نقدي بر  رويكرد مجمع روحانيون مبارز

  4021219096 ۱۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۶ تکراری یا غیرقابل انتشار
نقدي بر  رويكرد مجمع روحانيون مبارز

1- وجوب شركت در انتخابات و تشويق و ترغيب مردم برای آمدن پاي صندوق هاي رأي در منطق فقه سياسي امامين انقلاب و منطق فقه سياسي مراجع معظم تقليد به مثابه يك «حكم» ، اگر بيشتر از حكم ميرزاي شيرازي در تحريم تنباكو در مبارزه با استعمار پير انگليس نباشد، كمتر از آن نيست.
امام خميني (ره) در وصيت‌نامه سياسي الهی خود در اهميت حضور در انتخابات مي‌فرمايند:
«چه بسا عدم حضور در انتخابات، گناهي باشد كه در رأس گناهان كبيره است.»

2- يك پرسش تلخ در ذهن علما و نخبگان جامعه به‌ويژه مردم وجود دارد و آن اين‌كه چرا يك تشكل روحاني كه افتخارش اين است كه به اذن امام (ره) تأسيس شده در انتخابات اخير نه‌تنها حضور فعال نداشتند بلكه حكم به تحريم عملي و نظري داد و با بيانيه‌ها و سخنان تحريف‌آلود ، در سلامتي انتخابات تشكيك و در تخريب شوراي نگهبان قانون اساسي و ترويج شايعات هرآنچه توانست كوتاهي نكرد؟!
مجمع روحانيون مبارز كه اذن تأسيس از امام خميني (ره) در اوايل انقلاب اسلامي داشت با بزرگ‌نمايي مشكلات اقتصادي، نقد ساختار سياسي نظام و ضريب دادن به برخي عملكرد سوء مسئولين، درست در همان مسيري گام برمي‌دارد كه سلطنت‌طلبان ، منافقان و تجزيه‌طلبان و ... گام بر‌مي‌دارند. اين هم‌صدايي با ضدانقلاب از چه درجه عقلانيت سياسي برخوردار است.
پيوستن به كمپين «نه» به انتخابات رضا پهلوي ، مريم رجوي، مسيح علينژاد و دنباله‌هاي داخلي آنها چه آورده سياسي براي آنها دارد.

3- پس از پايان انتخابات 1402 آذر منصوري، رئيس جبهه اصلاحات در توييتي نوشت :« پايان انتخابات اسفند 1402 اعلام شد سيدمحمد خاتمي در اين انتخابات رأي نداد او از راهبرد جبهه اصلاحات در اين انتخابات حمايت كرد.»
آيا خانم آذر منصوری، مرجعيت سياسي در مجمع روحانيون مبارز را نمايندگي مي‌كند و مرجعيت امام (ره) در نگاه حضرات، ديگر جايگاهي ندارد؟!

4- خاتمی در واکنش به پرسشهای موافقان و مخالفان رویکرد او در انتخابات گفته است:« آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچ کس دروغ نگفته باشم!» 
آدمی که به خودش دروغ می گوید، قدرت پیدا می کند به همه دروغ بگوید. خاتمی در فتنه 88  به خود دروغ گفت که تقلب شده است و این دروغگویی را هنوز ادامه می دهد.
او به ضد انقلاب دروغ نگفت صریحا به آنها گفته من رأی ندادم و به شما وفادارم. اما به ملتی که هشت سال او را در مسند ریاست جمهوری نشاند، دروغ گفت و اعلام کرد؛ من به سوگند ریاست جمهوری که در قانون اساسی آمده است آن وقت وفادار نبودم ، الان هم وفادار نیستم.

5- مردمي كه در 11 اسفند 1402 به پاي صندوق‌هاي رأي آمدند شليك دشمن را در تحريم و تهديد به شقيقه خود احساس كردند. آن‌ها آمدند با هر يك رأي خود يك گوني خاك براي ساختن سنگر مقابل دشمن بسازند.آن‌ها آمدند براي تضمين امنيت و اقتدار ملي، چرا مجمع «روحانیون مبارز» با «نه» به انتخابات از پشت به مردم خنجر زدند؟!مردم سوال می کنند مجمع با آمریکا «مبارزه» می‌کند یا با مردم ایران؟! 
چرا بايد كساني كه در انتخابات 88 تا مرز«بغی» پيش رفتند در انتخابات 1402 در مقام «حرب» برآيند ، حقير هر چه فكر كردم براي پاسخ به جايي نرسيدم شايد توضيح حضرات پرده از اين راز بردارد.

