اولین واکنش باهنر به شکست در انتخابات

  4021212043 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

محمدرضا باهنر به شکست خود در انتخابات مجلس شورای‌اسلامی واکنش نشان داد.

اولین واکنش باهنر به شکست در انتخابات

به گزارش برنا، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بعد از شکست در انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه کرمان بیانیه ای صادر کرد.

متن بیانیه باهنر به شرح زیر است:

بسمه تعالی

سلام بر مردم شریف و بزرگوار حوزه انتخابیه کرمان و راور

اکنون که به فضل خدای متعال، زمستان سرد امسال به گرمای قدوم مبارک شما و حضور ارزشمند مردم دیار کریمان به بهاری دل انگیز مبدل گردید، شایسته است تا قدردان حمایت ها، تلاش ها و محبت های شما باشم. به سهم خود از کاندیداهایی که در میدان رقابت انتخابات حضور پیدا کردند و بر مشارکت در این امر مهم و سرنوشت ساز افزودند سپاسگزاری می نمایم.

از ابتدای حضورم در صحنه انتخابات در کرمان، قصدم ادای دین به مردم شریف زادگاه عزیزم و افزودن درصدی به مشارکت در انتخابات و لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب بود.

به مصداق « من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق» از تمام کسانی که به هر نحوی در ستادهای اینجانب فعالیت کرده و با رای خود به اینجانب اعتماد نمودند سپاسگزاری می نمایم و امیدوارم که در پیشگاه خداوند و روح بلند شهدای گلگون کفن کرمان بالاخص سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی ماجور باشند.

به جنابان آقایان حسن پور و دوست علی که مورد اعتماد شما مردم عزیز کرمان و راور قرار گرفتند تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیقات آن برادران گرامی را در خدمت به مردم بزرگوار کرمان مسئلت دارم.

باید عزم خود را برای تغییر بزرگ به نفع مردم شریف کرمان جزم نماییم.

محمدرضا باهنر

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۰۳۲۳۳۱۳:۱۲:۰۴ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
ببینید باهنر که روزی ضد اصلاح طلبان بود فضا رو جوری درست میکنن که رای نیاره و لاریجانی رئیس دو دوره مجلس رد صلاحیت میشه.
ناشناس۳۴۰۳۶۳۹۱۸:۳۸:۰۴ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
خود باهنر از عوامل بوجود آمدن این فضاست.
ناشناس۳۴۰۳۹۰۲۲۲:۰۳:۱۷ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
لاریجانیها کجا هستن آقای باهنر؟ نگو خبر نداری
ناشناس۳۴۰۴۰۰۵۲۳:۰۵:۴۷ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
دقیقا درست است. تمام مسئولین امور 45 سال گذشته در این شکست انتخاباتی شریک و سهیم هستند. آیا باهنر در کرمان سکونت داشت که می خواست نماینده کرمان شود؟؟؟؟؟ وآیا این خود قانون شکنی نیست؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۳۴۰۳۳۱۵۱۳:۴۶:۰۲ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
وقتشه شما بازنشسته بشید
ناشناس۳۴۰۳۳۷۵۱۴:۳۱:۳۳ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
آفرین به این نگاه
ناشناس۳۴۰۳۴۳۸۱۵:۱۹:۱۱ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
انشاءالله همینطوره که میفرمایید
ناشناس۳۴۰۳۴۷۴۱۵:۴۷:۳۹ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
ای والله به دید بلند شما
ناشناس۳۴۰۳۶۹۴۱۹:۳۶:۳۴ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
چقدر تعريف و تمجيد كرد
ناشناس۳۴۰۳۷۱۳۱۹:۴۹:۲۹ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
تا یه چیزی میشه از سردار مایه میگذارید . اکر ایشان بودند وضع اینگونه نبود
ناشناس۳۴۰۳۹۹۰۲۲:۵۷:۴۲ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
نپرسیدید چرا به شما رای ندادند؟!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین