بهادری‌جهرمی: آینده ایران متعلق به تمامی ایرانی‌هاست

  4021020094

سخنگوی دولت با حضور در کلیسای سرکیس مقدس، گفت: قطعاً آینده این کشور را همه ایرانی‌ها در کنار هم باید بسازیم و در این زمینه همه دارای وظایف و سود و زیان مشترک هستیم.

بهادری‌جهرمی: آینده ایران متعلق به تمامی ایرانی‌هاست

به گزارش فارس، علی بهادری‌جهرمی، سخنگو و دبیر هیأت دولت عصر امروز چهارشنبه ۲۰ دی‌ماه، با حضور در کلیسای سرکیس مقدس با جمعی از جوانان، نخبگان، وکلا، کارآفرینان، هنرمندان، ورزشکاران، فرهنگیان و فعالان اجتماعی ارمنی دیدار کرد و نظرات و دیدگاه‌های آنان در خصوص مسائل روز کشور را شنید و پاسخگوی سئوالات و دیدگاه‌های حضار بود.

سخنگوی دولت در این دیدار، گفت: ایام ولادت حضرت مسیح علیه‌السلام و سال نو میلادی، بهانه‌ای است که بیشتر در خدمت هموطنان عزیز مسیحی باشیم و طبیعتاً نباید چنین دیدارهایی محدود به این ایام باشد. الحمدالله بنده به واسطه تعاملات کاری و دوستان مسیحی که دارم، توفیق همنشینی با اعضای این جامعه شریف را داشته‌ام.

وی افزود: جامعه ایرانی در عین وحدت و انسجامی که دارد، مانند یک باغ گل سرشار از گل‌های گوناگون، یک جامعه متکثر و دارای فرهنگ‌ها و اقوام و ادیان مختلف است و طبیعتاً بدون هریک از این گروه‌ها، جامعه ایرانی کامل نخواهد بود. به علاوه قطعاً آینده این کشور را همه ایرانی‌ها در کنار هم باید بسازیم و در این زمینه همه دارای وظایف و سود و زیان مشترک هستیم. طبیعتاً تمامی ما ایرانی‌ها متعلق به همین سرزمین هستیم و جامعه مسیحی نیز عضو جدایی‌ناپذیر از ملت ایران است.

بهادری‌جهرمی با اشاره به آیه ۲۷ سوره مبارکه حدید، خاطرنشان کرد: خداوند در این آیه می‌فرمایند که در دل‌هاى پیروان حضرت عیسی علیه‌السلام رأفت و رحمت نهاده‌ایم. از همین جهت است که همه ایرانیان هم‌وطنان مسیحی خود را به شرافت و حسن اخلاق می‌شناسند و حقیقتا جلسه امروز برای بنده یک نمونه بارز از این رحمت و مهربانی و دوستی جامعه مسیحیان است.

سخنگوی دولت در پایان افزود: نکاتی که عزیزان در این جلسه مطرح کردند را همچون یک وکیل که حقوق موکل خود را بدون توجه به گرایش و اعتقادات او پیگیری می‌کند، یادداشت کردم و دنبال خواهم کرد و این رسالتی است که رئیس‌جمهور از سخنگو به عنوان شنونده و منتقل‌کننده نظرات مردم به دولت، نیز مطالبه می‌کند.

در بخش دیگری از این نشست، آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارمنی شمال کشور در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی ضمن تسلیت حادثه تروریستی کرمان، این جنایت را محکوم و برخورد و شناسایی عوامل تروریستی را مهم عنوان کرد.

وی در ادامه با اشاره به برپایی میزهای خدمت دستگاه‌های اجرایی برای جامعه مسیحیان، برگزاری این نشست صمیمی با سخنگوی دولت را مغتنم و مفید شمرد و گفت‌وگوهای مستقیم و بی‌واسطه توده‌های مردم با مسؤلان را در جهت نزدیک شدن نظرات و حل مشکلات مردم مؤثر دانست.

گفتنی است، در ابتدای این جلسه بیش از چهل نفر از هموطنان مسیحی دیدگاه‌های خود را در خصوص مسائل روز کشور مطرح کردند. لزوم توجه صداوسیما به موسیقی‌ها و سنت‌های ارامنه، ضرورت تسهیل واردات مواد اولیه تولید، ارتقای سطح روابط ایران و ارمنستان، ضرورت توجه بیشتر به دیپلماسی علمی با کشورهای دیگر، احترام به شأن و جایگاه وکلا در محاکم قضایی، حمایت بیشتر دولت از حوزه چاپ و نشر و مطبوعات، اهمیت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی و‌ حمایت از باشگاه ورزشی آرارات از جمله مهمترین محورهای مورد اشاره حضار بود.

در پایان این نشست که نورایر آرامیان رئیس شورای خلیفه‌گری ارامنه تهران و کشیش آریستاکس شامیریان روحانی کلیسای سرکیس مقدس نیز حضور داشتند، سخنگوی دولت از کلیسای سرکیس مقدس نیز بازدید کرد.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  2. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  3. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  4. افشای جزئیات تازه از سفر بی‌بازگشت شهید رئیسی به آذربایجان شرقی/ پای اسرائیل در میان بود

  5. فرمانده نیروی دریایی سپاه: از نظر نظامی توانایی بستن تنگه هرمز را داریم اما.../ پاسخ سردار تنگسیری به تهدیدات نفتی ترامپ

  6. سران قوا مردم را برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کردند

  7. بازداشت گروه سازمان‌یافته تهیه عکس غیراخلاقی در تهران/ زنی که با اهداف خاصی در خیابان برهنه می‌شد

  8. پزشکیان دستور جدید صادر کرد

  9. دلار به ۹۱ هزار تومان رسید؛ استیضاح همتی چه شد؟

  10. مجمع الجزایر اقتصاد ایران

  11. پلمب موزه اسباب‌بازی تهران به دلیل بی‌حجابی/ گزارش نامحسوسی که دردسرساز شد

  12. پاسخ عربستان به نتانیاهو: ملت فلسطین صاحبان اصلی سرزمین‌شان هستند

  13. پهپاد قاهر یک جنگندۀ بدون سرنشین است/ به دانشی رسیده‌ایم که فقط در دست آمریکا بود

  14. حدادعادل از دلایل فایده‌نداشتن مذاکره با ترامپ می‌گوید/ موافقان مذاکره،‌ استدلال کنند

  15. دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  16. محاسبات اشتباه برای تعطیلی/مدارس تهران امروز تعطیل نشد

  17. طالبان: انقلاب اسلامی ایران نمونه موفق حکومت اسلامی است

  18. سپاه پاسداران: ایران در کم‌نظیرترین وضعیت و موقعیت اقتدار قرار دارد/ القای مذاکره به عنوان حلال مشکلات، فریبکارانه است

  19. مسئله حقآبه ایران و افغانستان حل شد

  20. واکنش معنادار محسن رضایی به ادعای ترامپ

پربحث‌های هفته

  1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

  3. درخواست صدور ویزای ظریف به سفارت آلمان ارسال نشد

  4. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  5. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

  6. ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم/ اگر ما را در FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد

  7. مصالحه و گفت‌وگو با هوشیاری حداکثری!   

  8. آیا مشکل اصلی اقتصاد ما فقط تحریم است؟

  9. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  10. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  11.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

  12. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

  13. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  14. جزئیات برهنه شدن یک زن روی ماشین پلیس در اتوبان صیاد شیرازی مشهد

  15. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

  16. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  17. قالیباف: طبق آمارها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود

  18. واقعاً میزی برای مذاکره وجود دارد؟!

  19. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

  20. تجمع طرفداران قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی

  21. ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌گو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی

  22. دولت دارد چه کار می‌کند؟/ بحران هویت در پرونده هسته ای ایران/ اسم رمز حمله به نیروهای انقلاب !

  23. دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: با کفار هم می‌شود مذاکره کرد

  24. تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند به دلیل «اقدام خلاف عرف و شرع»

  25. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

آخرین عناوین