آمریکا و انتخاباتی بی‌سابقه؛ دو نامزد پیر و بی‌نهایت منفور

  4021218072 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وال استریت ژورنال نوشت: آمریکا هرگز مجبور نبوده است بین دو نامزد اینقدر پیر یکی را انتخاب کند، و هرگز در دوران مدرن، انتخاب بین دو نامزدِ تا این اندازه منفور دیده نشده است.

آمریکا و انتخاباتی بی‌سابقه؛ دو نامزد پیر و بی‌نهایت منفور

به گزارش ایسنا، با خاموش شدن هیجانات انتخابات مقدماتی جمهوری خواهان پس از سه شنبه بزرگ، آمریکا در حال ورود به مرحله جدیدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ است: رقابت تن به تن بین بایدن و رئیس جمهور سابق دونالد ترامپ که شبیه هیچ رقابت دیگری در تاریخ مدرن نیست.

ترامپ در مسیر کسب نامزدی حزب جمهوری خواه طی روزهای آینده است و بایدن دوباره به سمت نامزدی دموکرات ها حرکت می‌کند.

آمریکا هرگز مجبور نبوده است بین دو نامزد اینقدر پیر یکی را انتخاب کند، و هرگز در دوران مدرن انتخاب بین دو نامزد تا این اندازه منفور که قبلاً سابقه کار در کاخ سفید را داشته‌اند، دیده نشده است. هرگز یک کمپین انتخاباتی در دادگاه و با مجموعه‌ای از پرونده‌های جنایی که می‌تواند یکی از نامزدها، (ترامپ) را روانه زندان کند و یا با قضاوت‌های مدنی نامطلوبی روبرو شود که می‌تواند تجارت خانوادگی او را فلج کند، انجام نشده است.

وال استریت ژورنال در بررسی نامزدهای کنونی دو حزب مطرح آمریکا در انتخابات ریاست‌جمهور می‌نویسد: در همین حال، بایدن در مورد سن و سلامت جسمانی و شناختی خود برای ادامه خدمت با شک و تردید مواجه است و باید بر محبوبیت‌های ضعیف غلبه کند تا برای دور دوم برنده شود.

کاندیداها باید رأی دهندگانی را که بیش از هر زمان دیگری در سیاست مدرن، دو قطبی و در هم شکسته شده‌اند، متقاعد کنند. دروازه‌بانان رسانه‌های سنتی نسبت به گذشته ، با مردمی که اخبار را از مجموعه روزافزون رسانه‌های اجتماعیدنبال می کنند،  نفوذ کمتری دارند. کنوانسیون‌های احزاب ملی توجه کمتری را از سوی رای دهندگان و شبکه های تلویزیونی به خود جلب کرده است و مشخص نیست که آیا روند معمول سه مناظره ریاست جمهوری قبل از انتخابات و تبادل معاونان رئیس جمهور وجود خواهد داشت یا خیر.

در صورت وقوع، مناظره‌ها کمتر برای برنامه‌ای که هر نامزد به کاخ سفید دارد مورد بررسی قرار می‌گیرد، اینبار همه می خواهند بدانند آیا لغزش‌های کلامی و موقعیت‌های نامناسبی که قبلاً به عنوان ویژگی‌های حضور عمومی تلقی می‌شد، نشانه‌ای از زوال شناختی مرتبط با سن بالا است یا خیر.

فراتر از چارچوب‌بندی انتخابات به عنوان انتخابی بین دیدگاه‌های رقابتی برای کشور، هر دو نامزد چالش‌های منحصر به فردی در متقاعد کردن آمریکایی‌ها مبنی بر توانایی انجام کار خواهند داشت.

نظرسنجی وال استریت ژورنال نشان می‌دهد که بایدن باید بخش بزرگی از آمریکایی‌ها را متقاعد کند که برای مدیریت موقعیتی که سخت‌ترین پست در جهان به‌شمار می‌رود، از قدرت ذهنی برخوردار است، زیرا تقریباً سه چهارم رای‌دهندگان می‌گویند که او برای کاندیداتوری مجدد خیلی پیر است.

ترامپ باید کشور را متقاعد کند که جریان اتهامات جنایی و قضاوت‌های مدنی نامطلوب او را در کاخ سفید تعقیب نمی‌کند و مانع کارآمدی او نمی شود، زیرا نظرسنجی ژورنال نشان می‌دهد که محکومیت، به جایگاه سیاسی او آسیب می رساند. الین کامارک، کارشناس ارشد مطالعات حکومت داری در بروکینگز و عضو کمیته ملی دموکرات، می گوید: «اگر قرار است از کلمه «بی سابقه» استفاده کنید، این چرخه همان است.

