اطفای کامل حریق بیمارستان «گاندی» /حادثه مصدوم و فوتی نداشت

  4021105108

استاندار تهران از اطفای کامل حریق بیمارستان «گاندی» خبر داد و گفت: این حادثه بدون مصدوم و فوتی مدیریت شد.

اطفای کامل حریق بیمارستان «گاندی» /حادثه مصدوم و فوتی نداشت

به گزارش میزان، علیرضا فخاری، شامگاه پنجشنبه در حاشیه بازدید از وقوع حادثه حریق «بیمارستان گاندی»، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای آغاز این حادثه که در هتل مجاور این بیمارستان رخ داد، شاهد بودیم که مجموعه اورژانس و آتش نشانی در کمترین فاصله زمانی در صحنه حاضر شدند. 

فخاری افزود: عوامل امداد و نجات در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم در جهت کنترل حریق که در طبقات مختلف شعله ور بود را انجام دادند و به یک نقطه اطمینان بخش رساندند.

وی با اشاره به بررسی و اطفای حریق به صورت طبقه به طبقه، توسط نیرو‌های آتش نشانی گفت: خوشبختانه در کوتاه‌ترین زمان مهار آتش صورت پذیرفت.

استاندار تهران در ادامه از حضور ۹۱ بیمار در حین وقوع حادثه در این بیمارستان خبر داد و عنوان کرد: با تدابیر صورت گرفته در این عملیات بیماران در اولویت اول با سرعت به خارج از محیط آتش سوزی انتقال داده شدند.

فخاری با بیان اینکه ۳۵ نفر از بیماران که نیاز به تداوم بستری داشتند به بیمارستان‌های دیگر منتقل شده اند، گفت: چند تن از بیماران دیگر که در بخش‌های عمل جراحی و «سی. سی. یو» حضور داشتند نیز پس از انجام عملیات، به بخش مراقبت‌های ویژه انتقال و سپس از محیط بیمارستان به سایر مراکز درمانی هدایت شدند. 

استاندار تهران به حضور به موقع و موثر عوامل آتش نشانی و اورژانس در حین حادثه اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه با حضور مسئولان و وزیر محترم کشور وظیفه مدیریت بحران به خوبی انجام و اقدامات جدی به عمل آمد.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. هم فرصت، هم تهدید!

  8. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  9. لطفا جوگیر نشوید!

  10. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  11. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  12. دیوانه یا عاقل؟!

  13. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  14. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  15. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  16. شکایت محمد خاتمی از کیهان / حسین شریعتمداری احضار شد

  17. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  18. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  19. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  20. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  21. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  22. روسیه جنگنده فرانسه را با «اس ۴۰۰» هدف گرفت

  23. همتی:‌ نمی‌توانیم حقوق بیشتری به کارمندان پرداخت کنیم

  24. نتانیاهو در پرتگاه جهنم!

  25. باهنر از توصیه مهم خود به قالیباف می‌گوید/ ترورهایی که پیشکش به ترامپ شده است!/ نفوذ را جدی بگیریم

آخرین عناوین