰ دانش‌آموز و ۵۲ هزار و ۹۷۳ مدرسه هم جمعیت دانش آموزی زیر ۱۰۰ نفر دارند.

هیچ کودکی نیست که دسترسی به آموزش نداشته باشد

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۳۶هزار و ۲۴۸ مدرسه از ۱۵۰ دانش آموز به بالا دارند؛ ادامه داد: برهمین اساس باید دید که هیچ کودکی نیست که دسترسی به آموزش نداشته باشد و در این‌ زمینه وزارت آموزش و پرورش همه تلاش خود را کرده است.

فرهادی گفت: ۴۴.۲ درصد دولت را آموزش و پرورش تشکیل می‌دهد. چنین دستگاه عظیمی باید آمار دقیق و روشنی داشته باشد که بتواند بر اساس آمار تصمیمات درستی بگیرد. من معقتدم برنامه ریزی در آموزش و پرورش مثل نقاشی مینیاتوری است و باید به همه‌جزئیات توجه شود و نگاه چند بعدی داشته باشیم.

فرهادی گفت: ۸۷ هزار و ۸۵۲ مدرسه عادی در کشور داریم، ۷۶۲ مدرسه استعداد درخشان و ۷هزار و ۱۲۲ مدرسه عشایری داریم.

رتبه پنجم ایران در المپیاد بحرین

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در المپیاد بحرین ۷۲ کشور حضور داشتند که ما در بین آنها مقام پنجم‌ را کسب کردیم و این نشان می‌دهد آموزش و پرورش به این مسائل اهمیت می دهد و شخص وزیر پیگیر این مسائل بود.

وی افزود: در بودجه سال گذشته کل سرانه سال گذشته ما ۲۴۶۰ میلیارد و امسال به ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد رسیده است. سال گذشته در هفت ماهه اول کمتر از شاید ۵۰۰ میلیارد تومان دریافت و پرداخت کردیم. امسال قریب به ۲۵۰۰ میلیارد سرانه در مدارس توزیع کرده‌ایم. اولویت ما مدارس شبانه روزی بوده است، ما ۴ هزار مدرسه شبانه روزی داریم که برای ما مهم است سرانه زودتر به دست این مدارس برسد.

برگزاری آزمون استخدامی تا پایان امسال

فرهادی گفت: ما ۴ هزار مدرسه شبانه روزی داریم که در اولویت دریافت سرانه قرار دارند.همچنین سرانه متلعق به مدارس عادی است که شهریه نمی‌گیرند و بیشتر در مناطق محروم هستند.

وی افزود: پرسش مهر یکی از مصادیق پویایی دانش‌آموزان است. از دیروز ۱۵آبان تا اول بهمن ماه این طرح آغاز شده و دانش آموزان با مراجعه به سایت معاونت فرهنگی ما مراجعه کرده و آثار برتر نیز تقدیر می‌شوند.

وی درباره راه‌های جذب نیرو برای سال آینده اظهار کرد: برای سال آینده دو نوع جذب داریم، یکی از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و یکی هم از طریق ماده ۲۸ یعنی آزمون استخدامی؛ آزمون استخدامی حتما قبل از پایان سال برگزار خواهد شد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

  3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  4. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  5. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

  6. جنگ در سوریه شعله‌ور شد / کنترل مناطق درگیر در سوریه با چه کسانی است؟

  7. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

  8. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  9. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  10. وقتی نقاب از چهره می افتد...

  11. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  12. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  13. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  14. دروغی که خود صهیونیست ها هم باور ندارند

  15. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  16. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  17. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  18. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  19. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  20. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  21. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

  22. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

  23. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  24. توضیح ساترا در باره جلوگیری از گزارش‌های فردوسی‌پور

  25. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

آخرین عناوین