کامارک با اشاره به توشه منحصر به فرد ترامپ می‌گوید که به طور سنتی نامزدی که این همه اما داشت نمی‌توانست روند نامزدی را تا آخر طی کند. اما چگونه می‌توان در برابر کسی که با موفقیت خارج از هنجارهای آمریکایی عمل می کند، مبارزه کرد؟ نمی‌دانم. فکر نمی‌کنم کمپین بایدن هم بداند.

ترامپ به‌عنوان یک چهره منحصر به‌ فرد در سیاست آمریکا دیده شده – نه به خاطر اینکه یک حزب سیاسی را بر اساس یک فلسفه حکومتی متحد کرده بلکه به دلیل شخصیت‌اش و اشتیاق او برای به چالش کشیدن هنجارها. او تقریباً همه انتظارات از نحوه اجرای کمپین‌ها را تغییر داده است، از جمله با یافتن راه‌هایی برای برقراری ارتباط مستقیم با حامیانش از طریق پلتفرم رسانه اجتماعی خودش.

در یک سنت شکنی، ترامپ اخیراً زمان بیشتری را صرف تقویت وفاداری حامیان خود - و شیطان جلوه دادن مخالفان حتی در درون حزب خود کرده است تا اقداماتی که یک نامزد معمولاً در این مرحله انجام می‌دهد تا تلاش کند حزب خود را متحد کند و به حزب خود نزدیک شود. او به اهداکنندگان نیکی هیلی هشدار داد که از حزب اخراج خواهند شد. او با اشاره به سناتور بازنشسته یوتا، میت رامنی، همکار جمهوریخواه و پرچمدار سابق حزب، گفت: ما از شر رامنی‌های جهان خلاص می‌شویم.

داگ سوسنیک، یکی از دستیاران کاخ سفید در دوره ریاست جمهوری بیل کلینتون گفت: این عصر ترامپ است و ما چیز زیادی درباره این سن نمی‌دانیم. او مسلط ترین چهره در سیاست آمریکاست و همه چیز حول محور او می چرخد.

هر دو نامزد در حال حاضر با درک عمیقی از آنچه که یک کمپین ملی معمولاً مستلزم آن است، وارد گود می‌شوند. برای ترامپ، این سومین بار است که در انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر شرکت می کند. برای بایدن، این پنجمین مبارزات انتخاباتی او به عنوان نامزد ریاست جمهوری یا معاون رئیس جمهور خواهد بود. این نشان می‌دهد که کمپین می‌تواند به همان اندازه تحت تأثیر رویدادهای خارجی باشد که تحت تأثیر تصاویر یا سیاست‌های نامزدها قرار گیرد.

تیم پاولنتی، فرماندار سابق مینه‌سوتا و یکی از رقبای جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری آمریکا، گفت که با توجه به اینکه این رقابت در حال شکل‌گیری یک «کمپین تکراری» بین دو چهره شناخته‌شده است، تمرکز بر پویایی‌هایی که از سال ۲۰۲۰ تغییر کرده است مهم خواهد بود. .

بایدن پنج شنبه شب هنگام ایراد سخنرانی سالانه، پرونده خود را تنظیم خواهد کرد.

انتخابات سال ۲۰۲۰ با همه‌گیری کووید-۱۹ نامزدها را مجبور کرد تا حضور عمومی خود را کاهش دهند و مبارزات انتخاباتی را برای دستیابی به رأی‌دهندگان در زمان قرنطینه در خانه برگزار کنند.

و چهار سال قبل از آن، ترامپ و هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری، زمانی که در آستانه تضمین نامزدی احزاب خود بودند، به طور گسترده مورد نفرت قرار گرفتند.

اما شدت بیزاری و نفرت برای دو نامزد مورد انتظار امروز حتی شدیدتر است. نظرسنجی ژورنال/ ان‌بی‌سی نیوز در ماه مه ۲۰۱۶ نشان داد ۴۱ درصد از رای‌دهندگان دیدگاه «بسیار منفی» نسبت به کلینتون و ۴۴ درصد نسبت به ترامپ داشتند، دیدگاه‌های «بسیار نامطلوب» درباره بایدن و ترامپ امروز حدود ۵۰ درصد است.