دیدگاه کاربران

فرناز۳۴۱۴۱۸۵۲۲:۲۹:۳۷ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
پیشنهاد می‌کنم از آقای مجيد انصاری که‌ عضو اين گروه سياسی است‌ دعوت‌ کنيد و از او خیلی صریح و رک سئوال بپرسيد.
امیر حسین سلطان/تهران۳۴۱۴۲۰۵۲۲:۴۷:۰۱ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
کی می خواهید برای مردم کشورتان شخصیت مستقل از خارج از مرزها قائل شوید؟ اینکه دیگران در خارج از کشور چه می خواهند یا چه می کنند به خودشان مربوط است و اینکه هموطنان خودتان در داخل برای حضور یا عدم حضور در انتخابات چگونه تصمیم گیری می کنند نیز به خودشان مربوط می شود. فقط یک نکته ظریفی را نباید از قلم بیندازیم و آن اینکه چون زندگی ما به صورت اجتماعی است میزان حضور یا عدم حضور سایر هموطنان در انتخابات خواه ناخواه در سرنوشت اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی مان صد در صد تاثیر گذار خواهد بود و از این جنبه می توانید خشنودی یا ناخشنودی تان از نحوه رویکرد و تصمیم گیری هموطنان مان برای انتخابات را ابراز دارید وگرنه بخواهید فرضا با اتکا به حکم تحریم تاریخی میرزای شیرازی بدون در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی برای عصر حاضر الزام یا اجباری را تجویز کنید منطقی به نظر نمی رسد مضافاً اینکه مخاطبان تان هم صد در صد برای تان حرف دارند و بدون توجه به نظرات و خواسته ها و سلائق آنان نمی توانید خودتان را محق برای استفاده از هر مستمسکی و تعابیری در حق آنانی که با شما الزاما هم‌عقیده و همنظر نیستند بدانید. والله اعلم
ناشناس۳۴۱۴۴۲۷۰۸:۵۶:۳۹ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
خواسته مخالفان شرکت در انتخابات فقط و فقط دشمنی با حکومت اسلامی است و بس ، بقیه حرفها فقط بهانه
ناشناس۳۴۱۴۲۶۷۰۰:۳۲:۱۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
چون دنبال رو غرب شده
ناشناس۳۴۱۴۲۶۸۰۰:۳۳:۴۶ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
حزب اصلاح طلب چرا باید مجوز در ایران داشته باشد برای فعالیت؟!!!
ناشناس۳۴۱۴۲۸۵۰۱:۱۵:۳۵ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
آذر منصوری هرروزبرعلیه نظام پست میزاره ونهادی باهاش کاری نداره معلومه گستاخ میشه وکارش به جایی میرسه که علنی مقابل نظام مقدس اسلامی می ایستدوبه اصلاح طلبان دستورمیدهد که اجازه حضوردرانتخابات راه ندارن..کاری که این خانم کرد صدهابرابربدتر از ستم های معاندین وفراری ها شبکه های فارسی زبان است که برعلیه نظام دسیسه می کنند...
ناشناس۳۴۱۴۳۶۸۰۷:۳۳:۳۶ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
اینقدر به جای مردم حرف نزن، همون کسانی که رای ندادند از رفتار خاتمی راضی هستند.
مجید۳۴۱۴۳۸۷۰۸:۰۸:۰۲ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
بزرگ‌نمايي مشكلات اقتصادي!!!
فرهنگ۳۴۱۴۳۹۳۰۸:۱۴:۰۷ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
اینکه گروهی، دسته ای، حزبی و ... انتخابات را تحریم می کنند معلول هستند، آیا بهتر نیست دنبال علت بگردیم؟؟درصدهای مشارکت را از اوایل انقلاب تاکنون در نظر بگیریم شاهد یک روند نزولی هستیم. شکی نیست که بخشی از این نزول به جهت فعالیت های رسانه ای مخالفان و دشمنان است اما آیا علل دیگری ندارد؟
ناشناس۳۴۱۴۴۱۴۰۸:۳۳:۴۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
چرا نویسنده این مقاله مشخص نیست؟!
ناشناس۳۴۱۴۶۳۴۱۱:۵۰:۵۳ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
قلمش شبیه انبارلویی هستش !
ناشناس۳۴۱۴۴۱۶۰۸:۳۶:۳۹ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
