هدف مالک تلگرام از راه اندازی «همستر کامبت» چیست؟

  4030318076

همزمان با فراگیر شدن «همستر کامبت»، یک سوال ممکن است ذهن مخاطب را درگیر کند و سوال این است: هدف مالک تلگرام از راه اندازی «همستر کامبت» چیست؟

هدف مالک تلگرام از راه اندازی «همستر کامبت» چیست؟

به گزارش تسنیم، چند ماه قبل بود که نات کوین به عنوان یک بازی کلیکی در حوزه  WEB3 ، معرفی شد و توانست جامعه‌ای بالغ بر 35 میلیون کاربر را جذب نماید. همچنین به تازگی با حمایت کامل مالک شبکه اجتماعی تلگرام، ارز دیجیتال بومی خود را بر روی بلاک‌چین TON  راه‌اندازی کرد. این راه‌اندازی همزمان با توزیع گسترده توکن NOT به صورت ایر‌دراپ در میان کاربران و آغاز معاملات این رمزارز در صرافی‌های ارز دیجیتال صورت گرفت.

در  بازی نات کوین ، کاربران با کلیک ساده بر روی آیکون نات کوین در تلفن همراه خود، اقدام به «استخراج» ارز درون بازی می‌کردند. ارز مذکور در حال حاضر به توکن NOT تبدیل شده و با نسبت 1000 به 1 در میان کلیه کاربران دارای کیف پول متصل به TON توزیع گردیده است.

تاریخ اولیه پایان استخراج امتیازات در بازی نات کوین 13 فروردین بود و مدتی بعد توکن مذکور در صرافیها لیست و امکان مبادله پیدا کرد. بلافاصله با تبلیغات گسترده ای که در شبکه تلگرام انجام شد، بازی جدید «همستر کمبات» به عنوان بدیل نات کوین مورد توجه قرار گرفت.

هرچند مدل دریافت امتیاز در همستر کمبات با نات کوین تا حدودی متفاوت بوده اما در هر دو  الگوی کسب ارز دیجیتال رایگان از طریق امتیاز گیری در بازی های کلیکی دیده می شود.

در واقع بازی همستر کامبت از الگوریتم استخراج (اثبات سهم) استفاده می کند که به کاربران با سهم بیشتر در شبکه، پاداش بیشتری می دهد. اما بازی نات کوین از الگوریتم استخراج (اثبات کار) استفاده می کند که به کاربران با قدرت پردازش بیشتر، پاداش بیشتری ارائه می کرد.

سوال ابتدایی که ایجاد می شود این است که هدف مالک تلگرام از این روند سازی ها در  شبکه اجتماعی مورد اشاره، در خصوص شبکه های بلاکچین و ارزهای دیجیتال جدید چیست؟ برخی پاسخ‌های اولیه برای این سوال متصور است.

به نظر میرسد شبکه Ton به عنوان یک رقیب تازه نفس در مقابل شبکه های بلاک چین قدیمی و معتبرتر به دنبال استفاده از ظرفیت کاربران شبکه های اجتماعی خود یعنی تلگرام برای رشد و فراگیری هرچه بیشتر است.

در واقع از یک سو مخاطبان بیشتری به سمت این شبکه اجتماعی سرازیر شده و زنگ خطر برای سایر شبکه های اجتماعی جهانی از جمله واتس آپ و ...به صدا در خواهدآمد.

از سوی دیگر با این آهنگ رشدی که در مورد رمز ارز یا توکن NOT دیده می شود یک رقیب تازه نفس برای سایر رمزارزهای معتبر پیدا خواهد شد و از آن مهمتر از این پس وضعیت شبکه TONدر مقابل سایر شبکه های بلاک چین جالب توجه خواهد بود.

البته دلایل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مهم دیگری هم می تواند پشت سر این سوال مهم باشد که بعدا به آن می پردازیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. نباید در تله ترامپ افتاد!

  2. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  3. ترامپ بار دیگر خواستار توافق با ایران شد

  4. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  5. چند نمونه از بدعهدی‌های مکرر آمریکا در مورد ایران و جهان

  6. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  7. مقاومت، تنها راه زنده ماندن است

  8. الکساندر دوگین: ایران، موفق‌ترین کشور منطقه است | به مردم ایران تبریک می‌گویم

  9. اهتزاز پرچم فلسطین وسط مهم‌ترین رقابت ورزشی آمریکا در حضور ترامپ

  10. «تغییر الگوی حکمرانی» ضروری است

  11. نکاتی درباره وضو گرفتن که نمی‌دانستید/ در وضو چندبار آب میریزیم؟

  12. رهبر کره‌شمالی برای پزشکیان پیام فرستاد

  13. اخطار محسن رضایی به ترامپ: سیلی می‌خوری

  14. توضیحات قوه قضایبه درباره عفو «الهه محمدی» و «نیلوفر حامدی»

  15. هشدار قاطعانه رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه به آمریکا:‌ در سر تا سر دنیا با آن‌ها مقابله می‌کنیم

  16. برق برخی مناطق شهر تهران قطع شده است

پربحث‌های هفته

  1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

  3. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  4. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  5. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

  6. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

  7. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  8. نباید در تله ترامپ افتاد!

  9. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  10.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

  11. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  12. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

  13. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  14. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  15. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

  16. دولت دارد چه کار می‌کند؟/ بحران هویت در پرونده هسته ای ایران/ اسم رمز حمله به نیروهای انقلاب !

  17. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

  18. رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا، هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما ندارد

  19. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

  20. اتفاقی عجیب در کرمان/ خاک پاشیدن به صورت وزیر آموزش و پرورش در مراسم تشییع یکی از دانش‌آموزان

  21. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  22. آقای عطاران اگر قرار بود به سوالی جواب ندهید چرا در نشست خبری شرکت کردید؟

  23. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  24. رهیافتی بر مدیریت بازار ارز

  25. طرفداران مذاکره پاسخ بی‌شرمانه ترامپ را بشنوند! / با ترامپ چه باید کرد؟

آخرین عناوین