در عین حال، پایگاه وفادار ترامپ به این معنی است که سهم بیشتری از رای دهندگان دیدگاه مثبتی نسبت به او دارند، به این معنی که تصویر او در کل قوی‌تر از سال ۲۰۱۶ است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۱۳۳۱۸۰۶:۲۹:۳۷ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
ترامپ با تجربه بيشتري وارد كاخ سفيد خواهد شد گرچه پير است ولي نسبت به بايدن از هوش ودرايت بسيار بالاتري بر خوردار است والبته براي منطقه ما خطر ناك تر از بايدن است
مصطفی۳۴۱۳۵۹۸۱۱:۲۱:۵۴ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
خیلی مسخره و عجیب هست و قدرت رسانه ها و شکل دهی افکار عمومی رو به طور واضح می تونیم ببینیم . این غرب زده ها این قدر انتخابات در ایران رو تخریب می کنند و از عدم وجود آزادی و غیره حرف می زنند در حالی که در آمریکا واقعا قحط الرجال هست و از شدت آزادی مردم آمریکا هیچ انتخابی جز بایدن پیر و بیمار که سلامت جسمانی و روانی مناسبی اصلا ندارد و یا ترامپ دیوانه و فاسد !!! این هست اوج ازادی و قدرت انتخاب در دمکراسی آمریکا که مردم رو فقط بازی میدن و این بار ظاهرا دست به دامن روش های مختلف شدن مثل رشوه دادن به دانشجوها برای پرداخت هزینه تحصیل شون و تبلیغ توسط سلبریتی ها برای شرکت در انتخابات
ناشناس۳۴۱۳۶۳۰۱۲:۰۴:۲۹ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
عجب دنیای مسخره ای شده.
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چرا اسد رفت؟!

  2. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

  3. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

  4. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

  5. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  6. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  7. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  8. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

  9. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: قبل از آنکه دیر شود، ایران را به سلاح هسته‌ای مجهز کنید/ نیمی از بی‌حجابی‌ها ناشی از اعتراض به وضع موجود است

  11. سیمای صد روزه ۴ وزارتخانه کلیدی

  12. قانونی حساس و بازتاب هایی حساس تر !

  13. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

  14. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  15. رسایی: عارف به صراحت قانون دیگر معاون اول نیست!

  16. تحلیل «ظریف» از دستاورد بی‌نظیر جمهوری اسلامی / یک اشتباه ۲۵ساله در مذاکره ایران و غرب/ توصیه رسانه ای کرباسچی به پزشکیان

  17. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

  18. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  19. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

  20. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

  21. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

  22. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

  23. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  24. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

  25. عوامل شهادت تکنیسین اورژانس ایرانشهر شناسایی شدند

پربحث‌های هفته

  1. چرا اسد رفت؟!

  2. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

  3. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

  4. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

  5. ترامپ برای آزادی اسیران صهیونیست ضرب الاجل تعیین کرد

  6. بشار اسد از سوریه خارج شد؟!  

  7. سفارتخانه ایران در دمشق تعطیل نشده است

  8. دُم خروس شایسته‌سالاری در حکمرانی آمریکایی!

  9. تسلط معارضین مسلح سوری بر دمشق

  10. ۲ پیام مهم سفرهای «عراقچی»

  11. ورود مخالفان مسلح سوریه به سفارت ایران در سوریه

  12. روزگار غمبار دموکراسی آمریکایی!

  13. کشته شدن جولانی، رهبر تحریرالشام تایید شد

  14. سرزمین سیاستمداران دروغگو!

  15. الجولانی: نخست‌وزیر سوریه مدیریت وزارتخانه‌ها را تا تحویل قدرت بر عهده دارد / شلیک هوایی در دمشق ممنوع است

  16. آخرین نقشه از وضعیت میدانی در سوریه/ عکس

  17. بازیگران پیدا و پنهان در سوریه

  18. شیخ نعیم قاسم: مقاومت و خون شهید نصرالله منجر به پیروزی ما شد/ در کنار سوریه هستیم

  19. واکنش ترامپ به سقوط بشار اسد

  20. پاسخ حزب‌الله عراق به سخنان جولانی

  21. درگیری در ۲۰ کیلومتری شهر حماه / حملات هوایی روس ها به حلب و ادلب / تکذیب ورود تروریست ها به شهر حماه

  22. محتمل‌ترین سناریو برای سوریه بعد از اسد

آخرین عناوین