مشکلات ما دو بخش است یک بخش منشاء خارجی دارد که هزینه استقلال طلبی ملت عزیزمان ایران است و جز عزت نمی خواهد. بخش دوم دارای منشاء داخلی است که اینهم دو بخش دارد یک بخش آن مربوط به وابستگان فکری، مالی و ... به همان بخش اول یعنی وابستگان با جیره و مواجب یا بی جیره و مواجب از بیگانگان هستند و بخش دیگر هم مربوط به عملکرد ضعیف برخی مسئولین است که از طریق حزب و فریب مردم و استفاده از امکانت وسیع دمکراسی در ایران وارد چرخه حکمرانی شده اند. اما به فضل الهی با صبر و استقلال خواهی اکثریت مردم انقلابی ایران همه این موانع پشت سر گذاشته خواهد شد و بزودی ایران به عنوان یک کشور مقتدر جهانی از همه لحاظ چه اقتصادی، چه نظامی ، چه سیاسی و چه اخلاقی مطرح خواهد شد و الگویی بی نظیر برای سایر ملل آزادیخواه خواهد گردید. ان شاالله تعالی.
ناشناس۳۴۱۴۴۴۳۰۹:۱۰:۰۵ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
روح قانون اساسی و صحبتهای امام و سنت اسلامی چیزی جز حاکمیت واقعی مردم نمی گوید شما چسبیده اید به ظاهری از قانون اساسی .
ناشناس۳۴۱۴۵۹۶۱۱:۱۹:۰۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
انتخابات برگزار کنید همه شرکت می کنند.
ناشناس۳۴۱۴۷۵۲۱۳:۰۲:۱۱ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
مجمع با هدف یارگیری از سکولارها در مقابل رقبای مذهبی آنهارا در فعالیتهای خود شریک کرد . متاسفانه سکولارها با پشتوانه علمی در زمینه فعالیتهای سیاسی وبا پشتیبانی قوی رسانه ای غرب عملا مدیریت فکری وعملی مجمع را بدست گرفتند.در نتیجه مجمع برخلاف دستور صریح قران به هم پیمانی با دین ستیزان روی آورد و با مدیریت سکولارهای اسلام ستیز به بیراهه کشیده شد .مجمع باید طبق دستور صریح قران از هم پیمانی با سکولارهای اسلام ستیز دست برداردو خودرا از تحت مدیریت آنها بیرون کشد .براساس اصول دینی خودش مشی سیاسی خودرا خودش تعیین کند .حتی اگر موفقیت سیاسی هم بدست نیاورد بهتر از تبدیل شدن به ابزار دست اسلام ستیزان است.
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

    2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

    3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

    4. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

    5. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

    6. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

    7. جنگ در سوریه شعله‌ور شد / کنترل مناطق درگیر در سوریه با چه کسانی است؟

    8. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

    9. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

    10. سیمای صد روزه ۴ وزارتخانه کلیدی

    11. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

    12. وقتی نقاب از چهره می افتد...

    13. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

    14. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

    15. دروغی که خود صهیونیست ها هم باور ندارند

    16. تحلیل «ظریف» از دستاورد بی‌نظیر جمهوری اسلامی / یک اشتباه ۲۵ساله در مذاکره ایران و غرب/ توصیه رسانه ای کرباسچی به پزشکیان

    17. رسایی: عارف به صراحت قانون دیگر معاون اول نیست!

    18. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

    19. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

    20. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

    21. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

    22. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

    23. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

    24. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

    25. توضیح ساترا در باره جلوگیری از گزارش‌های فردوسی‌پور

    آخرین عناوین